Georgia – Portugália: Fogadási Tippek és Európa-bajnokság Előzetes – 2024.06.26.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 június 25.
Arena AufSchalke (Gelsenkirchen) 26 június - 20:00
Georgia
VS
Portugália
EURO 2024 Discord promóció

Szerintem nincs miért szégyenkeznie a georgiai válogatottnak. Történetük első Európa-bajnokságán bátor futballt játszottak, és hajszálnyira voltak az első győzelmüktől. A siker azonban Saba Lobjanidze lábában maradt. Erről majd később.

Georgia a csoport utolsó helyén, de ha nyernek, és a másik meccs is úgy alakul, még akár tovább is juthatnak. Számukra tehát tétje van a Portugália elleni találkozónak.

Roberto Martínezék számára nincs, ők biztosan csoportelsők. Viszont jó lenne valahogy játékban tartani a legjobbakat, miközben pihentetik is őket. És persze figyelni kell arra, hogy senki se sérüljön meg. Mert bár ez a keret bombaerős, azért láthatóan Martíneznek megvannak a maga kedvencei…

Következzen a Georgia – Portugália mérkőzés!

Georgia

Csak magamat tudom ismételni. A legtöbben jót mosolyogtak a futballhoz és a sportfogadáshoz értők közül, mikor meglátták Georgia kijutását, azt hitték, pofozógépeknek jönnek. De, aki idáig eljut, az általában nem lesz pofozógép. Willy Sagnol irányításával nagyot fejlődött a grúz futball, és ennek meg is lett az eredménye, az első nagyobb torna, melyre kvalifikálták magukat. És most még a továbbjutásra is megvan az esélyük. Sokkal jobban is állhatnának, Törökország ellen hiába 3-1 lett a meccs, benne volt a pakliban az egyenlítés, ahogy a csehek ellen benne volt a győzelem. Az utolsó percben 1-1-es állásnál Saba Lobjanidze kapott kiugratást, egy az egyben állt Stanekkel szemben, de fölé lőtt.

Könnyű helyzet helyett most itt vannak és ki fognak esni. Nehéz elképzelni, hogy Portugália a B csapatával – mert az lesz, ezt kijelenthetjük – ne tudná őket feltartóztatni. A döntetlen pedig Georgiának nem opció, azzal szinte biztosan kiesnének.

Sagnol a legutóbbi kezdőjében egyet változtatott, Davitashvili fért be a csapatába. És olyan teljesítménnyel rukkolt elő a középpályás, hogy ott is marad.

A teljes keret:

Kapusok: Giorgi Loria, Luka Gugeshashvili, Giorgi Mamardashvili

Védők: Otar Kakabadze, Lasha Dvali, Guram Kashia, Solomon Kverkvelia, Giorgi Gocholeishvili, Luka Lochoshvili, Giorgi Gvelesiani, Jemal Tabidze

Középpályások: Giorgi Kochorashvili, Zuriko Davitashvili, Giorgi Chakvetadze, Nika Kvekveskiri, Otar Kiteishvili, Sandro Altunashvili, Levan Shengelia, Anzor Mekvabishvili, Giorgi Tsitaishvili, Saba Lobjanidze, Gabriel Sigua

Támadók: Khvicha Kvaratskhelia, Budu Zivzivadze, Giorgi Kvilitaia, Georges Mikautadze

A várható kezdőcsapat:

Mamardashvili – Kashia, Kverkvelia, Dvali – Kakabadze, Kochorashvili, Mekvabishvili, Davitashvili, Tsitaishvili – Mikautadze, Kvaratskhelia

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2008.05.31.Barátságos Mérkőzés
portugália
2:0
georgia
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Portugália

Tizenkét tétmérkőzéssel ezelőtt ült le a kispadra Portugália új szövetségi kapitánya, Roberto Martínez. És tizenkét mérkőzés óta tart Portugália veretlensége. Félreértés ne essék, kapott már ki a spanyollal a portugál csapat, csak azok felkészülési meccsek voltak.

Az EB-n eddig kitűnő a játék, Csehországot kicsit nehezebben, míg Törökországot nagyon simán verték meg. Ehhez mondjuk kellett a török csapat is, amely asszisztált Cristiano Ronaldoék sikeréhez. A portugál veterán gólt ezúttal nem szerzett, de önzetlen játékával sokat segített. Az első gólt Bernardo Silva szerezte, a második öngólból született, míg a harmadiknál Ronaldo gólpasszából Bruno Fernandes talált be.

Miután Portugália már mindenképp továbbjutott, könnyedén megteheti, hogy tartalékol. Rafael Leao amúgy is eltiltott, valamint ott van még Joao Palhinha és Francisco Conceicao, akik egyetlen lapra vannak az eltiltástól.

Sérült nincs, még a 41 éves Pepe is nagyon jól bírja. Vélhetően most ő is pihenőt kap.

A teljes keret:

Kapusok: Rui Patricio, Jose Sa, Diogo Costa

Védők: Nelson Semedo, Pepe, Ruben Dias, Diogo Dalot, Goncalo Inacio, Nuno Mendes, Joao Cancelo, Antonio Silva

Középpályások: Joao Palhinha, Bruno Fernandes, Bernardo Silva, Danilo, Joao Neves, Matheus Nunes, Ruben Neves, Vitinha, Pedro Neto

Támadók: Cristiano Ronaldo, Goncalo Ramos, Joao Felix, Rafael Leao, Diogo Jota, Francisco Conceicao

A várható kezdőcsapat:

D. Costa – Semedo, Inacio, Silva, Mendes – Danilo, R. Neves, J. Neves – Conceicao, Jota, Neto

Tippelde

Lehet, hogy a portugál csapat ennyire nem lesz tartalékos, de a mondanivalóm mindenképp helytálló. Mert bármilyen kezdőt küldjön is ki Portugália, nekik kötelező jelleggel meg kell nyerniük ezt a Georgia elleni találkozót. És tegyük hozzá azt is, hogy nekünk nagyon fontos lenne, hogy valóban nyerjék is meg (bár addigra már lehet, hogy a C meg a D csoport elintézi a továbbjutásunkat).

Fő tippek:

1.: Portugál győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Játssz, tippelj és nyerj: A Greatwin játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső