Hollandia – Anglia: Fogadási Tippek és Európa-bajnokság Előzetes – 2024.07.10.

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2024 július 08.
SIGNAL IDUNA PARK (Dortmund) 10 július - 20:00
Hollandia
VS
Anglia
EURO 2024 Discord promóció

Ez a torna könnyebbnek mondott ága, de azért itt sem kis szó eljutni a fináléig. Anglia jó úton halad, bár az út döccenőkkel teli. Nem túlzás azt állítani, hogy élvezhetetlen az angol futballistákat nézni, pedig a keret itt talán a legerősebb. Valami mégsem stimmel, de ezt már azóta beszéljük, hogy Anglia 1-0-ra megverte Szerbiát még az első csoportkörben.

Ellenfelük a csoportkörben nem túl sokat mutatott, majdnem rá is faragtak erre. Az egyenes kieséses szakaszban egy fokkal magasabbra tudtak pörögni, ez pedig elődöntőt ér. Ami még az oranje szövetségi kapitányát is meglepte.

Innen már csak egy lépés a döntő, és ha valamikor, hát most meg lehet verni Bellinghaméket. Nem csak mi mondjuk, hanem szinte minden szakértő a sportfogadás világából.

Jöjjön a Hollandia – Anglia találkozó!

Hollandia

A legjobb nyolc között már csak egy csoportharmadik volt: Hollandia. Ronald Koeman csapata nem túl magabiztos teljesítménnyel, de odaért a legjobb négy csoportharmadik közé, így pedig helyet kaptak a legjobb tizenhat között. Azóta pedig nagyot fordult velük a világ.

A csoportkörben nagy nehezen verték meg Lengyelországot, aztán ikszeltek a franciákkal, majd kikaptak Ausztriától. Szóval felemás volt a teljesítmény, de még a legnagyobb fanatikusok is húzták a szájukat, és hiányolták Teun Koopmeinerst és Frenkie de Jongot.

Az egyenes kieséses szakaszra megváltozott a csapat játéka. Románia ellen legalábbis mindenképp. Edward Iordanescu csapatát 3-0-ra győzték le, Cody Gakpo egy, valamint Donyell Malen két góljával.

A két gólt szerző szélső nem került be a törökök elleni kezdőbe, ami szerintünk nagy meglepetés volt. Itt már nem is ment olyan jól az oranjénak, Steven Bergwijn megint észrevehetetlen volt, és most korán hátrányba is kerültek, a török részről Samet Akaydin fejelt Bart Verbruggen kapujába, aki nagyon alászaladt a jobbról jövő beadásnak.

Nem volt túl eseménydús az ezt követő bő fél óra, maradjunk annyiban, Törökország eldönthette volna. De nem tették. A 70. percben Stefan de Vrij 10 méterről bólintott Mert Günok kapujába, pár perccel később pedig Cody Gakpo kotort be egy labdát. Azóta már tudjuk, a gólt Mert Müldürnek adták, a védő lábáról pattant be a második holland gól.

A legvégén Micky van de Ven és Bart Verbruggen érték el, hogy Hollandia előnye megmaradjon, 20 év után készülhetnek újra elődöntőre.

Bár páran besárgultak, egyikük sem volt veszélyeztetett, így csak egy piros lap esetén maradhatnak le játékosok a döntőről. Már, ha bejutnak…

Sérült egyébként nincs a csapatban.

A teljes keret:

Kapusok: Bart Verbruggen, Justin Bijlow, Mark Flekken

Védők: Lutsharel Geertruida, Virgil van Dijk, Nathan Aké, Stefan De Vrij, Micky van de Ven, Daley Blind, Denzel Dumfries

Középpályások: Georginio Wijnaldum, Tijjani Reijnders, Joey Veerman, Ian Maatsen, Jerdy Schouten, Ryan Gravenberch, Jeremie Frimpong

Támadók: Xavi Simons, Wout Weghorst, Memphis Depay, Cody Gakpo, Donyell Malen, Brian Brobbey, Steven Bergwijn, Joshua Zirkzee

A várható kezdőcsapat:

Verbruggen – Dumfries, de Vrij, van Dijk, Aké – Schouten, Simons, Reijnders – Malen, Depay, Gakpo

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2019.06.06.Nemzetek Ligája
hollandia
3:1
anglia
Nemzetek Ligája
2018.03.23.Barátságos Mérkőzés
hollandia
0:1
anglia
Barátságos Mérkőzés
2016.03.29.Barátságos Mérkőzés
anglia
1:2
hollandia
Barátságos Mérkőzés
2012.02.29.Barátságos Mérkőzés
anglia
2:3
hollandia
Barátságos Mérkőzés
2009.08.12.Barátságos Mérkőzés
hollandia
2:2
anglia
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Anglia

Aki hitt Gareth Southgate-nek, hogy most majd jobb lesz, nos, ő joggal érezheti magát átverve. Svájc ellen sem lett jobb. De Anglia megcsinálta megint.

A csoportkörben egy jó meccsük sem volt, Szerbia 1-0-s legyőzése után 1-1 Dániával, aztán 0-0 Szlovéniával. Mindehhez piszok gyenge játék társult. A nyolcaddöntőben Szlovákia is már majdnem megtréfálta őket, Jude Bellingham a 96. percben mentette meg a háromoroszlánosok becsületét, ollózós gólja után jöhetett a hosszabbítás, amit Harry Kane fejese döntött el.

A negyeddöntőben pedig a sokkal szebb, színvonalasabb és jobb focit bemutató Svájc érkezett. Yann Sommerék a 120 perc alapján győzelmet és elődöntőbe jutást érdemeltek volna, Anglia megint akkor játszott, amikor nagyon muszáj volt. A 90 perc alatt egyszer (!) találtak kaput, az Bukayo Saka lövése nyomán született, abból meg gól lett.

A hosszabbításban Shaqiri és Amdouni miatt közelebb járt a győzelemhez Murat Yakin együttese, de maradtak a tizenegyesek, ahol Jordan Pickford egy kulacsára írt puskából tudta meg, hova kell vetődni Manuel Akanji tizenegyesénél. Ez volt a döntő.

Anglia számára a hollandok elleni meccs még nem döntő, de nagyon közel van hozzá. Bár messze nem játszanak jól, hozzáállásuk és kissé arrogáns viselkedésük sem segít abban, hogy szimpatizáljunk velük, mégis a torna legfőbb esélyeseiként tartottuk egész eddig számon őket. Ez most sem fog változni.

Felépült Luke Shaw, játszott is Svájc ellen, azt viszont nem tudom, ez a háromvédős felállás marad-e. Vélhetően nem, mivel letöltötte eltiltását Marc Guéhi.

Új sérült és új eltiltott nincs.

A teljes keret:

Kapusok: Jordan Pickford, Aaron Ramsdale, Dean Henderson

Védők: Kyle Walker, Luke Shaw, John Stones, Marc Guehi, Trent Alexander-Arnold, Kieran Trippier, Ezri Konsa, Lewis Dunk, Joe Gomez

Középpályások: Declan Rice, Jude Bellingham, Phil Foden, Conor Gallagher, Cole Palmer, Adam Wharton, Kobbie Mainoo

Támadók: Bukayo Saka, Harry Kane, Ivan Toney, Anthony Gordon, Ollie Watkins, Jarrod Bowen, Eberechi Eze

A várható kezdőcsapat:

Pickford – Walker, Stones, Guéhi, Trippier – Rice, Mainoo – Saka, Bellingham, Palmer – Kane

Tippelde

Az eddigiek alapján: Aki jó meccset látna, ne ezt válassza. Anglia hiába a világ egyik legerősebb csapatával rendelkezik, a pályán mindez nem látszik.

Ahogy Svájc esetén is, úgy most is azt mondom: Gareth Southgate csapata kieshet.

Fő tippek:

1.: Holland győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Regisztrálj a QuickWin oldalára, játssz, és nyerd meg az EB tippjátékot, ahol 50.000€ az összdíjazás.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső