Franciaország – Lengyelország: Fogadási Tippek és Európa-bajnokság Előzetes – 2024.06.25.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 június 24.
BVB Stadion Dortmund (Dortmund) 25 június - 17:00
Franciaország
VS
Lengyelország
EURO 2024 Discord promóció

Kedden kicsit beindul a kontinensviadal, úgyhogy ma négy meccsünk is lesz, két csoport fejeződik be. A D jelűt rendezik korábban, a Franciaország – Lengyelország, valamint a Hollandia – Ausztria is 6-kor kezdődik. Mi pedig mindkét mérkőzésről beszélni fogunk.

Egyelőre a nagyok közül Anglia és Franciaország hatalmas csalódást nyújt, Didier Deschamps keretében hiába van ott Kylian Mbappé, Ousmane Dembélé, Antoine Griezmann, Marcus Thuram vagy Randal Kolo Muani, nem rúgtak még gólt. Ennek ellenére továbbjutási esélyeik nekik a legjobbak, a már kiesett Lengyelországgal fognak találkozni.

Michal Probierz együttese nem tudott túllépni a saját árnyékán, ismét hatalmas csalódást okoztak egy nagy tornán. Várhatóan emiatt fejek fognak hullani. De előbb még azt a fejet meg kéne emelni, és méltóképp búcsúzni a tornától.

Franciaország

Ahogy kezdtem, a francia csapat eddig még nem rúgott gólt. Holott ők számítanak a sportfogadók szerint a legnagyobb esélyesnek. Holott olyan támadóik vannak, mint akiket fentebb felsoroltam. És bőven van, akit kihagytam. A szövetségi kapitány, Didier Deschamps immáron 100 győzelemnél jár, Ausztria ellen – Max Wöber öngóljával – lett meg a jubileum, a 101. még azonban várat magára.

Ekkor az ellenfél Hollandia volt, és ez lett az EB első gól nélküli döntetlenje. Összességében az eredmény igazságosnak mondható, a Kylian Mbappé nélkül felálló franciáknak ezúttal ennyire telt. Amúgy az egy pontnak bizonyos szempontból még ők örülhetnek, hiszen Xavi Simons révén a hollandok egyszer betaláltak, de a bíró úgy ítélte meg, hogy Denzel Dumfries lesen állt és ezzel zavarta meg Mike Maignant.

Szinte biztos, hogy Kylian Mbappé a lengyelek ellen már pályán lesz. Ausztria ellen tört el az orra, és Deschamps nem akarta megkockáztatni a játékát, túlzottan friss volt a sérülése.

A hollandok elleni mérkőzéshez képest az ő visszatérése lehet az egyetlen változtatás, ez pedig azt jelenti, hogy Aurelien Tchouaméni visszaül a kispadra.

A teljes keret:

Kapusok: Brice Samba, Mike Maignan, Alphonse Areola

Védők: Benjamin Pavard, Ferland Mendy, Dayot Upamecano, Jules Koundé, William Saliba, Jonathan Clauss, Theo Hernandez, Ibrahima Konaté

Középpályások: Eduardo Camavinga, Antoine Griezmann, Aurélien Tchouaméni, N’Golo Kanté, Adrien Rabiot, Warren Zaire-Emery, Youssouf Fofana

Támadók: Olivier Giroud, Kylian Mbappé, Ousmane Dembélé, Randal Kolo Muani, Marcus Thuram, Kingsley Coman, Bradley Barcola

A várható kezdőcsapat:

Maignan – Koundé, Upamecano, Saliba, Hernandez – Kanté, Rabiot – Dembélé, Griezmann, Mbappé – Thuram

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.12.04.Vb-selejtező 2022
franciaország
3:1
lengyelország
Vb-selejtező 2022
2011.06.09.Barátságos Mérkőzés
lengyelország
0:1
franciaország
Barátságos Mérkőzés
2004.11.17.Barátságos Mérkőzés
franciaország
0:0
lengyelország
Barátságos Mérkőzés
2000.02.23.Barátságos Mérkőzés
franciaország
1:0
lengyelország
Barátságos Mérkőzés
1995.08.16.Eb-selejtező 1996
franciaország
1:1
lengyelország
Eb-selejtező 1996
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Lengyelország

Az Európa-bajnokság első kiesőjét tisztelhetjük Lengyelországban, úgy tűnik, nem bírta el a lengyel csapat Robert Lewandowski hiányát. Igaz, a második, Ausztria elleni mérkőzésen már pályára lépett, de ő sem tudott segíteni.

Pofásabban játszott Lengyelország egyébként Hollandia ellen, ahol nem álltak távol a pontszerzéstől (Adam Buksa fejesgóljával még előnyben is voltak), de egy 88. perces gól ezt elvette tőlük.

Következtek aztán szomszédaink, akik háromszor vették be Wojciech Szczesny kapuját. A lengyelek részéről Krzysztof Piatek talált a kapuba.

Az utolsó, harmadik meccs következik, Lengyelország pedig nagyon szeretne emelt fővel távozni a tornáról. Nagyon nehéz dolguk lesz, hiszen Franciaország számára nem tét nélküli a találkozó, míg a lengyeleknek az. Tényleg csak a becsületük miatt hajtanak. Ausztria ellen Buksát váltotta Lewandowski, a hírek szerint most Piatek helyett lép pályára. Aki kimarad az Bartosz Salamon, őt már legutóbb sem lehetett pályára küldeni.

A teljes keret:

Kapusok: Wojciech Szczesny, Lukasz Skorupski, Marcin Bulka

Védők: Bartosz Salamon, Sebastian Walukiewicz, Jan Bednarek, Jakub Kiwior, Tymoteusz Puchacz, Bartosz Bereszynski, Przemyslaw Frankowski

Középpályások: Pawel Dawidowicz, Jakub Piotrowski, Jakub Moder, Piotr Zielinski, Kamil Grosicki, Taras Romanczuk, Damian Szymanski, Sebastian Szymanski, Nicola Zalewski, Bartosz Slisz, Kacper Urbanski

Támadók: Karol Swiderski, Robert Lewandowski, Adam Buksa, Krzysztof Piatek, Michal Skoras

A várható kezdőcsapat:

Szczesny – Bednarek, Dawidowicz, Kiwior – Frankowski, Zielinski, Slisz, Piotrowski, Zalewski – Buksa, Lewandowski

Tippelde

Lengyelország dicsőség nélkül távozik ezúttal is, ám ezt már nagyjából megszoktuk. Franciaország nyerni akar, csoportelső akar lenni, gólt és gólokat akar szerezni. Szóval nem adunk sok lehetőséget Michal Probierz csapatának.

Fő tippek:

1.: Francia győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Akik most fizetnek be először a Betovo irodájához, az EURO 2024 jóvoltából 100%-os bónuszt kapnak 100.000 Ft-ig

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső