Belgium – Románia: Fogadási Tippek és Európa-bajnokság Előzetes – 2024.06.22.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 június 21.
Cologne Stadium (Köln) 22 június - 20:00
Belgium
VS
Románia
EURO 2024 Discord promóció

Következzen a második forduló utolsó meccse. A jövőben már csak napi két meccs lesz, egy csoprot egy nap szerepel majd, méghozzá egy időben, szóval a jó világ a foci kedvelői számára véget ért, most már nem lehet azt megjátszani, hogy délutántól estig csak és kizárólag meccset nézünk.

Na de beszéljünk az utolsó meccsünkről, a Belgium – Románia találkozóról. Az EB előtt ez egy sima egyes volt az online sportfogadás rutinosabb játékosainál, viszont az első forduló után már más a helyzet. Míg Belgium egy peches vereségen van túl, addig Románia egy kiütéses győzelmen.

Belgium

Az EB első körének legnagyobb meglepetését Belgium okozta. Domenico Tedesco együttese úgy kapott ki Szlovákia ellen 1-0-ra, hogy igazából gólokkal kellett volna nyerniük. Csak Romelu Lukaku kihagyott minimum 3 akkora ziccert, mint a ház, de mellette még Leandro Trossard, Johan Bakayoko és Jeremie Doku is hibázott.

Mondhatjuk, hogy hősiesen védekezett a szlovák csapat, de elsősorban nem rajtuk múlott ez a győzelem. Vagyis, hogy megúszták kapott gól nélkül.

A szlovákok első gólja egyébként egy belga védelmi hibából született, lényegében egy belga adott gólpasszt Ivan Schranznak.

Ja, azt el is felejtettem, hogy Lukaku két gólját is elvették (egyet les miatt, egynél pedig Lois Openda kezezését vették észre a VAR-szobában), illetve Johan Bakayoko lövésénél egy szlovák a gólvonalról mentett.

A belgák sokkoló veresége után Tedesco jelentős változtatásra készülődik. Bekerülhet a kezdőbe Maxim de Cuyper, Axel Witsel és Lois Openda, véleményünk szerint Zeno Debast, Yannick Carrasco és Leandro Trossard ülhet a kispadra.

Egyébiránt egy sérült van, Thomas Meunier, aki most nincs is ott a többiekkel, de várhatóan az utolsó körre odaér.

A teljes keret:

Kapusok: Koen Casteels, Thomas Kaminski, Matz Sels

Védők: Zeno Debast, Arthur Theate, Wout Faes, Jan Vertonghen, Thomas Meunier, Timothy Castagne

Középpályások: Axel Witsel, Kevin De Bruyne, Youri Tielemans, Leandro Trossard, Aster Vranckx, Orel Mangala, Arthur Vermeeren, Amadou Onana, Maxim De Cuyper

Támadók: Romelu Lukaku, Yannick Carrasco, Dodi Lukebakio, Charles De Ketelaere, Johan Bakayoko, Lois Openda, Jérémy Doku

A várható kezdőcsapat:

Casteels – Castagne, Faes, Witsel, de Cuyper – Mangala, Onana – Doku, De Bruyne, Openda – Lukaku

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2012.11.14.Barátságos Mérkőzés
románia
2:1
belgium
Barátságos Mérkőzés
2011.11.11.Barátságos Mérkőzés
belgium
2:1
románia
Barátságos Mérkőzés
1999.04.28.Barátságos Mérkőzés
románia
1:0
belgium
Barátságos Mérkőzés
1993.10.13.Vb-selejtező 1994
románia
2:1
belgium
Vb-selejtező 1994
1992.10.14.Vb-selejtező 1994
belgium
1:0
románia
Vb-selejtező 1994
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Románia

Az E jelű kvartett nem csak a belgák miatt volt sokkoló, erről a románok is tettek. Edward Iordanescu együttese Ukrajnával játszott az első fordulóban, és bár az ukránok sokat hibáztak, a 3-0-s győzelem így is meglepő volt. A csapat egyik legjobbja az a Nicolae Stanciu volt, aki az első gólt szerezte (a forduló egyik legszebbje volt), ezt követően még kétszer villantak, négy percen belül a második félidőben. Előbb az 53. pervben Razvan Marin, majd az 57.-ben Denis Dragus.

A továbbjutás fél lábbal már megvan, most áttehetik a másik lábukat is, de a lehető legrosszabbkor találkoznak Belgiummal, mert Lukakuék nagyon bizonyítani akarnak majd. A románok a legjobban akkor tesznek, ha úgy futballoznak, mint Ukrajna ellen. Hagyták, hogy a sárga-kékek irányítsanak, és minden egyes hibát kihasználtak.

Egy ilyen győzelem után meglepő lenne, ha Iordanescu változtatna.

A teljes keret:

Kapusok: Florin Nita, Horatiu Moldovan, Stefan Tarnovanu

Védők: Andrei Ratiu, Radu Dragusin, Adrian Rus, Ionut Nedelcearu, Nicusor Bancu, Andrei Burca, Vasile Mogos, Bogdan Racovitan

Középpályások: Marius Marin, Alexandru Cicaldau, Ianis Hagi, Darius Olaru, Razvan Marin, Nicolae Stanciu, Deian Sorescu, Adrian Sut

Támadók: Denis Alibec, George Puscas, Valentin Mihaila, Florinel Coman, Denis Dragus, Dennis Man, Daniel Birligea

A várható kezdőcsapat:

Nita – Ratiu, Dragusin, Burca, Bancu – M. Marin – Man, R. Marin, Stanciu, Coman – Dragus

Tippelde

Már nem toronymagas esélyes a belga csapat, ezt be kell látni. Viszont valóban nagy nyomás van rajtuk, és nagy bizonyítási vágy is, aminek Románia megihatja a levét.

Fő tippek:

1.: Belga győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Akik most fizetnek be először a Betovo irodájához, az EURO 2024 jóvoltából 100%-os bónuszt kapnak 100.000 Ft-ig

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső