Hollandia – Franciaország: Fogadási Tippek és Európa-bajnokság Előzetes – 2024.06.21.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 június 20.
Leipzig Stadium (Leipzig) 21 június - 20:00
Hollandia
VS
Franciaország
EURO 2024 Discord promóció

A nap kétségtelenül legnagyobb rangadója következik, ami nem csak az online sportfogadás szerelmeseinek lesz érdekes. A Hollandia – Franciaország mindenki álma, aki kicsit is otthonosan mozog a sportfogadás berkein belül. Az első forduló két győztese, ám tegyük hozzá, egyikük sem volt kifejezetten meggyőző.

Többet a francia csapattól vártunk, de Ralf Rangnick annyira felkészült belőlük, hogy az is nagy szó, Didier Deschamps megszerezte a 100. győzelmét a gall kakasok élén.

A mostani meccsen, aki győz biztosan továbbjut. Van tehát miért hajtani.

Hollandia

Lehet, hogy sokan nem fogtok velem egyetérteni, de én ebben a holland csapatban nem látom azt, hogy megnyerhetik az EB-t. Pedig most is sötét lóként tekintenek rájuk, olyan csapatra, amely ott lehet a végén a fináléban. Nem csak a keret miatt mondom, hogy én ezt nem látom bennük, hanem az első meccs alapján sem.

De menjünk végig a kereten. Amit nem lehet elvitatni az az, hogy Hollandiának van egy nagyon jó kapusa, és bombaerős védelme. A középpályán viszont kiesett Teun Koopmeiners és Frenkie de Jong is, ami hatalmas csapás számukra. Végül pedig a támadókra szeretnék kitérni. Hiába mondható jónak Cody Gakpo, Memphis Depay és Xavi Simons, utóbbi még rutintalan, előbbi kettő pedig a klubcsapatában is küzdött a játékpercekért. Most pedig rájuk épül minden.

A lengyelek elleni mérkőzésen amúgy hátrányból fordított az együttes, kellett ehhez Cody Gakpo megpattanó lövése, valamint Wout Weghorst szemfülessége, no meg Nathan Aké, aki mindkét esetben a gólpasszt adta. Határozottan mondom, hogy ő volt a meccs legjobbja, hozzá képest mindenki más halvány volt.

A hollandok számára most jön az igazi erőfelmérő. Most kiderül, mire elég ez a csapat, mennyit számít Koopmeiners és de Jong hiánya.

Ahogy olvasni lehet, Ronald Koeman úgy döntött, nem változtat, noha Denzel Dumfries helyett igazán ki lehetne próbálni Jeremie Frimpongot, aki fantasztikus szezont tudhat maga mögött. Szintén érdekes ez a 4-3-3-as felállás, már megszoktuk, hogy Hollandia három belső védővel játszik. Így például csak kispadra szorul Matthijs de Ligt.

Egyetlen sérültje van a csapatnak, Brian Brobbey.

A teljes keret:

Kapusok: Bart Verbruggen, Justin Bijlow, Mark Flekken

Védők: Lutsharel Geertruida, Virgil van Dijk, Nathan Aké, Stefan De Vrij, Micky van de Ven, Daley Blind, Denzel Dumfries

Középpályások: Georginio Wijnaldum, Tijjani Reijnders, Joey Veerman, Teun Koopmeiners, Frenkie de Jong, Jerdy Schouten, Ryan Gravenberch, Jeremie Frimpong

Támadók: Xavi Simons, Wout Weghorst, Memphis Depay, Cody Gakpo, Donyell Malen, Brian Brobbey, Steven Bergwijn

A várható kezdőcsapat:

Verbruggen – Dumfries, de Vrij, van Dijk, Aké – Schouten, Reijnders, Veerman – Simons, Depay, Gakpo

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.13.Eb-selejtező 2024
hollandia
1:2
franciaország
Eb-selejtező 2024
2023.03.24.Eb-selejtező 2024
franciaország
4:0
hollandia
Eb-selejtező 2024
2018.11.16.Nemzetek Ligája
hollandia
2:0
franciaország
Nemzetek Ligája
2018.09.09.Nemzetek Ligája
franciaország
2:1
hollandia
Nemzetek Ligája
2017.08.31.Vb-selejtező 2018
franciaország
4:0
hollandia
Vb-selejtező 2018
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Franciaország

Nem tudom, mennyit adott ki magából Franciaország, de szimplán az eredmény alapján nem mondanám, hogy ők a favoritok. Nyilván a mérkőzést látva azért árnyaltabbá válik a kép, Kylian Mbappé és társai ugyanis megérdemelten nyertek. Még ha csak egy öngóllal is, melyet Max Wöber szerzett. Sok lehetőséget puskáztak el, Mbappé két nagy ziccert is kihagyott, majd a meccs végén le kellett cserélni, mivel Danso vállát közelről nézte meg. Annyira közelről, hogy eltört az orra.

Egy ideig úgy hírlett, műteni kell a Real Madrid támadóját, de kiderült, egy speciális maszkkal már a hollandok ellen pályán lehet, ha nem is kezdőként, csereként mindenképp. Mbappé a Twitteren még meg is szavaztatta, milyen maszkban játsszon. Igen, Tini Nindzsa maszk lett a nyerő.

Annak ellenére, hogy a fiatal erő ott a középpályán, Eduardo Camavinga és Aurelien Tchouameni is csak kispados lesz N’Golo Kanté és Adrien Rabiot mellett.

A teljes keret:

Kapusok: Brice Samba, Mike Maignan, Alphonse Areola

Védők: Benjamin Pavard, Ferland Mendy, Dayot Upamecano, Jules Koundé, William Saliba, Jonathan Clauss, Theo Hernandez, Ibrahima Konaté

Középpályások: Eduardo Camavinga, Antoine Griezmann, Aurélien Tchouaméni, N’Golo Kanté, Adrien Rabiot, Warren Zaire-Emery, Youssouf Fofana

Támadók: Olivier Giroud, Kylian Mbappé, Ousmane Dembélé, Randal Kolo Muani, Marcus Thuram, Kingsley Coman, Bradley Barcola

A várható kezdőcsapat:

Maignan – Koundé, Upamecano, Saliba, Hernandez – Kanté, Rabiot – Dembélé, Griezmann, Barcola – Thuram

Tippelde

Úgy hiszem, a franciák még Mbappé nélkül is legyőzhetik a holland válogatottat, ahogy azt kétszer is megtették a selejtező során. Ha a 4-0 most nem is tűnik reálisnak, egy magabiztos siker várható a legnagyobb favorit részéről.

Fő tippek:

1.: Francia győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Regisztrálj a QuickWin oldalára, játssz, és nyerd meg az EB tippjátékot, ahol 50.000€ az összdíjazás.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső