Belgium – Szlovákia: Fogadási Tippek és Európa-bajnokság Előzetes – 2024.06.17.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 június 14.
Frankfurt Arena (Frankfurt am Main) 17 június - 17:00
Belgium
VS
Szlovákia
EURO 2024 Discord promóció

Megyünk tovább, a délutáni meccs után rögtön kezdődik egy újabb. Szintén az E csoportból következik most a Belgium – Szlovákia. Ha igazán őszinték akarunk lenni, ez egy országos egyes a legtöbbek szerint, így vannak ezzel a szakértők meg a bukik, úgy nagyjából mindenki. Talán még a szlovákok legtöbbje is.

De Francesco Calzonáék nem azért jöttek, hogy pofozógépek legyenek, és a csoport legerősebbje ellen is meg akarják magukat mutatni. nemrégiben még egy Kazahsztán meg egy Azerbajdzsán szintű csapat is nehézséget okozott, viszont azóta, hogy Marek Hamsik megérkezett (Calzonával karöltve) egyre nagyobb sikereket ér el északi szomszédunk.

Belgium

Nagy törést láthatóan nem okozott Roberto Martínez távozása, a spanyol hosszú éveken keresztül irányította a válogatottat, de a katari világbajnokságon kapott pofon után lemondott. Azt mondta, amúgy is ez volt a terve, igazából ez a szereplés csak rásegített a döntésre.

A helyére egy meglehetősen rutintalan embert neveztek ki, sokakat meglepett Domenico Tedesco kinevezése. A német korábban nem sok helyen bizonyított, utolsó munkahelyéről pedig a gyenge eredmények miatt rúgták ki. Belgium szövetsége azonban bízott benne.

Azóta a csapatot kijuttatta az EB-re, a játék elég meggyőző, és a fiatalítás is rendben halad. Hogy aztán ez itt mire lesz elég, azt nehéz megmondani.

A felkészülés során Montenegrót és Luxemburgot intézték el úgy, hogy még csak gólt sem kaptak (2-0, illetve 3-0). A védelem tehát rendben, legalábbis most úgy tűnik. Pedig emiatt aggódtak eleget a szurkolók. Tedesco ugyanis összeveszett Thibaut Courtois-val, aki be sem került a válogatott keretébe.

A teljes keret:

Kapusok: Koen Casteels, Thomas Kaminski, Matz Sels

Védők: Zeno Debast, Arthur Theate, Wout Faes, Jan Vertonghen, Thomas Meunier, Timothy Castagne

Középpályások: Axel Witsel, Kevin De Bruyne, Youri Tielemans, Leandro Trossard, Aster Vranckx, Orel Mangala, Arthur Vermeeren, Amadou Onana, Maxim De Cuyper

Támadók: Romelu Lukaku, Yannick Carrasco, Dodi Lukebakio, Charles De Ketelaere, Johan Bakayoko, Lois Openda, Jérémy Doku

A várható kezdőcsapat:

Sels – Castagne, Debast, Vertonghen, Theate – Tielemans, Onana – Bakayoko, De Bruyne, Doku – Lukaku

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi három egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2013.02.06.Barátságos Mérkőzés
belgium
2:1
szlovákia
Barátságos Mérkőzés
2006.05.20.Barátságos Mérkőzés
szlovákia
1:1
belgium
Barátságos Mérkőzés
2002.04.17.Barátságos Mérkőzés
belgium
1:1
szlovákia
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Szlovákia

Eléggé égett a ház a szlovákoknál motsanában. Emlékszem, a Nemzetek Ligájában a C divízióban szerénykedtek, és olyan csapatok verték őket, mint az azeriek meg a kazahok. Ehhez képest az EB-selejtező már igazán jól sikerült, ez pedig az edzőváltásnak köszönhető többek között. Francesco Calzona érkezett, mellé pedig Marek Hamsik. Ők ketten pedig egészen meglepő dolgot műveltek. Azután, hogy Szlovákia kis híján a leggyengébbek közé esett vissza az NL-ben, kijutottak az EB-re.

Portugália mögött tették mindezt, pedig ott volt még Izland, Bosznia-Hercegovina és Luxemburg, akik igencsak megerősödtek, kis híján ők is ideértek pótselejtező útján.

Júniusban San Marino és Wales ellen mérkőztek meg, mindkét válogatottat csúnyán elintézték.

A Napolit szezon közben igazgató Calzona mester nem húzott olyan nagyon meglepőt a kerethirdetéskor, vannak, akik hiányolják Róbert Mákot, valamint Robert Polievkát és Dominik Hollyt.

A teljes keret:

Kapusok: Martin Dubravka, Marek Rodak, Henrich Ravas

Védők: Peter Pekarik, Denis Vavro, Adam Obert, Norbert Gyömbér, Milan Skriniar, Vernon De Marco, David Hancko, Sebastian Kósa

Középpályások: Tomas Rigo, Ondrej Duda, László Bénes, Patrik Hrosovsky, Juraj Kucka, Matus Bero, Stanislav Lobotka

Támadók: Tomas Suslov, Róbert Bozenik, Lubomir Tupta, Lukas Haraslin, David Strelec, David Duris, Leo Sauer, Ivan Schranz

A várható kezdőcsapat:

Dubravka – Pekarik, Vavro, Skriniar, Hancko – Kucka, Lobotka, Duda – Schranz, Bozenik, Haraslin

Tippelde

Nem várunk csodát a szlovákoktól. A két keret között nagy a különbség. Ha a belgák nem azt hozzák, mint Katarban, akkor itt gólokkal kell nyerniük.

Fő tippek:

1.: Belga győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Akik most fizetnek be először a Betovo irodájához, az EURO 2024 jóvoltából 100%-os bónuszt kapnak 100.000 Ft-ig

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső