Horvátország – Olaszország: Fogadási Tippek és Európa-bajnokság Előzetes – 2024.06.24.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 június 23.
Leipzig Stadium (Leipzig) 24 június - 20:00
Horvátország
VS
Olaszország
EURO 2024 Discord promóció

Két nagyágyú, akiktől talán többet vártak volna a sportfogadás hozzáértői. Horvátország a kiesés szélén, Olaszország pedig címvédőként egyelőre árnyéka korábbi önmagának.

Egyébként az EB-győzelem óta az olaszok meglehetősen visszaestek, nem lehet arra fogni az egészet, hogy Roberto Mancini lelépett a csapattól.

Horvátország mostanában remekelt, VB-ezüstérem, aztán VB-bronz, Nemzetek Ligája ezüst. De úgy tűnik, a válogatott öregszik. És ez hatással van a teljesítményre. Egyelőre győzelem nélkül, és ha a papírformát nézzük, anélkül is maradnak Modricék. Akkor pedig kiesnek.

Következzen a Horvátország – Olaszország mérkőzés!

Horvátország

Az előző Világbajnokságokon rendre remekül szereplő Horvátország ezúttal a kiesés szélén álldogál. Lehet, hogy már a zuhanást is megkezdték, csak mi még nem látjuk. A helyzet kritikus számukra, Ante Budimir és társai két mérkőzésen csak egy pontot szereztek, noha a csoport legkönnyebb ellenfelének tartott Albánián már túl vannak. Ez volt a második meccsük, erről is fogok mondani pár szót.

De előbb beszéljünk a Spanyolország elleni nyitómeccsről, amit Luka Modricék alaposan elbaltáztak. A Zlatko Dalic irányította déli szomszédaink az első félidőben már háromgólos hátrányba kerültek, noha nekik is megvoltak a lehetőségeik. A második félidőben szépíthettek volna, ám Bruno Petkovicnak még tizenegyesből sem ment.

Egy ilyen demoralizáló eredmény után következett Albánia, és bár a horvát játék valamelyest magára talált, a győzelem itt sem sikerült. Még hátrányban is voltak Dalicék, de pár perc alatt sikerült megfordítaniuk az eredményt. Előbb Andrej Kramaric talált a hálóba, majd Klaus Gjasula, ő öngólt vétett. Hogy aztán a hosszabbításban hőssé váljon. Gvardiolék egyszerűen megfeledkeztek róla, a középpályás pedig egyenlített.

Horvátország helyzete nem könnyű, de az biztos, hogy a továbbjutás várhatóan csak győzelemmel jöhet össze. Függ azonban sok minden a többi meccstől is. Ha az albánok nyernek vagy ikszelnek, ha a többi csoport harmadikjai több pontot szereznek… Ne is menjünk bele ennek a felderítésébe, mert hosszasan itt lennénk.

Maradjunk annyiban, Horvátországnak nyernie kéne. Ami nem lesz egyszerű, mert a keret most nem a legcombosabb. Még Nikola Vlasicot is elvesztették, aki sérülés miatt elhagyta az edzőtábort. Rajta kívül nincs sérült.

A teljes keret:

Kapusok: Dominik Livakovic, Nedeljko Labrovic, Ivica Ivusic

Védők: Josip Stanisic, Marin Pongracic, Josko Gvardiol, Martin Erlic, Josip Sutalo, Borna Sosa, Domagoj Vida, Josip Juranovic

Középpályások: Lovro Majer, Mateo Kovacic, Luka Modric, Marcelo Brozovic, Nikola Vlasic, Mario Pasalic, Luka Sucic, Martin Baturina

Támadók: Andrej Kramaric, Ivan Perisic, Ante Budimir, Bruno Petkovic, Luka Ivanusec, Marko Pjaca Marco Pasalic

A várható kezdőcsapat:

Livakovic – Stanisic, Sutalo, Gvardiol, Perisic – Modric, Sucic, Kovacic – Pasalic, Budimir, Kramaric

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2015.06.12.Eb-selejtező 2016
horvátország
1:1
olaszország
Eb-selejtező 2016
2014.11.16.Eb-selejtező 2016
olaszország
1:1
horvátország
Eb-selejtező 2016
2012.06.14.Európa-bajnokság 2012
olaszország
1:1
horvátország
Európa-bajnokság 2012
2006.08.16.Barátságos Mérkőzés
olaszország
0:2
horvátország
Barátságos Mérkőzés
2002.06.08.Vb-selejtező 2002
olaszország
1:2
horvátország
Vb-selejtező 2002
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Olaszország

Már a selejtezőben látszott, hogy valami azért nincs rendben a címvédővel. Alig tudtak befutni második helyen, Ukrajna majdnem elütötte őket az automatikus kijutástól. Ami nem kis szégyen lett volna azután, hogy zsinórban két vb-ről is lemaradtak.

A legkeményebb csoportba érkeztek, ahol még a lesajnált ellenfél, Albánia is megnehezítette a dolgukat. Egy korai hiba miatt hátrányba kerültek Dimarcoék (pont ő hibázott), de két Interes és válogatott csapattársa, Alessandro Bastoni és Nicoló Barella kihúzták a bajból.

A második mérkőzésen Olaszország Spanyolországgal játszott, ami az EB-ken már egy megszokott párosítás. Az eredmény ellenére mondom, talán ez volt az egyik legsimább meccs. Hiszen Spanyolország csak 1-0-ra nyert, de a játék minden elemében felülmúlták Donnarummáékat. A gólt amúgy Riccardo Calafiori szerezte, aki nemrég mutatkozott be a válogatottban, és eddig (most is) remek teljesítményt nyújtott. Csak most nem volt szerencséje.

Lehet, hogy megérte volna Ciro Immobilét elhozni, a támadók terén ugyanis szenved a csapat. Gianluca Scamacca nem túl meggyőző, ahogy a helyére beálló Mateo Retegui sem. Márpedig, hogy biztosra menjen Spalletti, a győzelem lenne a legjobb. Tegyük hozzá, bármi legyen is a másik meccsen, Olaszország egy iksszel is második lesz. De ha kikapnak, akkor lehet, hogy kiesnek.

Azt írják a különböző lapok, hogy a kapitány megkavarja a kezdőcsapatot, ami azt jelenti, hogy a kezdőbe kerülhet Bryan Cristante, Mateo Retegui vagy épp Matteo Darmian.

A teljes keret:

Kapusok: Gianluigi Donnarumma, Guglielmo Vicario, Alex Meret

Védők: Giovanni Di Lorenzo, Federico Dimarco, Alessandro Buongiorno, Riccardo Calafiori, Federico Gatti, Matteo Darmian, Raoul Bellanova, Gianluca Mancini, Alessandro Bastoni, Andrea Cambiaso

Középpályások: Davide Frattesi, Jorginho, Lorenzo Pellegrini, Bryan Cristante, Nicoló Barella, Nicoló Fagioli, Micheael Folorunsho

Támadók: Gianluca Scamacca, Giacomo Raspadori, Federico Chiesa, Mateo Retegui, Mattia Zaccagni, Stephan El Shaarawy

A várható kezdőcsapat:

Donnarumma – Darmian, Bastoni, Calafiori, Dimarco – Cristante, Barella – Chiesa, Pellegrini, Zaccagni – Retegui

Tippelde

Horvátország eddig nem mutatott sokat, igaz, az olaszok sem. Legalábbis ez nem címvédőhöz méltó teljesítmény. Két kissé csalódott csapat közül az egyik még szomorúbb lesz, és szerintünk az olaszok lesznek azok.

Fő tippek:

1.: Olasz győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Akik most fizetnek be először a Betovo irodájához, az EURO 2024 jóvoltából 100%-os bónuszt kapnak 100.000 Ft-ig

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső