Csehország – Törökország: Fogadási Tippek és Európa-bajnokság Előzetes – 2024.06.26.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 június 25.
Volksparkstadion (Hamburg) 26 június - 20:00
Csehország
VS
Törökország
EURO 2024 Discord promóció

Az utolsó csoportra váltunk. Itt Csehország – Törökország, illetve Georgia – Portugália meccseket rendeznek. És csak Cristiano Ronaldoék lehetnek nyugodtak, ők már – bármi legyen is Kvaratksheliáék ellen – biztosan csoportelsők.

Azt viszont még nem tudjuk, hogy mi lesz majd a törökök meg a csehek sorsa. Elképzeléseink vannak, és itt most ki kell jelenteni, drukkolni kell Törökországnak és Portugáliának, hogy a legjobb csoportharmadikok listáján ne kerüljön feljebb se Georgia, se pedig Csehország. Mondjuk lehet, hogy addigra már rég eldől a sorsunk…

Csehország

A torna legfiatalabb csapata egyelőre csalódást kelt a sportfogadók számára. Többen Portugália mögött továbbjutóként számoltak Ivan Hasek csapatával. Ez még összejöhet, jelenleg azonban nem úgy néz ki. A legnehezebb meccsükön egész jól játszottak, csak épp szerencséjük nem volt, a legkönnyebben – papíron – pedig majdnem kikaptak.

A torna egyértelmű negatív hőse, a legpechesebb játékos nem más, mint Robin Hranac. A belső védő az első mérkőzésén rúgott egy öngólt, a másodikon meg összehozott Georgiának egy tizenegyest.

És miután hátrányba kerültek, hiába hajtottak, hiába rúgott gólt Adam Hlozek (a rúgott nem helytálló, az ütött pontosabb lenne), nem sikerült egyenlíteni. Egészen a hajráig, amikor Patrik Schickre rápattant egy labda a kapufáról.

A meccs végét megnyomták a csehek, de erre majdnem ráfáztak, mert a georgiaiak egy kontra végén ajtó-ablak ziccerben találták magukat. Szerencséjükre – meg a magyarok szerencséjére – a helyzet kimaradt.

Törökország ellen a győzelem a cél, legalábbis a sportfogadás nagyágyúi így gondolják, mi azonban óvatosságra intenénk.

Ami aggodalomra ad okot Hasek mesternek, az Patrik Schick helyzete. A támadó a gólja után kért cserét, és bár elsőre nem tűnt súlyosnak, most mégis arról szólnak a hírek, hogy a kezdőben nem lehet ott a Bayer Leverkusen játékosa.

A teljes keret:

Kapusok: Jindrich Stanek, Matej Kovar, Vitezslav Jaros

Védők: David Zima, Robin Hranac, Vladimir Coufal, Martin Vitik, David Doudera, David Jurasek, Ladislav Krejci, Tomas Vlcek

Középpályások: Tomas Holes, Antonin Barak, Michal Sadilek, Lukas Provod, Ondrej Lingr, Lukas Cerv, Tomas Soucek, Pavel Sulc, Matej Jurasek

Támadók: Adam Hlozek, Patrik Schick, Jan Kuchta, Mojmir Chytil, Vaclav Cerny, Tomas Chory

A várható kezdőcsapat:

Stanek – Holes, Hranac, Krejci – Coufal, Provod, Soucek, D. Jurasek – M. Jurasek, Chory, Hlozek

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.11.19.Barátságos Mérkőzés
törökország
2:1
csehország
Barátságos Mérkőzés
2016.06.21.Európa-bajnokság 2016
csehország
0:2
törökország
Európa-bajnokság 2016
2015.10.10.Eb-selejtező 2016
csehország
0:2
törökország
Eb-selejtező 2016
2014.10.10.Eb-selejtező 2016
törökország
1:2
csehország
Eb-selejtező 2016
2013.02.06.Eb-selejtező 2000
törökország
0:2
csehország
Eb-selejtező 2000
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Törökország

Bevallom, nem találtam arról információt, miért is cserélt négyet Vincenzo Montella. A török szövetségi kapitány a Georgia elleni megnyert találkozó több meghatározó játékosát is levette a pályáról. Így például Mert Günök vagy Arda Güler is csak a kispadon találta magát, de a Zeki Celik – Mert Müldür cserének sem volt sok értelme. Egyedül az Aktürkoglu – Yildiz cserében volt némi ráció. Aztán lehet, hogy a többiben is, de…

Na mindegy, Törökország elszúrta. Montella együttese Portugália ellen játszott, és Roberto Martínezék már az első félidőben eldöntötték a meccs sorsát. Előbb rúgattak egy gólt Bernardo Silvával a törökök, aztán saját maguk hoztak össze egy egészen szürreális öngólt. Bayindir és Akaydin nem figyeltek egymásra, ennek egy figyelmetlen hazaadás és egy öngól lett a vége.

A második játékrészben Montella továbbra sem hozta be Gülert, pedig már a közönség is egy emberként követelte a beállítását. Az olasz csak akkor cserélt, amikor már 3-0-ra vezettek a portugálok.

Ezt a meccset gyorsan el kell felejteni, mert most nagy esély előtt áll Törökország. Meg lehet szerezni a továbbjutást, a második helyet, ehhez csak annyit kell tenni, hogy legyőzik Csehországot, amely talán legjobb csatára nélkül fog pályára lépni.

Montellának át kell gondolnia, mit miért tett, és javítani az előző mérkőzéshez képest. Ergo mi a kezdőbe várjuk Arda Gülert, Mert Günokot, Mert Müldürt és Kerem Aktürkoglut.

Egy játékost viszont nem, aki nem más, mint Abdülkerim Bardakci, ő eltiltás miatt nem játszhat.

A teljes keret:

Kapusok: Mert Günok, Altay Bayindir, Ugurcan Cakir

Védők: Zeki Celik, Merih Demiral, Samet Akaydin, Ahmetcan Kaplan, Abdülkerim Bardakci, Mert Müldür, Ferdi Kadioglu

Középpályások: Okay Yokuslu, Orkun Kökcü, Hakan Calhanoglu, Salih Özcan, Ismail Yüksek, Kaan Ayhan

Támadók: Kerem Aktürkoglu, Arda Güler, Cenk Tosun, Yusuf Yazici, Irfan Can Kahveci, Kenan Yildiz, Baris Alper Yilmaz, Semih Kilicsoy, Yunus Akgün Bertug Yildirim

A várható kezdőcsapat:

Günök – Müldür, Demiral, Akaydin, Kadioglu – Calhanoglu, Ayhan – Güler, Kökcü, Aktürkoglu – Yilmaz

Tippelde

Hiába a hosszú megszállás, ezen a meccsen minden magyar a törököknek fog drukkolni. Elég egy döntetlen is, ez elegendő Montelláéknak is, az már biztosan második helyet érne.

Fő tippek:

1.: Döntetlen vagy török győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

A Winsane 80.000 Ft értékben kínál Freebetet azoknak, akik az EURO 24 meccseire tippelnének!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső