Georgia – Csehország: Fogadási Tippek és Európa-bajnokság Előzetes – 2024.06.22.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 június 21.
Volksparkstadion (Hamburg) 22 június - 14:00
Georgia
VS
Csehország
EURO 2024 Discord promóció

Szombaton este zárul a második kör, kezd kirajzolódni, kire számíthatnak a sportfogadás felől érdeklődök majd a folytatásban is. Persze nyitott kérdések még bőven vannak. Például az is, hogy a két vereséget szenvedett csapat közül valamelyiknek van-e még lehetősége továbbjutni? Szerintünk van, főleg ebben a rendszerben, ahol a hat csoportból négy harmadik is továbbjut.

Valószínűleg sokan kevesebbet vártak Georgiától, Kvaratskheliáék azonban meglepetést okoztak. Csehország is közel járt a pontszerzéshez, közelebb, mint Sagnolék, így elsősorban most ők szeretnének javítani.

Jöjjön a Georgia – Csehország találkozó!

Georgia

Sokan féltették a georgiai csapatot, és sokan csak legyintettek a Törökország elleni meccsükre, mondván, úgysem lesz izgalmas. Aztán ez lett az EB egyik legjobb meccse idáig. Ehhez persze a fiatal török csapatra is szükség volt, de kitettek magukért Mamardashviliék is.

Willy Sagnol együttese nem parkolta be a buszt, igenis nyerni akartak, de az első gólt nem ők rúgták, hanem kapták, a Valencia kapusa képtelen volt védeni Mert Müldür bombáját. De hamar jött az egyenlítés, Georges Mikautadze találatával visszajött a meccsbe Georgia.

A második félidőben ők több gólt már nem rúgtak, viszont 2-1-nél nagy egyenlítési lehetőségeik voltak. Viszont az utolsó támadásból elszaladt Kerem Aktürkoglu, és bebiztosította a görögök számára a győzelmet.

Első nagy tornáján Georgia számára a pontszerzés már nagy szó lenne. Nincsenek könnyű csoportban, és kicsit persze ki is lógnak, de akaraterejük kiemeli őket a mezőnyből.

Úgy tűnik, Sagnol nem változtat, maradnak az 5-3-2-es (vagy 3-5-2-es) felállásnál.

A teljes keret:

Kapusok: Giorgi Loria, Luka Gugeshashvili, Giorgi Mamardashvili

Védők: Otar Kakabadze, Lasha Dvali, Guram Kashia, Solomon Kverkvelia, Giorgi Gocholeishvili, Luka Lochoshvili, Giorgi Gvelesiani, Jemal Tabidze

Középpályások: Giorgi Kochorashvili, Zuriko Davitashvili, Giorgi Chakvetadze, Nika Kvekveskiri, Otar Kiteishvili, Sandro Altunashvili, Levan Shengelia, Anzor Mekvabishvili, Giorgi Tsitaishvili, Saba Lobjanidze, Gabriel Sigua

Támadók: Khvicha Kvaratskhelia, Budu Zivzivadze, Giorgi Kvilitaia, Georges Mikautadze

A várható kezdőcsapat:

Mamardashvili – Kverkvelia, Kashia, Dvali – Kakabadze, Chakvetadze, Mekvabishvili, Kochorashvili, Tsitaishvili – Mikautadze, Kvaratkshelia

Egymás elleni meccsek

A két együttes korábban még sosem találkozott egymással.

Élő fogadás:
Igen
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Csehország

Peches mérkőzésen kapott ki Ivan Hasek együttese, az edző egyébként most először ült tétmérkőzésen Csehország kispadján, előtte csak felkészülési mérkőzései voltak.

A csehek igazi sötét lónak számítottak a torna előtt, és egy kör után azt mondhatjuk, a szakértők jól látták, Csehország tényleg sokra viheti, noha nincsenek akkora nevek a mostani keretben, mint mondjuk régen Tomas Rosicky vagy Pavel Nedved. Azért most is van itt egy Tomas Soucek, egy Patrik Schick vagy egy Vladimir Coufal.

A portugálok ellen egy egész félidőn át jól tartották magukat, aztán a másodikban még a vezetést is megszerezték Lukas Provod által. Hét perccel később Robin Hranac egy öngóllal segítette ki Ronaldoékat.

Úgy tűnt, megúszhatják a csehek (a 87. percben Diogo Jota góljánál csak a VAR miatt úszták meg), de a 93.-ban egy szerencsés góllal mégis megnyerték Roberto Martínezék a találkozót.

Csehország számára még nincs minden veszve, de látva Törökországot, egy kicsit nehezebb dolguk lesz, ha mondjuk a második helyen tovább akarnak jutni.

Többen nagyon gyengén futballoztak, mégsem lehet túlzottan sok változtatásra számítani, sőt, a csehek szerint semennyire.

A teljes keret:

Kapusok: Jindrich Stanek, Matej Kovar, Vitezslav Jaros

Védők: David Zima, Robin Hranac, Vladimir Coufal, Martin Vitik, David Doudera, David Jurasek, Ladislav Krejci, Tomas Vlcek

Középpályások: Tomas Holes, Antonin Barak, Michal Sadilek, Lukas Provod, Ondrej Lingr, Lukas Cerv, Tomas Soucek, Pavel Sulc, Matej Jurasek

Támadók: Adam Hlozek, Patrik Schick, Jan Kuchta, Mojmir Chytil, Vaclav Cerny, Tomas Chory

A várható kezdőcsapat:

Stanek – Holes, Hranac, Krejci – Coufal, Provod, Soucek, Sulc, Doudera – Kuchta, Schick

Tippelde

Georgia kellemetlen ellenfél, de a csoportban kétségtelenül a leggyengébb. Látszik, hogy felpörgette őket, hogy itt vannak, de valószínűleg a csehek ellen ez kevés lesz.

Fő tippek:

1.: Cseh győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

3.: Két és fél gól feletti eredmény

4.500.000 Ft üti a markát annak, aki megnyeri az RTbet EURO 2024 játékát! Még van időd csatlakozni!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső