Lengyelország – Hollandia: Fogadási Tippek és Európa-bajnokság Előzetes – 2024.06.16.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 június 13.
Volksparkstadion (Hamburg) 16 június - 14:00
Lengyelország
VS
Hollandia
EURO 2024 Discord promóció

Most már kicsit begyorsulunk a meccseket illetően. A D csoport indul meg vasárnap, de a Lengyelország – Hollandia után meg is áll, hiszen még a C csoport meccsei is ott vannak. A holland csapat titkos esélyesként érkezett a tornára, ez pedig egyesek szerint addig tartott, míg le nem sérült a középpályájuk – talán az egész csapatuk – két legfontosabb játékosa. Már eldőlt, hogy ők ketten nem fognak részt venni az egész EB-n, és Ronald Koemannak a teljes taktikája nagyjából kuka. Hiszen ők voltak a csapat mozgatórugói.

A másik oldalon is van probléma, ott a legjobb csatár, a csapat vezére sérült meg. Pedig még el sem kezdődött a kontinenstorna…

Lengyelország

A katari világbajnokság után világhírű kapitányt neveztek ki a lengyel kispadra, de ez volt a szövetség egyik legrosszabb döntése. Fernando Santos – akivel a portugálok 2016-ban EB-t nyertek – és a válogatott egyáltalán nem passzolt egymáshoz, a mester taktikája, felfogása, valamint irgalmatlan magas fizetése sokaknak nem tetszett. Nem sokáig húzta, már szeptemberben elküldték egy nagy balhé és egy komoly kártérítés mellett. Az ok elsősorban az eredménytelenség miatt volt.

A helyére kinevezett Michal Probierz pótselejtező útján harcolta ki az ittlétet. Most jöhet a lebőgés, ha a korábbi tornák alapján akarjuk kitaláni a folytatást.

Lengyelország most júniusban az ukránokat és a törököket verte, de ez vezéráldozattal is járt. Kiderült ugyanis, hogy Robert Lewandowski megsérült, ahogy Karol Swiderski is. Előbbi a hollandok elleni mérkőzést biztosan kihagyja, utóbbi talán ott lehet a pályán.

Nem csak Lewandowski fog hiányozni, hanem például Matty Cash is, ő a keretbe sem kerülhetett be.

A teljes keret:

Kapusok: Wojciech Szczesny, Lukasz Skorupski, Marcin Bulka

Védők: Bartosz Salamon, Sebastian Walukiewicz, Jan Bednarek, Jakub Kiwior, Tymoteusz Puchacz, Bartosz Bereszynski, Przemyslaw Frankowski

Középpályások: Pawel Dawidowicz, Jakub Piotrowski, Jakub Moder, Piotr Zielinski, Kamil Grosicki, Taras Romanczuk, Damian Szymanski, Sebastian Szymanski, Nicola Zalewski, Bartosz Slisz, Kacper Urbanski

Támadók: Karol Swiderski, Robert Lewandowski, Adam Buksa, Krzysztof Piatek, Michal Skoras

A várható kezdőcsapat:

Szczesny – Bednarek, Dawidowicz, Kiwior – Frankowski, Slisz, Zielinski, Piotrowski, Zalewski – Swiderski, Piatek

Egymás elleni mecccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.09.22.Nemzetek Ligája
lengyelország
0:2
hollandia
Nemzetek Ligája
2022.06.11.Nemzetek Ligája
hollandia
2:2
lengyelország
Nemzetek Ligája
2020.11.18.Nemzetek Ligája
lengyelország
1:2
hollandia
Nemzetek Ligája
2020.09.04.Nemzetek Ligája
hollandia
1:0
lengyelország
Nemzetek Ligája
2016.06.01.Barátságos Mérkőzés
lengyelország
1:2
hollandia
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Hollandia

Szintén gondok vannak, ahogy fent, a beharangozónál említettem, a motortér két legfontosabb játékosa dőlt ki. Előbb Frenkie de Jongról jöttek nem túl kellemes hírek, majd Teun Koopmeiners húzta meg magát annyira, hogy ki kell hagynia az egész tornát. Nagy pech. Egyelőre annyi történt, hogy Ian Maatsent mozgósították, de ő nem posztra érkezik. A Borussia Dortmundnál kölcsönben játszó játékos balbekként és szélsőként bevethető, de Koemannak a pálya közepére kéne valaki. Mondjuk egy Mats Wieffer jól jönne, de hát ő is sérült. Nekem úgy tűnik, hogy Tijjani Reijnders mellett Gini Wijnaldum fog ott játszani, persze van még kihez nyúlni, de egyik sem tudja majd azt nyújtani, mint de Jong és Koopmeiners.

A hollandok júniusban meggyőző mérkőzésekkel hangoltak, Kanadát és Izlandot is 4-0-ra verték meg.

A teljes keret:

Kapusok: Bart Verbruggen, Justin Bijlow, Mark Flekken

Védők: Lutsharel Geertruida, Virgil van Dijk, Nathan Aké, Stefan De Vrij, Micky van de Ven, Daley Blind, Denzel Dumfries, Matthijs de Ligt

Középpályások: Georginio Wijnaldum, Tijjani Reijnders, Joey Veerman, Teun Koopmeiners, Frenkie de Jong, Jerdy Schouten, Ryan Gravenberch, Jeremie Frimpong

Támadók: Xavi Simons, Wout Weghorst, Memphis Depay, Cody Gakpo, Donyell Malen, Brian Brobbey, Steven Bergwijn

A várható kezdőcsapat:

Verbruggen – van Dijk, Aké, van de Ven – Frimpong, Wijnaldum, Reijnders, Blind – Simons, Gakpo – Depay

Tippelde

Azzal, hogy két ilyen fontos játékos kiesett a hollandoknál, az esélyeik nagyban csökkentek. Lewandowski hiányában a lengyeleknél is gond van, amit talán nehezebben oldanak meg, mint a hollandok a saját problémájukat.

Fő tippek:

1.: Holland győzelem vagy döntetlen

2.: Két és fél gól feletti eredmény

A Winsane 80.000 Ft értékben kínál Freebetet azoknak, akik az EURO 24 meccseire tippelnének!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső