Magyarország – Svájc: Fogadási Tippek és Európa-bajnokság Előzetes – 2024.06.15.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 június 12.
Cologne Stadium (Köln) 15 június - 14:00
Magyarország
VS
Svájc
EURO 2024 Discord promóció

Bele kell húznunk, mert mindjárt itt vannak a meccsek. Volt a hét elején egy kis technikai nehézségünk, emiatt nem tudtuk időben elkezdeni, pedig a cikkek már készen álltak. Az volt a terv, hogy hétfőtől szerdáig bemutatjuk a csapatokat, ezzel párhuzamosan pedig már az első forduló mérkőzéseiről elkezdünk írni. Hát, most ez egy kicsit összesűrűsödött.

Megkezdi szereplését a magyar válogatott is az EB-n, első ellenfelünk Svájc lesz. Nem Marco Rossi csapata a favorit, ezt ki kell jelenteni, a svájci válogatott tele van olyan játékosokkal, akik a világ legjobb bajnokságaiban szerepelnek. Ám nem esélytelenül lépnek a magyarok pályára. Ehhez – hogy nem őket favorizálják – már hozzá vannak szokva.

Jöjjön a Magyarország – Svájc találkozó!

Magyarország

Felemás felkészülési meccseken van túl a magyar válogatott, és most már Marco Rossi is látja, hogy az itteni drukkerek mennyivel másabbak, mint az összes többi a világon. Magyarországon az emberek hajlamosak szemellenzővel nézni a válogatottat. Kétfajta szemellenző létezik: Aki akkor is dicsér, amikor nem kéne, és aki akkor sem, amikor kéne. Kevés az olyan, aki tényleg tud reális lenni. És jaj neked, ha a másik táborba tartozol. Vagy csak megfogalmazol egy kritikát/dicséretet.

Marco Rossi kedden 14 mérkőzés után először veszített. Az ellenfél Írország volt, akikkel Dublinban játszottak. Megvoltak a válogatottnak a helyzetei, de hátul túl sokat hibáztak. Lehet, hogy a tétnélküliség okozta ezt, lehet, hogy valami más. Mindenesetre a meccset 2-1-re bukták el, gólunkat Lang Ádám szerezte.

Szombaton aztán sikerült javítani, Izrael B-csapatát Debrecenben fogadtuk. És 21 perc alatt rendeztük le. Sallai Roland mellett Varga Barnabás szerzett gólt, utóbbi kettőt is, valamint ő adta a gólpasszt a Freiburg játékosának. Könnyed meccs volt, ami segített picit helyre tenni a fejeket az ír meccs után.

Rossi keretéről egy picit részletesebben beszéltünk bemutatónkban, így most erre nem térnénk ki, ott minden infó le van írva. De azért a 26 főt megmutatjuk nektek itt is:

A teljes keret:

Kapusok: Dibusz Dénes, Gulácsi Péter, Szappanos Péter

Védők: Balogh Botond, Lang Ádám, Szalai Attila, Fiola Attila, Willi Orbán, Loic Nego, Ketkez Milos, Bolla Bendegúz, Nagy Zsolt, Botka Endre, Dárdai Márton

Középpályások: Nagy Ádám, Szoboszlai Dominik, Schäfer András, Kleinheisler László, Gazdag Dániel, Callum Styles, Kata Mihály

Támadók: Ádám Martin, Varga Barnabás, Sallai Roland, Csoboth Kevin, Horváth Krisztofer

A várható kezdőcsapat:

Gulácsi – Lang, Orbán, Dárdai – Nego, Nagy, Schäfer, Kerkez – Szoboszlai, Sallai – Varga

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2017.10.07.Vb-selejtező 2018
svájc
5:2
magyarország
Vb-selejtező 2018
2016.10.07.Vb-selejtező 2018
magyarország
2:3
svájc
Vb-selejtező 2018
1997.08.20.Vb-selejtező 1998
magyarország
1:1
svájc
Vb-selejtező 1998
1997.04.30.Vb-selejtező 1998
svájc
1:0
magyarország
Vb-selejtező 1998
1995.10.11.Eb-selejtező 1996
svájc
3:0
magyarország
Eb-selejtező 1996
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Svájc

Nem sikerült rosszul a svájci főpróba sem. Murat Yakin együttese 4-0-ra gyalulta le Észtországot, később Ausztria ellen 1-1-et értek el. A két meccsen betalált Steven Zuber, Zeki Amdouni, Nico Elvedi, Xherdan Shaqiri és Silvan Widmer. Ahogy láttam, Zuber a nyugati szomszédaink ellen megsérült, információt azonban nem találtam arról, hogy milyen állapotban van, ott lehet-e az EB-n.

Yakin egyébként egy meglehetősen erős és fiatalos keretet hozott össze, ahol a rutin és a fiatalság egyensúlyban van. Itt van Shaqiri, Xhaka vagy épp Akanji és Rodríguez, rájuk lehet támaszkodni bármikor.

Csoportjában bár nem nyert Svájc, de problémát nem okozott a kijutás. Részletes információt olvashattok erről a csapatról szóló bemutatónkban.

A teljes keret:

Kapusok: Yann Sommer, Yvon Mvogo, Gregor Kobel

Védők: Leonidas Stergiou, Silvan Widmer, Nico Elvedi, Manuel Akanji, Ricardo Rodriguez, Cédric Zesiger, Fabian Schär

Középpályások: Denis Zakaria, Remo Freuler, Granit Xhaka, Renato Steffen, Steven Zuber, Vincent Sierro, Ruben Vargas, Michel Aebischer, Xherdan Shaqiri, Ardon Jashari, Fabian Rieder

Támadók: Breel Embolo, Noah Okafor, Kwadwo Duah, Dan Ndoye, Zeki Amdouni

A várható kezdőcsapat:

Sommer – Elvedi, Akanji, Rodríguez – Widmer, Freuler, Xhaka, Ndoye – Shaqiri, Vargas – Amdouni

Tippelde

Nem egyszerű dolog a magyar válogatottra tippelni. Ha mellettük vagyok, akkor elfogult vagyok. Ha ellenük, akkor meg egy szimpla hazaáruló csőcselék. Igyekszem minden esetben a realitások talaján mozogni, és azt kell mondjam, Svájc fogható. Felesleges a korábbi meccseikből kiindulni, ez egy új meccs lesz új kerettel. Bizakodunk a pontszerzésben.

Fő tippek:

1.: Döntetlen

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Szerezz egy ingyenes fogadást a Dreambetnél akár 10.000 Ft értékben a következő sikertelen fogadásod után, és térj újra vissza a játékba!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső