Hollandia – Ausztria: Fogadási Tippek és Európa-bajnokság Előzetes – 2024.06.25.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 június 24.
Olympiastadion Berlin (Berlin) 25 június - 17:00
Hollandia
VS
Ausztria
EURO 2024 Discord promóció

A csoport másoik mérkőzése is rengeteg izgalmat hozhat. A D jelű négyesben ugyanis még semmi nem dőlt el. Egyelőre Hollandia az élen, mögöttük (azonos pontszámmal) Franciaország, a harmadik helyen pedig Ausztria a maga három pontjával.

Bármilyen hihetetlen, még mindkét csapat kieshet a tornán, ha az eredmények úgy alakulnak, bár erre egyre kevesebb az esély, látva a csoportharmadikok állását. A Ralf Rangnick vezette Ausztria eddig az EB egyik legkellemesebb meglepetése – az online sportfogadás kedvelői szerint -, nagyon egyben vannak, nagyon küzdenek magukért, egymásért meg a szurkolókért, és most Hollandiát is lerendezhetik. Persze ehhez Ronald Koemanéknak is lesz néhány szava.

Jöjjön a Hollandia – Ausztria mérkőzés!

Hollandia

Egyelőre Hollandia vezeti a D jelű csoportot, mivel két meccs után hiába van ugyanannyi pontjuk, mint Franciaországnak, az egymás elleni meccsük döntetlen lett, lőtt góljaik száma viszont több. Nem biztos, hogy ez így marad, de Ronald Koemanék számára még maga a továbbjutás sem dőlt el, szóval bizonyára más jár most a fejekben. Mondjuk az Ausztria elleni találkozó.

Hollandia nehezen, de megverte Lengyelországot (Cody Gakpo gólja után a végén a csereként beálló Wout Weghorst talált be), majd az EB első gól nélküli döntetlenjét prezentálták Franciaország ellen, ami nem rossz, tekintve, hogy a selejtező folyamán kétszer (4-0, 2-1) kikaptak ellenük. Franciaországnak voltak nagyobb helyzetei, többször jutottak el Bart Verbruggen kapujáig, de gólt mégis az oranje szerzett. Xavi Simons találatát azonban nem adták meg.

A képlet egyszerű: Ha Hollandia nem kap ki, az első két hely valamelyikén fog végezni, pont. Ha kikapnak, akkor csoportharmadikként jutnak tovább vélhetően, ami nehezebb sorsolást eredményezne.

A megváltozott helyzet miatt – Teun Koopmeiners és Frenkie de Jong sérüléséről van szó – Koemannak meg kellett változtatni a taktikát, a felállást. A szokásos három belső védős játék helyett 4-2-3-1-re álltak rá, amit még szoknia kell a játékosoknak.

A mester várhatóan a legjobbakkal áll ki, és a múltkori után valószínű, hogy Jeremie Frimpong a kezdőben marad.

Sérült nincs, Brian Brobbey is felépült.

A teljes keret:

Kapusok: Bart Verbruggen, Justin Bijlow, Mark Flekken

Védők: Lutsharel Geertruida, Virgil van Dijk, Nathan Aké, Stefan De Vrij, Micky van de Ven, Daley Blind, Denzel Dumfries

Középpályások: Georginio Wijnaldum, Tijjani Reijnders, Joey Veerman, Teun Koopmeiners, Frenkie de Jong, Jerdy Schouten, Ryan Gravenberch, Jeremie Frimpong

Támadók: Xavi Simons, Wout Weghorst, Memphis Depay, Cody Gakpo, Donyell Malen, Brian Brobbey, Steven Bergwijn

A várható kezdőcsapat:

Verbruggen – Dumfries, de Vrij, van Dijk, Aké – Reijnders, Schouten – Frimpong, Simons, Gakpo – Depay

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2021.06.17.Eb-selejtező 2020
hollandia
2:0
ausztria
Eb-selejtező 2020
2016.06.04.Barátságos Mérkőzés
ausztria
0:2
hollandia
Barátságos Mérkőzés
2011.02.09.Barátságos Mérkőzés
hollandia
3:1
ausztria
Barátságos Mérkőzés
2008.03.26.Barátságos Mérkőzés
ausztria
3:4
hollandia
Barátságos Mérkőzés
2003.09.06.Eb-selejtező 2004
hollandia
3:1
ausztria
Eb-selejtező 2004
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ausztria

Régóta érik már Ausztriánál, hogy kitűnnek majd a mezőnyből, fura, hogy ez most jött el, amikor a csapat három meghatározó tagja sincs itt. Sérült Xaver Schlager, Alexander Schlager és David Alaba is.

Ettől függetlenül Ausztria eddig mindenkivel felvette a kesztyűt, Franciaország ellen talán egy pontot megérdemeltek volna, de Max Wöber öngóljával kikaptak. Lengyelország ellen Gernot Trauner mellett Christoph Baumgartner és Marko Arnautovic talált be, az egy simább mérkőzés volt, megérdemelten nyertek Rangnickék.

A német mester az első gól szerzőjére, Traunerre nem számíthat várhatóan, ha csak egy kisebb sérülésről van szó, akkor is inkább pihentetni fog a kapitány. Az ő helyét Kevin Danso veszi át.

A teljes keret:

Kapusok: Heinz Lindner, Niklas Hedl, Patrick Pentz

Védők: Maximilian Wöber, Gernot Trauner, Kevin Danso, Stefan Posch, Leopold Querfeld, Philipp Lienhart, Philipp Mwene, Flavius Daniliuc, Patrick Wimmer

Középpályások: Nicolas Seiwald, Alexander Prass, Marcel Sabitzer, Florian Grillitsch, Florian Kainz, Romano Schmid, Christoph Baumgartner, Konrad Laimer, Matthias Seidl, Marco Grüll

Támadók: Marko Arnautovic, Michael Gregoritsch, Andreas Weimann, Maximilian Entrup

A várható kezdőcsapat:

Pentz – Posch, Danso, Lienhart, Mwene – Laimer, Seiwald – Wimmer, Baumgartner, Sabitzer – Arnautovic

Tippelde

Bevallom, engem Hollandia az első meccsen nem fogott meg, a másodikon a pontszerzést tudtam értékelni. Ausztria viszont mind az első, mind a második mérkőzésén tetszett.

Fő tippek:

1.: Döntetlen vagy osztrák győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

3.: Gól a második félidőben

A Winsane 80.000 Ft értékben kínál Freebetet azoknak, akik az EURO 24 meccseire tippelnének!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső