Alashkert FC – Connah’s Quay: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2021 július 13.
2021. július 14. szerda, 17:00 Republican Stadium
Alashkert
vs
Connahs Quay

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

A MOL Fehérvár FC mellett örmény ellenfél jutott a walesi Connah’s Quay csapatának is, az Alashkert elleni első mérkőzésen pedig apait-anyait beleadva sikerült kiharcolniuk egy döntetlent. A walesi kiscsapat nagyszerűen sáfárkodott a helyzeteivel, mindössze kétszer jutottak kapura lövésig a hazai találkozón, de mindkettőből gól született. Az örmények meg hiába támadták végig gyakorlatilag az egész találkozót, 15 próbálkozásból szintén két gól született. De úgyis mindjárt kifejtjük részletesen.

Nem ez lesz az első eset, hogy az Alashkert brit ellenféllel néz szembe, a 2015/2016-os szezonban hatalmas szenzációt okozva a skót St. Johnstone csapatát ejtették ki. Ez a mostani párharc nem lenne akkora durranás, ha az örmények nyernének, már csak azért is, mert a visszavágó toronymagas esélyeseinek ők számítanak. Legalábbis a fogadóirodák oddsai alapján.

De mindannyian tudjuk, hogy az odds sokszor csak egy szám, ami akár még meg is téveszthet bennünket. Épp ezért ássuk bele magunkat a buliba, jöjjön az Alashkert FC – Connah’s Quay mérkőzés beharangozója!

Mi történt az első mérkőzésen?

Összefoglaljuk a két csapat első Bajnokok Ligája meccsét, a legfontosabb helyzetekkel és persze a gólokkal.

Connah’s Quay – Alashkert FC: 2-2

G.: Curran, Horan ill. Khurtsidze (2)

Nem hinném, hogy láttam már valaha rosszabb minőségű pályát Bajnokok Ligája meccsen, a walesiek gyepszőnyege valami szörnyű állapotban volt. Az egész stadion, a miliő inkább hasonlított egy alacsonyabb ligás angol csapatra, mintsem egy olyanra, amely a legrangosabb európai kupasorozatban küzd.

Talán ezért is lepett meg annyira, hogy a hazaiak szereztek vezetést, méghozzá Cancarevic hathatós segítségével. Ő volt az, aki rosszul mozdult ki egy jobboldali beadásra, megelőzték, és a hosszún érkező Craig Curran dolga annyi volt, hogy az üres kapuba fejeljen.

Egészen kettő percen keresztül örülhettek a vezetésnek a walesiek, mert az Alashkert megrázta magát, és a 21. percben egyenlített. A gólt az orosz David Kurtshidze szerezte Embalo passzából, és egy kicsit bele is sérült a középpályás a gólba.

Még a lefújás előtt fordítani is sikerült, ismét Kurtshidze talált a hálóba, a 16 méteres lövésbe csak belekapni tudott Byrne, a hazaiak kapusa.

A második félidőben még nagyobb tempót diktáltak az örmények, próbálták már az első találkozón eldönteni a továbbjutás sorsát, ám a nagy akarásnak ezúttal nyögés lett a vége, mert a Connah’s Quay első és egyetlen helyzetét gólra váltotta. A csapatkapitány, George Horan talált be egy őrületes Cancarevic-hiba után. Egy hatalmas bedobás csúszott ki a kapus kezéből, Horan pedig ott termett és bekotorta a labdát.

Az Alashkert volt a találkozó esélyese, ám a kapu előtt rendkívül bizonytalanok voltak, hátul pedig a gyenge napot kifogó kapusuk miatt két gólt is kaptak.

Élő fogadás:
Igen
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mi várható a visszavágón?

Ettől az eredménytől függetlenül erősen kétlem, hogy a walesi csapatnak lenne esélye, és egyetértenek ebben a fogadóirodák is, akik 1.40 körüli szorzót adnak a hazaiak győzelmére.

Kérdés, hogy Cancarevic ezután bent marad-e a kapuban, vagy kijátszotta magát, mindenesetre Yurchenko készen áll a bevetésre.

A Nomádoknál Danny Holmes idő előtt hagyta el a pályát a BL-selejtezőn, és a hírek szerint nem is tud majd játszani, ahogy Sameron Dool sem, ő még márciusban szenvedett súlyos sérülést, körülbelül még fél évet kell kihagynia.

A hazaiaknál nem tudunk sem sérültről, sem pedig eltiltottról, így a teljes, legjobb keretükkel készülhetnek a visszavágóra.

Korábban még egyetlen meccset sem játszottak, leszámítva persze az első BL találkozót a múlt hétről.

Michael Wilde, a tavalyi szezon házi gólkirálya elég csendes meccset játszott, ami valahol azért érthető, az erőtől duzzadó örmény védők egyszerűen felőrölték.

Ez egy sima meccs is lehetett volna, ha Cancarevic nem hoz össze két gólt is az ellenfélnek. A visszavágó már nem lesz ilyen kiélezett – szerintünk -, ki fog jönni a tudásbeli különbség a két fél között, és az Alashkert nagyon magabiztosan fog nyerni.

A verdikt így tehát a hazai győzelem, ami most még épp határon belül van, még megéri rá fogadni, holnap viszont már nem biztos, borítékolom, hogy még csökkenni fog az odds. Akár kombinálhatjuk is a dolgokat, gondolok itt hendikep eredményre, esetleg 2,5 fölött + hazai győzelem, ha az 1,4 körüli odds nem megfelelő a számotokra.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső