Anglia – Szlovákia: Fogadási Tippek és Európa-bajnokság Előzetes – 2024.06.30.

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2024 június 28.
Arena AufSchalke (Gelsenkirchen) 30 június - 17:00
Anglia
VS
Szlovákia
EURO 2024 Discord promóció

Azzal, hogy a magyar válogatott kiesett tegnap, én nem rájuk haragszom. Nem haragszom Georgiára sem, ők megtették, amit kellett, meglepetést okoztak, és történelmi győzelmet arattak. Nem haragszom Portugáliára sem, mert nem volt tétje a meccsüknek, összeszokatlan csapatot dobott a pályára Roberto Martínez. Én Angliára haragszom. Hogy megint elhúzták a mézesmadzagot, hogy ők mennyire jók, hogy majd „hazajön” meg satöbbi. Előre is elnézést az angol drukkerektől, de Anglia elmehet a fenébe. Igen, azért, mert a győzelmükre szükségünk lett volna. Meg amiatt is, mert nekik is szükségük lett volna rá.

Persze ott vannak a legjobb tizenhat között, és lehet, hogy majd most nekiállnak futballozni. De az biztos, hogy eddig nem tették. Mondok valamit: Szlovákia ellen kelleni fog, mert Hanckoék úgy teszik fel őket az első repülőre, hogy csak úgy porzik majd. És ezzel a sportfogadás szakértői is egyetértenek.

Jöjjön az Anglia – Szlovákia találkozó!

Anglia

Én nem csodálom, hogy az angol drukkerek ki vannak akadva Gareth Southgate-re és a játékosokra. Én is ki vagyok, meg még rajtam kívül jó pár magyar. Angliától mindenki többet várt ezen az Európa-bajnokságon. Három éve döntőt játszottak, most a selejtezőn úgy jutottak ki, olyan volt a játékuk, akár az álom, erre fel… hát ez meg mi a fene volt? De most komolyan, hogy lehet így továbbjutni? Ilyen játékkal, ilyen eredményekkel. Felháborító és bosszantó.

Első meccsükön bűnrössz játékkal verték 1-0-ra Szerbiát. A másodikon bűnrossz játékkal ikszeltek Dániával, és ott még akár ki is kaphattak volna.

A harmadikon csak annyi lett volna a dolguk, hogy nyerjenek. Nem kellett volna sok, egy picike gól Jan Oblak kapujába. És képtelenek voltak megcsinálni. A helyzetek megvoltak, néha szépen jutottak el a szlovén tizenhatosig, ott viszont megállt a tudomány. És ezzel nem csak magukkal vitték Szlovéniát, de lényegében kiejtették Magyarországot is.

A szurkolók nem először adnak hangot elégedetlenségüknek, kritizálják, hogy Southgate csapata jól kezd, a vezetés után visszazár, a teljesítmény pedig romlik. Ezt a csoportkörben kétszer is megcsinálták. Harmadjára azért nem volt lehetőségük, mert ott még csak a vezetést sem szerezték meg.

Ami bizonyos, hogy Trent Alexander-Arnold kijátszotta magát a kezdőcsapatból, és mivel Conor Gallagher sem volt túlzottan meggyőző, így a szlovákok ellen már Kobbie Mainoo kezdhet. Szintén a kezdőbe várják Cole Palmert vagy Anthony Gordont, főleg, ha Phil Foden nem ér vissza. Engedéllyel lépett haza a City szélsője, ugyanis hamarosan megszületik a harmadik gyermeke.

Sérült csak egy van az angolok háza táján, Luke Shaw, aki egyre közelebb a visszatéréshez.

A teljes keret:

Kapusok: Jordan Pickford, Aaron Ramsdale, Dean Henderson

Védők: Kyle Walker, Luke Shaw, John Stones, Marc Guehi, Trent Alexander-Arnold, Kieran Trippier, Ezri Konsa, Lewis Dunk, Joe Gomez

Középpályások: Declan Rice, Jude Bellingham, Phil Foden, Conor Gallagher, Cole Palmer, Adam Wharton, Kobbie Mainoo

Támadók: Bukayo Saka, Harry Kane, Ivan Toney, Anthony Gordon, Ollie Watkins, Jarrod Bowen, Eberechi Eze

A várható kezdőcsapat:

Pickford – Walker, Stones, Guéhi, Trippier – Rice, Mainoo – Saka, Bellingham, Foden – Kane

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2017.09.04.Vb-selejtező 2018
anglia
2:1
szlovákia
Vb-selejtező 2018
2016.09.04.Vb-selejtező 2018
szlovákia
0:1
anglia
Vb-selejtező 2018
2016.06.20.Európa-bajnokság 2016
szlovákia
0:0
anglia
Európa-bajnokság 2016
2009.03.28.Barátságos Mérkőzés
anglia
4:0
szlovákia
Barátságos Mérkőzés
2003.06.11.Eb-selejtező 2004
anglia
2:1
szlovákia
Eb-selejtező 2004
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Szlovákia

Szlovákia megtette, amit kell. Bár a magyar sajtó egy jó része már előre bundát kiáltott, tény és való, hogy bejött, amit mondtak. Az utolsó fordulóban Szlovákia és Románia kéz a kézben mentek tovább, bár szerintem a bundától ez azért messze járt. Az E csoport volt a legizgalmasabb talán a hat csoport közül, itt négy, nagyjából egyenlő tudású csapat játszott, és ez a tabellán is látszik.

Mind a négyen négy ponttal zártak, egy meccset megnyertek, egyen ikszeltek, egyszer kikaptak. Szlovákia a Belgium elleni mérkőzést nyerte meg (Ivan Schranz góljával), az Ukrajna ellenit veszítette el (Ivan Schranz talált be ismét), és a Románia ellenin ikszelt (itt már nem Schranz, hanem Ondrej Duda volt eredményes).

A szlovákoktól ez nagy szó, nemrég még Azerbajdzsán meg Kazahsztán verte őket a Nemzetek Ligája C divíziójában, most meg ott vannak az EB legjobb 16 csapata között.

Egyáltalán nem durva a szlovákok játéka, a gólok mellett a sárga lapok terén is csak Ondrej Duda és Ivan Schranz tud felmutatni valamit. Eltiltottjuk így nem lesz. Sérültről mi szintén nem tudunk.

A románok ellen nem Robert Bozenik, hanem David Strelec kapott helyet, és jól mozgott ő is, megtartja szerintünk a helyét a kezdőben.

A teljes keret:

Kapusok: Martin Dubravka, Marek Rodak, Henrich Ravas

Védők: Peter Pekarik, Denis Vavro, Adam Obert, Norbert Gyömbér, Milan Skriniar, Vernon De Marco, David Hancko, Sebastian Kósa

Középpályások: Tomas Rigo, Ondrej Duda, László Bénes, Patrik Hrosovsky, Juraj Kucka, Matus Bero, Stanislav Lobotka

Támadók: Tomas Suslov, Róbert Bozenik, Lubomir Tupta, Lukas Haraslin, David Strelec, David Duris, Leo Sauer, Ivan Schranz

A várható kezdőcsapat:

Dubravka – Pekarik, Vavro, Skriniar, Hancko – Kucka, Lobotka, Duda – Schranz, Strelec, Haraslin

Tippelde

Southgate szerint majd most jobbak lesznek. Ezt mondta az első meg a második meccs után is. Félek tőle, hogy ez az angol csapat még ezzel a teljesítménnyel is sokáig fog jutni. Egyébként – mielőtt bárki megtámadna emiatt -, nincs nekem különösen problémám az angolokkal, sőt, csak az bosszant, amikor valakik ilyen tudással a fejükben meg a lábukban épp csak annyit adnak ki magukból, amennyi feltétlenül szükséges. Szóval tőlem megnyerhetik az EB-t, innentől már nem érdekel, csak ne ilyen nulla teljesítménnyel.

Fő tippek:

1.: Angol továbbjutás

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Akik most fizetnek be először a Betovo irodájához, az EURO 2024 jóvoltából 100%-os bónuszt kapnak 100.000 Ft-ig

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső