Ausztria – Törökország: Fogadási Tippek és Európa-bajnokság Előzetes – 2024.07.02.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 július 01.
Leipzig Stadium (Leipzig) 02 július - 20:00
Ausztria
VS
Törökország
EURO 2024 Discord promóció

Az egyik leginkább várt nyolcaddöntő az utolsó. Ausztria eddig bátran mondhatjuk, hogy a torna meglepetéscsapata. A Ralf Rangnick által összerakott együttes még több kulcsembere nélkül is megbízható, meglepő és pazar játékot nyújt. Sokak kedvencei lettek, és most egy újabb skalpot gyűjthetnek be. Nemrég, az EB előtt három hónappal úgy verték agyon a törököket, mint szódás a lovát, a 6-1-es eredmény pedig kellő önbizalmat adhat Michael Gregoritschéknak.

Ha megfordítjuk a szitut, Arda Gülerék pedig bizonyára tanultak abból a hibából. Az első forduló után egy kicsit pozitívabb véleménnyel voltunk a félholdasokról, a csoportkör után nem stigma azt mondani, hogy az online sportfogadás kedvelői inkább a sógorok győzelmét várják.

Következzen az Ausztria – Törökország mérkőzés!

Ausztria

Igen, sokan tartották egyfajta titkos favoritnak Ausztriát, de én nem tartoztam közéjük, mivel tudtam, hogy három kulcsemberük sem lehet ott. És bár azt mondják, egy fecske nem csinál nyarat, három azért már igen.

Be kell látni, tévedtem, Ausztria eddig az egyik legkellemesebb meglepetés a tornán a georgiaiakkal meg mondjuk a svájciakkal. Össze lett rakva ez a csapat, Ralf Rangnickot nem hiába hívják professzornak.

Ausztria első meccsén ugyan még kikapott (Max Wöber öngóljával Franciaország ellen), ezt követően azonban legyőzték Lengyelországot 3-1-re (Gernot Trauner, Christoph Baumgratner és Marko Arnautovic góljaival), Hollandiával pedig 3-2-t játszottak (itt Donyell Malen öngólja után Romano Schmid és Marcel Sabitzer örült gólnak).

Meglepetésre Franciaország és Hollandia előtt nyerték meg a csoportjukat, és a nyolcaddöntőben is ők számítanak favoritnak Törökország ellen.

Ugyan sérültje nincs, de eltiltottja van a szövetségi kapitánynak, Patrick Wimmer összeszedte legutóbb a második sárga lapját. A védelemben felépült Gernot Trauner, így nehéz helyzetben Rangnick, mellette ugyanis Max Wöber, Kevin Danso és Philipp Lienhart is a kezdő pozícióba vágyik.

A teljes keret:

Kapusok: Heinz Lindner, Niklas Hedl, Patrick Pentz

Védők: Maximilian Wöber, Gernot Trauner, Kevin Danso, Stefan Posch, Leopold Querfeld, Philipp Lienhart, Philipp Mwene, Flavius Daniliuc, Patrick Wimmer

Középpályások: Nicolas Seiwald, Alexander Prass, Marcel Sabitzer, Florian Grillitsch, Florian Kainz, Romano Schmid, Christoph Baumgartner, Konrad Laimer, Matthias Seidl, Marco Grüll

Támadók: Marko Arnautovic, Michael Gregoritsch, Andreas Weimann, Maximilian Entrup

A várható kezdőcsapat:

Pentz – Posch, Danso, Lienhart, Mwene – Seiwald, Grillitsch – Schmid, Baumgartner, Sabitzer – Arnautovic

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2024.03.26.Barátságos Mérkőzés
ausztria
6:1
törökország
Barátságos Mérkőzés
2016.03.29.Barátságos Mérkőzés
ausztria
1:2
törökország
Barátságos Mérkőzés
2012.08.15.Barátságos Mérkőzés
ausztria
2:0
törökország
Barátságos Mérkőzés
2011.09.06.Eb-selejtező 2012
ausztria
0:0
törökország
Eb-selejtező 2012
2011.03.29.Eb-selejtező 2012
törökország
2:0
ausztria
Eb-selejtező 2012
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Törökország

Az első meccs után azt mondtam: Törökország lesz a titkos meglepetés. Akiktől amúgy annyira sokat nem vártunk, de megleptek minket. Nos, a csoportkör után már nem így gondolom. Nem mondom, hogy nincs jó csapata Vincenzo Montellának, de azért vannak jelei annak, hogy a törökök idén sem nyújtanak majd klasszis teljesítményt. Persze még mindig tévedhetek.

A Georgia elleni meccsen fantasztikusan játszott és frenetikus gólokat jegyzett a török csapat. Mert Müldür és Arda Güler is bombagólt rúgott, a végén pedig Kerem Aktürkoglu biztosította be a győzelmet. A mai napig nem értem, mi szüksége volt Montellának négyet is cserélni Portugália ellen. Lehet, hogy az a kezdő sem lett volna elég, de ez így… no mindegy, a lényeg, hogy 3-0-s vereséget szenvedtek Cristiano Ronaldoéktól.

A harmadik mérkőzésükön Csehországgal játszottak, és már korán emberelőnybe kerültek, sokáig nem tudták azt kihasználni, amikor meg igen, nem sokkal később a csehek egyenlítettek. Az eddigi legbalhésabb meccsen az erdélyi Kovács István 18 sárgát és 2 piros lapot osztott ki, ami pedig az eredményt illeti, Hakan Calhanoglu gólja után Cenk Tosun talált még be.

Mint megtudtam, Mert Günok a portugálok ellen sérült volt, a csehek ellen viszont már ő védett. Most is ő fog. A védelemben Abdülkerim Bardakci visszakerül, viszont most Samet Akaydin esett ki eltiltás miatt. Ahogy Hakan Calhanoglu is a középpályáról.

A teljes keret:

Kapusok: Mert Günok, Altay Bayindir, Ugurcan Cakir

Védők: Zeki Celik, Merih Demiral, Samet Akaydin, Ahmetcan Kaplan, Abdülkerim Bardakci, Mert Müldür, Ferdi Kadioglu

Középpályások: Okay Yokuslu, Orkun Kökcü, Hakan Calhanoglu, Salih Özcan, Ismail Yüksek, Kaan Ayhan

Támadók: Kerem Aktürkoglu, Arda Güler, Cenk Tosun, Yusuf Yazici, Irfan Can Kahveci, Kenan Yildiz, Baris Alper Yilmaz, Semih Kilicsoy, Yunus Akgün Bertug Yildirim

A várható kezdőcsapat:

Günok – Müldür, Demiral, Bardakci, Kadioglu – Yuksek, Yokuslu – Yildiz, Güler, Aktürkoglu – Yilmaz

Tippelde

A védelem ismét meg lett buherálva, nem Montella kérésére, hanem a kényszer miatt. A középpályán Calhanoglu hiányával nem csak kapitányát, de vezérét is vesztette a török csapat. A rengeteg fiatal mellett kevés az a rutinos játékos, aki vállára tudja venni ezt a török csapatot.

Fő tippek:

1.: Osztrák győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Akik most fizetnek be először a Betovo irodájához, az EURO 2024 jóvoltából 100%-os bónuszt kapnak 100.000 Ft-ig

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső