Horvátország – Albánia: Fogadási Tippek és Európa-bajnokság Előzetes – 2024.06.19.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 június 18.
Volksparkstadion (Hamburg) 19 június - 14:00
Horvátország
VS
Albánia
EURO 2024 Discord promóció

Tegnap már belekezdtünk a második körbe, most pedig folytatjuk. Két mérkőzésről ejtünk szót, nem szeretnénk egyben mindegyikről megírni a véleményünk, mert akkor… mi maradna a hét hátralévő részében? Szóval ma az A csoport másik mérkőzése mellett a B csoportból hoztunk egy meccset, a horvát – albánt.

Mindketten vereséggel indítottak, és aki itt kikap, az nagyjából már csak a harmadik helyben bízhat. Tudtuk, hogy ez a négyes lesz a legkeményebb, és van egy sejtésünk, hogy lesz még itt érdekesség. Persze a csúcs majd a spanyol – olasz mérkőzés lesz, mi nem becsülnénk le ezt sem.

Következzen a Horvátország – Albánia találkozó!

Horvátország

Mit lehet mondani a horvát csapat első fordulóban mutatott játékára? Voltak biztató jelek, ám összességében a 3-0 Spanyolország ellen abszolút jogosnak mondható. Miután a felkészülés során legyőzték Portugáliát, rögtön ismét az EB nagy esélyesei közé emelték Zlatko Dalic csapatát. Akik viszont látták a spanyolok elleni meccset tudják, ez a csapat még a csoportból sem biztos, hogy tovább fog jutni.

Az első félidőben kényelmes, háromgólos előnyt hozott össze a spanyol csapat, miközben Andrej Kramaricék előtt minden lehetőség kimaradt. A horvát védelem nem állt a helyzet magaslatán, lyukas volt, hézagos és dekoncentrált, miközben ezen a támadók tudtak volna segíteni, de minden helyzetüket kihagyták. Pedig volt jó néhány.

A második félidő hajrájában a csereként beállt Bruno Petkovic közelebb hozhatta volna a horvátokat, de gólhelyzetben elesett, a megítélt tizenegyest kihagyta, majd egy furcsa közjáték végén mégis betalált, de a gólt elvették tőle, mert a gólpasszt adó Ivan Perisic a tizenegyeslövés pillanatában belépett a tizenhatoson belülre.

Szóval nem sikerült izgalmassá tenni a meccset, és Horvátország egy meglehetősen komoly vereségbe futott bele, ez pedig hatással lehet a későbbiekre is. Dalic ebbe a mérkőzésbe kapaszkodik, ha itt megvan a győzelem, a végén az olaszok ellen egy ki-ki meccset is játszhatnak. Persze függ ez attól is, hogy mi lesz a spanyol – olasz eredménye…

A kapitány sérülés miatt senkit nem fog hiányolni, változtatás azonban ettől függetlenül is lehet. A gyengén futballozó Ante Budimir helyére érkezhet Ivan Perisic, aki felpörgette a csapatát a spanyolok ellen.

A teljes keret:

Kapusok: Dominik Livakovic, Nedeljko Labrovic, Ivica Ivusic

Védők: Josip Stanisic, Marin Pongracic, Josko Gvardiol, Martin Erlic, Josip Sutalo, Borna Sosa, Domagoj Vida, Josip Juranovic

Középpályások: Lovro Majer, Mateo Kovacic, Luka Modric, Marcelo Brozovic, Nikola Vlasic, Mario Pasalic, Luka Sucic, Martin Baturina

Támadók: Andrej Kramaric, Ivan Perisic, Ante Budimir, Bruno Petkovic, Luka Ivanusec, Marko Pjaca Marco Pasalic

A várható kezdőcsapat:

Livakovic – Stanisic, Sutalo, Pongracic, Gvardiol – Modric, Brozovic, Kovacic – Majer, Kramaric, Perisic

Egymás elleni meccsek

A két együttes korábban még sosem találkozott egymással.

Élő fogadás:
Igen
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Albánia

Az albán nemzeti tizenegy Olaszország ellen kezdte meg a szereplését, nem is akárhogyan. Mindössze huszonkét másodperc kellett Nedim Bajraminak ahhoz, hogy bevegye Gigio Donnarumma kapuját. Nagy hibát követett el az olasz védelem (vagyis Federico Dimarco), a Sassuolo játékosa ezt tudta kihasználni.

A győzelem vagy a pontszerzés viszont nem jött össze, mert az olaszok az Inter játékosainak segítségével már az első félidőben, sőt, negyedóra elteltével fordítottak.

Volt pár kisebb, egy nagyobb lehetősége Sylvinhoéknak, de egyikkel sem tudtak élni. Maradt a szűk vereség. Ami lehetett volna több is, Olaszország a kapott gólt követően felbosszantotta saját magát.

Albánia azért jött, hogy tisztességesen helyt álljon. Erre a horvátok ellen is lesz lehetősége.

A teljes keret:

Kapusok: Etrit Berisha, Elhan Kastrati, Thomas Strakosha

Védők: Ivan Balliu, Mario Mitaj, Elseid Hysaj, Arlind Ajeti, Berat Djmsiti, Enea Mihaj, Ardian Ismajli, Marash Kumbulla, Naser Aliji

Középpályások: Klaus Gjasula, Nedim Bajrami, Qazim Laci, Talant Seferi, Ylber Ramadani, Kristjan Asllani, Amir Abrashi

Támadók: Rey Manaj, Jasir Asani, Armando Broja, Medon Berisha, Ernest Muci, Mirlind Daku, Arber Hoxha

A várható kezdőcsapat:

Strakosha – Hysaj, Djimsiti, Ajeti, Mitaj – Asllani, Ramadani, Bajrami – Asani, Broja, Seferi

Tippelde

Ha a horvátok most sem tudnak bizonyítani, akkor joggal mehetnek haza. Modricékat nem hagyták futballozni a spanyolok, ha az albánok hasonló taktikát követnek, okozhatnak nehézséget. Csak a helyzet az, hogy nem könnyű leutánozni a spanyolok játékát…

Fő tippek:

1.: Horvát győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Akik most fizetnek be először a Betovo irodájához, az EURO 2024 jóvoltából 100%-os bónuszt kapnak 100.000 Ft-ig

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső