Anglia – Szlovénia: Fogadási Tippek és Európa-bajnokság Előzetes – 2024.06.25.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 június 24.
Cologne Stadium (Köln) 25 június - 20:00
Anglia
VS
Szlovénia
EURO 2024 Discord promóció

És a nap második felében további két találkozó következik. A C csoport is a végéhez ér, itt Anglia, Dánia, Szerbia és Szlovénia szerepel. Ahogy elmondtam a franciáknál, úgy el kell mondanom az angoloknál is, egyelőre ez a teljesítmény nagyon kevés. Hiába ér majdnem kétmilliárd eurót a háromoroszlánosok kerete, egy szűk, szerbek ellen aratott győzelem mellett egy döntetlent tudnak felmutatni Dánia ellen, ami majdnem vereség lett.

Sokkal többet vár mindenki Angliától, lehet, hogy ezt majd Szlovénia ellen mutatják meg. Azonban Benjamin Seskoék nem lesajnált kiscsapat ebben a kvartettben, hanem egy olyan válogatott, amely a továbbjutásért küzd.

Következzen az Anglia – Szlovénia mérkőzés, amely sportfogadás tekintetében nem lesz annyira sima…

Anglia

Hát ez eddig nagyon kevés. Anglia talán az eddigi legnagyobb csalódás, ami a favoritokat illeti. Gareth Southgate egy nagyon erős csapatot hozott össze, amelybe olyan játékosok nem fértek be, mint Jack Grealish vagy Marcus Rashford, de még egy halom angolt megemlíthetnénk.

Anglia mindkét meccsén ugyanazt a taktikát követte: Viszonylag hamar megszerezték a vezetést, majd visszaálltak, magukra húzták az ellenfelüket. Ezt Szerbia nem tudta kihasználni, Dánia azonban igen.

A szerbeket Jude Bellingham fejesével győzték le, míg Dánia ellen Harry Kane találatával szereztek vezetést, azonban Morten Hjulmand egyenlített. Teszem hozzá, nem állt távol az sem, hogy végül kikapjanak, többször hozták nagy helyzetbe a dánokat, akik viszont nem tudtak ezzel a lehetőséggel élni.

Southgate kap hideget és meleget, ami nem meglepő, hiszen őket a fináléba várják, azt akarják, hogy „hozzák végre haza”. Látva az eddigi két meccsüket, nem fogják most sem. De igazságtalan lenne, ha nem mondanám el, nyertek már úgy EB-t csapatok, hogy az első két meccsük nem sült el jól.

Anglia a csoportja élén egyelőre, győzelem esetén ott is marad, iksznél is maradhat, de akkor már a másik meccs eredménye is számít. Ha kikapnak, akkor is csoportharmadikként ott lesznek a legjobb tizenhat között. De a vereség nem opció.

Ami a kezdőcsapatot illeti, Trent Alexander-Arnold szerepeltetése a középpályán most nem sült el annyira jól, így Conor Gallagher, esetleg Kobbie Mainoo játékára látunk esélyt mi.

Az is előfordulhat, hogy Anthony Gordon kap szerepet, így Bellingham lépne hátrébb egy sort.

Sérültről nem tudunk, ahogy eltiltottról sem.

A teljes keret:

Kapusok: Jordan Pickford, Aaron Ramsdale, Dean Henderson

Védők: Kyle Walker, Luke Shaw, John Stones, Marc Guehi, Trent Alexander-Arnold, Kieran Trippier, Ezri Konsa, Lewis Dunk, Joe Gomez

Középpályások: Declan Rice, Jude Bellingham, Phil Foden, Conor Gallagher, Cole Palmer, Adam Wharton, Kobbie Mainoo

Támadók: Bukayo Saka, Harry Kane, Ivan Toney, Anthony Gordon, Ollie Watkins, Jarrod Bowen, Eberechi Eze

A várható kezdőcsapat:

Pickford – Walker, Stones, Guehi, Trippier – Rice, Gallagher – Saka, Bellingham, Foden – Kane

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2017.10.05.Vb-selejtező 2018
anglia
1:0
szlovénia
Vb-selejtező 2018
2016.10.11.Vb-selejtező 2018
szlovénia
0:0
anglia
Vb-selejtező 2018
2015.06.14.Eb-selejtező 2016
szlovénia
2:3
anglia
Eb-selejtező 2016
2014.11.15.Eb-selejtező 2016
anglia
3:1
szlovénia
Eb-selejtező 2016
2010.06.23.Világbajnokság 2010
szlovénia
0:1
anglia
Világbajnokság 2010
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Szlovénia

Kellemes csalódás eddig Szlovénia, de Benjamin Seskoékat győzni nem láttuk. Dánia ellen ikszeltek, ahogy Szerbia ellen is.

A dán döntetlennél ők mentettek pontot a hajrában, míg Szerbia ellen ők voltak csalódottabbak, mert gyakorlatilag az utolsó támadásból, egy szögletből mattolta őket Luka Jovic. A szlovén csapat részéről Zan Karnicnik volt eredményes egy szép kontratámadás végén.

Bánhatják azt a kapott gólt legutóbb, mert így a szinte biztos továbbjutás helyett számolgatniuk kell. És bravúrt elkövetni. Angliát kéne legyőzni a biztos továbbjutáshoz.

Három játékos van, aki nem vett részt minden edzésen a hétvégén: Jan Oblak távollétéről nem jött információ, míg Timi Elsnik és Adam Gnezda Cerin kisebb sérülés miatt kérdőjeles.

A teljes keret:

Kapusok: Jan Oblak, Vid Belec, Igor Vekic

Védők: Zan Karnicnik, Jure Balkovec, Miha Blazic, Jon Gorenc Stankovic, Jaka Bijol. Erik Janza, Petar Stojanovic, Vanja Drkusic, David Brekalo

Középpályások: Benjamin Verbic, Sandi Lovric, Timi Elsnik, Jasmin Kurtic, Tomi Horvat, Adam Gnezda Cerin, Nino Zugelj, Adrian Zeljkovic, Josip Ilicic

Támadók: Andraz Sporar, Benjamin Sesko, Jan Mlakar, Zan Vipotnik, Zan Celar

A várható kezdőcsapat:

Oblak – Karnicnik, Brekalo, Bijol, Janza – Mlakar, Elsnik, Cerin, Stojanovic – Sporar, Sesko

Tippelde

Angliát nem ok nélkül favorizálják, de az eddigi játék nagyon kevés. Valószínűleg ebből már tanulnak a játékosok is, és nem fognak visszavenni a vezetés megszerzését követően. Angol győzelem készülőben.

Fő tippek:

1.: Angol győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Játssz, tippelj és nyerj: A Greatwin játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső