Dánia – Anglia: Fogadási Tippek és Európa-bajnokság Előzetes – 2024.06.20.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 június 19.
Frankfurt Arena (Frankfurt am Main) 20 június - 17:00
Dánia
VS
Anglia
EURO 2024 Discord promóció

Nem ez a nap rangadója, de sokak számára ez a fontosabb találkozó, és sportfogadás szempontjából sem semleges. Angliát a favoritok között tartják számon, de a vasárnapi produkció után sokak hite ez ügyben megváltozott. Nem is ezért várják a meccset, hanem azért, mert Anglia és Dánia három évvel ezelőtt az elődöntőben találkozott. És akkor Dániától elvették a lehetőségét, hogy döntőt játszhasson. Noha megérdemelték volna. Magánvéleményem, hogy egy kamu tizenegyessel jutott a fináléba a háromoroszlános válogatott, itt az ideje, hogy ezt a kölcsönt visszaadják.

Következzen a Dánia – Anglia találkozó!

Dánia

A dán győzelem lett volna az igazi, de a pontszerzés után is volt minek örülni. Azután, hogy 1100 nappal ezelőtt Christian Eriksen életét a pályán kellett megmenteni, az irányító most gólt szerzett egy tornával később. A teljes elégedettség viszont valóban elmaradt. Dánia elrontotta, győzniük kellett volna Szlovénia ellen a nyitófordulóban.

A statisztika egyébként egyértelmű, a dánok xG-je 1.72 volt, 62 százalékban birtokolták a labdát, és 16 kapura lövési kísérletük volt. Ebből azonban csak négy találta el a kaput.

Megértem, ha a szurkolókban a katari vb sejlik fel, ott is egy gyengébb döntetlennel kezdett a csapat, majd ezt követte két vereség. Dániának nagyon jól jönne most minimum egy döntetlen, de nyilván a győzelem volna az igazi.

A szlovén meccsen a két szélső, Bah és Kristiansen lógott ki kicsit lefelé a különböző oldalak osztályzatai szerint, de akkor lehet, én megyek szembe megint a pályán, szerintem Bah kifejezetten jól játszott. Nem várok változtatást a kezdőcsapatban Kasper Hjulmand részéről.

A teljes keret:

Kapusok: Kasper Schmeichel, Mads Hermansen, Frederik Rönnow

Védők: Joachim Andersen, Jannik Vestergaard, Simon Kjaer, Joakim Maehle, Andreas Christensen, Mathias Jörgensen, Victor Kristiansen, Alexander Bah, Rasmus Kristensen

Középpályások: Mathias Jensen, Thomas Delaney, Christian Eriksen, Christian Nörgaard, Morten Hjulmand, Pierre-Emile Höjbjerg, Anders Dreyer, Jacob Bruun Larsen

Támadók: Rasmus Höjlund, Andreas Skov Olsen, Kasper Dolberg, Mikkel Damsgaard, Jonas Older Wind, Yussuf Poulsen

A várható kezdőcsapat:

Schmeichel – Vestergaard, Andersen, Christensen – Bah, Hjulmand, Höjbjerg, Kristiansen – Eriksen – Wind, Höjlund

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2021.07.07.Európa-bajnokság 2021
anglia
2:1
dánia
Európa-bajnokság 2021
2020.10.14.Nemzetek Ligája
anglia
0:1
dánia
Nemzetek Ligája
2020.09.08.Nemzetek Ligája
dánia
0:0
anglia
Nemzetek Ligája
2014.03.05.Barátságos Mérkőzés
anglia
1:0
dánia
Barátságos Mérkőzés
2011.02.09.Barátságos Mérkőzés
dánia
1:2
anglia
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Anglia

Ez volna a másfélmilliárdos angol keret? Ennyit tudnak Gareth Southgate fiai? Nem, ennél sokkal többet, de ez a szerbek elleni mérkőzés valami elképesztően gyenge volt. Nem tudom, mikor éreztem utoljára azt, hogy én ezt nem szeretném végig nézni, de itt határozottan húzott az ágy maga felé.

Az angol csapat bombaerős kezdő tizeneggyel lépett pályára, és a kezdés is nagyon biztató volt, Jude Bellingham már az első negyedórában gólt fejelt Rajkovic kapujába. De onnantól kezdve… szinte a teljes meccsen semmi. Még a második félidőben volt egy Harry Kane által fejelt kapufa, az angol csatár nagyjából ennyit tett hozzá a mérkőzéshez. Nincs kit kiemelni, nincs kit lehúzni. Csak az egész angol csapatot. Merthogy nyertek ugyan, nem kaptak gólt, de egyrészt ehhez kellett egy ilyen ellenfél is, másrészt ez baromi kevés lesz ahhoz, hogy megnyerjék az EB-t.

Ami a kezdőcsapatot illeti, Phil Foden árnyéka volt önmagának, ahogy Harry Kane is, Southgate viszont most még a gálatizenegyébe nem akar majd belenyúlni, hiába vannak minőségi játékosai a kispadon, mint mondjuk Cole Palmer, Ivan Toney, Eberechi Eze vagy Anthony Gordon.

A teljes keret:

Kapusok: Jordan Pickford, Aaron Ramsdale, Dean Henderson

Védők: Kyle Walker, Luke Shaw, John Stones, Marc Guehi, Trent Alexander-Arnold, Kieran Trippier, Ezri Konsa, Lewis Dunk, Joe Gomez

Középpályások: Declan Rice, Jude Bellingham, Phil Foden, Conor Gallagher, Cole Palmer, Adam Wharton, Kobbie Mainoo

Támadók: Bukayo Saka, Harry Kane, Ivan Toney, Anthony Gordon, Ollie Watkins, Jarrod Bowen, Eberechi Eze

A várható kezdőcsapat:

Pickford – Walker, Stones, Guehi, Trippier – Alexander-Arnold, Rice – Saka, Bellingham, Foden – Kane

Tippelde

Dánia és Anglia sem azt hozta, amit várnak tőle. Egymás ellen a tét Anglia számára a továbbjutás, Dánia számára pedig az, hogy lehetőség szerint fellépjenek a második helyre.

Fő tippek:

1.: Két és fél gól alatti eredmény

2.: Gól a második félidőben

3.: Szöglet: 10,5 alatt

A Winsane 80.000 Ft értékben kínál Freebetet azoknak, akik az EURO 24 meccseire tippelnének!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső