Dánia – Szerbia: Fogadási Tippek és Európa-bajnokság Előzetes – 2024.06.25.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 június 24.
Fußball Arena München (München) 25 június - 20:00
Dánia
VS
Szerbia
EURO 2024 Discord promóció

Elég lehet három döntetlen a továbbjutáshoz? Könnyen lehet. Dánia egyelőre kétszer ikszelt, most pedig a csoport – vélhetően – leggyengébbjével, Szerbiával találkozik. Megint voltak hangok, miszerint majd a szerbek jól megmutatják mindenkinek, erre fel tessék, két meccs, egy pont, az is hatalmas szerencsével a szlovén meccs végén. De arról majd később.

Az a Jovic-gól viszont nagyon sokat érhet. Akár még továbbjutást is. Hiszen, ha a papírforma érvényesül, és Anglia megveri Szlovéniát, a szerb válogatottnak annyi feladata van, hogy megverje Dániát. Nem lehetetlen. És ebben az esetben ők lesznek a másodikak.

Érdekes találkozónak ígérkezik a Dánia – Szerbia

Dánia

Nem a legutóbbi EB, hanem inkább a legutóbbi VB jut eszembe Dániáról. Morten Hjulmandék az első és a második körben is ikszeltek. Nagy különbség volt a két mérkőzés között. Míg Szlovénia ellen képtelenek voltak eldönteni a mérkőzést, és ők faragtak rá erre, addig Anglia ellen azért bosszankodhattak, mert győzelmet szalasztottak el, és szerintem ebben egyáltalán semmi túlzás.

Az első meccsen amúgy Christian Eriksen, a másodikon az említett Morten Hjulmand lőtt szép gólt.

Dániának számolgatni kell, de lehet, hogy most jön a legkönnyebb ellenfél, ami azt jelenti, hogy nagy eséllyel győznek, és akkor felesleges számolgatni és izgulni. Mondhatjuk tehát, hogy Rasmus Höjlundék sorsa a saját kezében.

A keret erős, de láthatóan nem annyira összeszokott. És most, hogy nincs itt, talán kimondható, hogy Matt O’Riley nagyon hiányzik…

Az angolok ellen Thomas Delaney nem léphetett pályára betegség miatt, de már ő is edzésbe állt, így nincs sérültje a skandinávoknak.

A teljes keret:

Kapusok: Kasper Schmeichel, Mads Hermansen, Frederik Rönnow

Védők: Joachim Andersen, Jannik Vestergaard, Simon Kjaer, Joakim Maehle, Andreas Christensen, Mathias Jörgensen, Victor Kristiansen, Alexander Bah, Rasmus Kristensen

Középpályások: Mathias Jensen, Thomas Delaney, Christian Eriksen, Christian Nörgaard, Morten Hjulmand, Pierre-Emile Höjbjerg, Anders Dreyer, Jacob Bruun Larsen

Támadók: Rasmus Höjlund, Andreas Skov Olsen, Kasper Dolberg, Mikkel Damsgaard, Jonas Older Wind, Yussuf Poulsen

A várható kezdőcsapat:

Schmeichel – Andersen, Christensen, Vestergaard – Bah, Höjbjerg, Hjulmand, Maehle – Eriksen – Höjlund, Wind

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi három egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2022.03.29.Barátságos Mérkőzés
dánia
3:0
szerbia
Barátságos Mérkőzés
2015.06.13.Eb-selejtező 2016
dánia
2:0
szerbia
Eb-selejtező 2016
2014.11.14.Eb-selejtező 2016
szerbia
1:3
dánia
Eb-selejtező 2016
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Szerbia

Távol áll tőlem a gúnyolódás, nincs is miért gúnyolni a szerbeket, mert általában nem ők, és nem is saját médiájuk emeli őket piedesztálra, hanem a nemzetközi sajtó. Megint jöttek a ngy szavak, miszerint Szerbia ott lehet a legjobb négy között meg satöbbi, és erre fel most is azért küzdenek, hogy ne essenek ki.

Két mérkőzésen egy pontot gyűjtöttek, Anglia ellen 1-0-s vereséget szenvedtek, míg Szlovénia ellen az utolsó pillanatban mentettek pontot. A gólszerző játékos Luka Jovic volt, a harmadik számú támadó (Mitrovic és Vlahovic mögött), akire csereként számított Piksi.

A támadó ezzel annyit elért, hogy az esélyek megmaradtak az utolsó mérkőzés előtt, ám egy döntetlennel vélhetően nem sokra mennek, vereséggel meg még annyira sem.

Nekik mindent egy lapra feltéve kell rohamozni, máskülönben mehetnek haza, ahogy azt már a keret jó része megszokta.

Sérült csak egy van Stojkovic csapatában, Filip Kostic még az első találkozón esett ki.

A teljes keret:

Kapusok: Predrag Rajkovic, Djordje Petrovic, Vanja Milinkovic-Savic

Védők: Strahinja Pavlovic, Nemanja Stojic, Nikola Milenkovic, Milos Veljkovic, Srdjan Babic, Uros Spajic, Filip Mladenovic

Középpályások: Nemanja Maksimovic, Nemanja Gudelj, Srdjan Mijailovic, Ivan Ilic, Lazar Vujadin Samardzic, Sergej Milinkovic-Savic, Mijat Gacinovic, Sasa Lukic, Veljko Birmancevic

Támadók: Dusan Vlahovic, Luka Jovic, Aleksandar Mitrovic, Dusan Tadic, Filip Kostic, Andrija Zivkovic, Petar Ratkov

A várható kezdőcsapat:

Rajkovic – Veljkovic, Pavlovic, Milenkovic – Zivkovic, Ilic, Lukic, Mladenovic – S. Milinkovic-Savic – Vlahovic, Mitrovic

Tippelde

Dánia számára nem lehet kérdés, győzni kell. Ugyanez igaz Szerbiára. Ezért lesz nagyon jó meccs ez. Vagy pont, hogy emiatt nem lesz az.

Fő tippek:

1.: Dán győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

4.500.000 Ft üti a markát annak, aki megnyeri az RTbet EURO 2024 játékát! Még van időd csatlakozni!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső