Albánia – Spanyolország: Fogadási Tippek és Európa-bajnokság Előzetes – 2024.06.24.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 június 23.
Düsseldorf Arena (Düsseldorf) 24 június - 20:00
Albánia
VS
Spanyolország
EURO 2024 Discord promóció

Ma is jelentkezünk, hiába van vasárnap. Holnap este ugyanis már a B csoportban döntenek, ki jut tovább, és ki esik ki. Bár utóbbit biztosan nem fogjuk tudni a csoportharmadikok helyzete miatt. Lesz tehát dolga az online sportfogadás kedvelőinek.

De az tuti, hogy kiderül, ki lesz az első és ki a második. Megint javítom magam, mert az már kiderült, hogy ki lesz az első. Spanyolország, akik két meccsüket már megnyerték. Most pedig az elvileg legkönnyebb ellenfél következik. Jó esély Luis de la Fuente számára, hogy esélyt adjon a többieknek, megmozgasson mindenkit.

Albánia még nem esett ki. Lehet, hogy nem is fog. Ha a tartalékos spanyolokat meg tudják verni, akkor szinte biztos, hogy ott lesznek a nyolcaddöntőben.

Jöjjön az Albánia – Spanyolország találkozó!

Albánia

A második Európa-bajnokságán szereplő Albánia idáig szégyent nem vallott, ezt be kell vallani. Sylvinho egy lendületes, ámde képességeiben kissé gyengébb csapattal érkezett meg a helyszínre. Akaraterejük láthatóan megvan, eddig Olaszországgal és Horvátországgal játszottak, most hátra van Spanyolország. Nem kétséges, hogy a legnehezebb négyesbe kerültek, más csoportból még talán továbbjutási esélyeik is lennének. Mármint reális esélyek, mert a továbbjutási sansz amúgy most is megvan.

Olaszország ellen az EB leggyorsabb gólját szerezték meg Nedim Bajrami révén, de kikaptak 2-1-re, míg Horvátországgal szemben az utolsó pillanatban egyenlítettek, megőrizve a reményt. Itt Qazim Laci és Klaus Gjasula talált a kapuba. Utóbbi kétszer is, de első találata egy nagyon szerencsétlen öngól volt.

A brazil kapitánynak öt olyan játékosa van, aki az eltiltás határán, ám nem gondolnám, hogy ez a terveit befolyásolja. Albánia számára ez egy mindent vagy semmit mérkőzés, ha emiatt kihagyna kulcsembereket, azzal nem menne sokra.

Sérült nincs, ahogy eltiltott sem, így a mester ezúttal is a legerősebb csapatát állíthatja csatasorba. Az egyetlen kérdés véleményem szerint Klaus Gjasula játéka, aki a horvátok elleni meccsen megjárta a poklot, majd a mennyeket is.

A teljes keret:

Kapusok: Etrit Berisha, Elhan Kastrati, Thomas Strakosha

Védők: Ivan Balliu, Mario Mitaj, Elseid Hysaj, Arlind Ajeti, Berat Djmsiti, Enea Mihaj, Ardian Ismajli, Marash Kumbulla, Naser Aliji

Középpályások: Klaus Gjasula, Nedim Bajrami, Qazim Laci, Talant Seferi, Ylber Ramadani, Kristjan Asllani, Amir Abrashi

Támadók: Rey Manaj, Jasir Asani, Armando Broja, Medon Berisha, Ernest Muci, Mirlind Daku, Arber Hoxha

A várható kezdőcsapat:

Strakosha – Hysaj, Ajeti, Djimsiti, Mitaj – Asllani, Ramadani – Asani, Laci, Bajrami – Manaj

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.03.26.Barátságos Mérkőzés
spanyolország
2:1
albánia
Barátságos Mérkőzés
2017.10.06.Vb-selejtező 2018
spanyolország
3:0
albánia
Vb-selejtező 2018
2016.10.09.Vb-selejtező 2018
albánia
0:2
spanyolország
Vb-selejtező 2018
1993.09.22.Vb-selejtező 1994
albánia
1:5
spanyolország
Vb-selejtező 1994
1992.04.22.Vb-selejtező 1994
spanyolország
3:0
albánia
Vb-selejtező 1994
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Spanyolország

Bármi is legyen hétfőn este, Luis de la Fuente együttese már biztosan első helyen végez a B csoportban. Ráadásul úgy, hogy a két legerősebb riválist győzték le. Olaszország után Horvátország sem tudott mit kezdeni a fiatal spanyol csapattal, egyik győzelem megérdemeltebb volt, mint a másik.

Míg a horvátok ellen kinyílt a gólzsák (Alvaro Morata mellett Fabian Ruiz és Dani Carvajal is betalált), addig az olaszok ellen csak a mezőnyfölény volt elképesztően nyomasztó, spanyol játékos azonban gólt nem szerzett. Szerzett viszont az olasz Riccardo Calafiori, aki saját kapuja előtt botlott bele egy beadásba.

Ha valaki csak az eredményt látja azt gondolhatja, hogy nem megérdemelt siker volt ez a spanyoloktól, hogy csak szerencséjük volt. Pedig elképesztően jól játszottak a mezőnyben, nagyon sok helyzetet alakítottak ki, azok viszont rendre kimaradtak. A találkozó legjobbja kétségtelenül Nico Williams és Rodri volt, előbbi a támadásépítésben volt jártas – valamint adott egy öngólpasszt -, utóbbi a védekezésben.

A harmadik mérkőzésen várhatóan egyiküket sem láthatjuk a pályán, de la Fuente bolond lenne nem kicserélni a teljes csapatot. Egyrészt pihentetés céljából, másrészt azért, hogy a keret többi tagja is pályára lépjen. Ja, és Rordi egyébként eltiltott.

Van sérült is, Nacho az első mérkőzésen esett ki, Ayoze Perez pedig a másodikon. Egyiküknél sem annyira durva a helyzet, de könnyen lehet, hogy kimaradnak.

A teljes keret:

Kapusok: David Raya, Alejandro Remiro, Unai Simon

Védők: Dani Carvajal, Robin Le Normand, Nacho Fernandez, Daniel Vivian, Alejandro Grimaldo, Aymeric Laporte, Marc Cucurella, Jesus Navas

Középpályások: Mikel Merino, Fabian Ruiz, Alex Baena, Rodri, Nico Williams, Martin Zubimendi, Pedri, Mikel Oyarzabal, Fermin Lopez

Támadók: Alvaro Morata, Joselu, Dani Olmo, Ferran Torres, Lamine Yamal, Ayoze Perez

A várható kezdőcsapat:

Raya – J. Navas, Vivian, Laporte, Grimaldo – Merino, Zubimendi, Baena – Torres, Joselu, Oyarzabal

Tippelde

Albánia számára csak a győzelem elfogadható, Spanyolország B csapattal is esélyesebb. Nehéz megmondani a harmadik körben mire számíthatunk a vörös fúriától, de még ez a csapat is bombaerős, szóval leginkább győzelemre.

Fő tippek:

1.: Döntetlen vagy spanyol győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

A Winsane 80.000 Ft értékben kínál Freebetet azoknak, akik az EURO 24 meccseire tippelnének!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

SportfogadasOnline247.com

Tájékoztatás: Ezen a webhelyen található linkek partneri linkek, ami azt jelenti, hogy juttatásokat kaphatunk olyan cégektől, amelyeknek szolgáltatásait értékeljük, anélkül, hogy az Ön számára többletköltséget jelentsen. Minden egyes webhelyet alaposan átvizsgálunk, és kizárólag a legjobbaknak adunk magas pontszámot. Független tulajdonlású professzionális elemző webhely vagyunk, és az itt megtalálható vélemények a sajátjaink.

Ne maradj le a legfrissebb fogadási hírekről és promóciókról! Iratkozz fel az exkluzív tartalomra.

felső