Németország – Dánia: Fogadási Tippek és Európa-bajnokság Előzetes – 2024.06.29.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 június 28.
BVB Stadion Dortmund (Dortmund) 29 június - 20:00
Németország
VS
Dánia
EURO 2024 Discord promóció

Kétnapos kihagyás után térünk vissza. No nem a tippeknél volt kihagyás, hanem az EB-n, addig a Copa America találkozóival foglalkoztunk. De most hétvégén már jön a kieséses szakasz, ami még izgalmasabb, mint a csoportkör.

A házigazda Németország este kilenckor kezd, ellenfelük Dánia lesz. Legyünk őszinték, a németek nagyon meggyőzők voltak a csoportkör folyamán, két magabiztos győzelem után a harmadik meccsen a szerencsére is szükség volt, de végül összejött a siker.

Ami a dánokat illeti, hát, abban a csoportban a sportfogadás szerelmesei nem biztos, hogy jól jöttek ki, mivel elég érdekes eredmények születtek. Dánia végül a csoport második helyén végzett. Három döntetlennel.

Ezek alapján a Németország – Dánia mérkőzés egyértelmű esélyese a Nationalelf.

Németország

Az EB előtt nagyon féltek a németek, hogy mi lesz a Nationalelffel. Hansi Flick irányítása alatt a gárda nagyon szenvedett, és mivel csak felkészülési meccseik voltak (rendezőként nem kellett a selejtezőben részt venniük), így igazi megmérettetéseik sem nagyon lehettek.

Az azóta már az FC Barcelonánál dolgozó szakember helyére Julian Nagelsmann érkezett, akivel a felkészülés szintén nem volt zökkenőmentes, de úgy néz ki, a formaidőzítés működött a fiatal kapitánynál. Németország 5-1-re gázolta le Skóciát, utána a mieinket is megverték 2-0-ra, és végül következett a svájciak elleni találkozó.

Mivel még nem volt meg a csoportelsőség, Németország a legjobb csapatával futott neki Murat Yakinéknak. Ennek ellenére itt nem pörögtek annyira, mint a korábbi meccseken. A vezetést ők szerezték meg, de érvénytelenítették Robert Andrich találatát, később Dan Ndoye már szabályos gólt szerzett.

A becsületet – és az első helyet – Niclas Füllkrug hosszabbításban szerzett fejesgólja mentette meg, bár lehet, hogy egy vereséggel jobban járt volna a házigazda, így ugyanis a keményebb ágon lesznek kénytelenek haladni.

Kialakult egy stabil kezdő Nagelsmann fejében, amit most biztosan meg kell bontani. Jonathan Tah a svájciak ellen második sárga lapját gyűjtötte be, tehát eltiltott lesz. Az ő helyét valószínűleg Nico Schlotterbeck veszi át, Toni Rüdiger pedig kérdéses egy sérülés miatt.

Miután Kai Havertz az első meccs óta gólképtelen, lehet, hogy Füllkrug kap esélyt a kezdőben.

A teljes keret:

Kapusok: Manuel Neuer, Oliver Baumann, Marc-André ter Stegen

Védők: Antonio Rüdiger, David Raum, Jonathan Tah, Joshua Kimmich, Nico Schlotterbeck, Waldemar Anton, Maximilian Mittelstädt, Benjamin Henrichs, Robin Koch

Középpályások: Pascal Gross, Toni Kroos, Jamal Musiala, Chris Führich, Florian Wirtz, Leroy Sané, Ílkay Gündogan, Robert Andrich, Aleksandar Pavlovic

Támadók: Kai Havertz, Niclas Füllkrug, Thomas Müller, Maximilian Beier, Deniz Undav

A várható kezdőcsapat:

Neuer – Kimmich, Schlotterbeck, Rüdiger, Mittelstädt – Kroos, Andrich – Musiala, Gündogan, Wirtz – Füllkrug

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2021.06.02.Barátságos Mérkőzés
németország
1:1
dánia
Barátságos Mérkőzés
2017.06.06.Barátságos Mérkőzés
dánia
1:1
németország
Barátságos Mérkőzés
2012.06.17.Európa-bajnokság 2012
dánia
1:2
németország
Európa-bajnokság 2012
2010.08.11.Barátságos Mérkőzés
dánia
2:2
németország
Barátságos Mérkőzés
2007.03.28.Barátságos Mérkőzés
németország
0:1
dánia
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Dánia

Látva, hogy milyen teljesítménnyel lehetett bejutni a legjobb tizenhatba, miközben egy hatalmasat küzdő Magyarország meg egy négypontos Ukrajna kiesik… Hát tessék, Szlovénia és Dánia is 3-3 döntetlennel van itt.

Egyáltalán nem vagyunk elájulva a dánoktól ezúttal, pedig az előző EB-n mindenki odáig volt értük, annyira jól játszottak. Ez most egyáltalán nincs így.

A legjobb futballt a második fordulóban nyújtották Anglia ellen, lehet, ha azt megnyerték volna (erre nagyon sok esélyük volt), akkor most nem lennénk ennyire szigorúak. A szlovén csapat elleni meccset elkönnyelműsködték, míg Szerbia ellen biztonsági játékot játszottak. Három meccsen három pont, két rúgott és két kapott gól. Az egyiket Christian Eriksen jegyezte, a másikat Morten Hjulmand.

Az a Morten Hjulmand, aki sárga lapjai miatt hiányozni fog a középpályáról. Én már eleve azt sem nagyon tudtam megmagyarázni, miért nem került be a keretbe Matt O’Riley, de ilyenkor még inkább elgondolkozom. Tudom, ott van még Nörgaard, Jensen meg Delaney is.

Szerintem Victor Kristiansen kijátszotta magát a kezdőből, és Jonas Wind játéka sem túl meggyőző, itt lehetnek változtatások a szerbek elleni meccshez képest.

A teljes keret:

Kapusok: Kasper Schmeichel, Mads Hermansen, Frederik Rönnow

Védők: Joachim Andersen, Jannik Vestergaard, Simon Kjaer, Joakim Maehle, Andreas Christensen, Mathias Jörgensen, Victor Kristiansen, Alexander Bah, Rasmus Kristensen

Középpályások: Mathias Jensen, Thomas Delaney, Christian Eriksen, Christian Nörgaard, Morten Hjulmand, Pierre-Emile Höjbjerg, Anders Dreyer, Jacob Bruun Larsen

Támadók: Rasmus Höjlund, Andreas Skov Olsen, Kasper Dolberg, Mikkel Damsgaard, Jonas Older Wind, Yussuf Poulsen

A várható kezdőcsapat:

Schmeichel – Andersen, Christensen, Vestergaard – Bah, Nörgaard, Höjbjerg, Maehle – Eriksen – Höjlund, Poulsen

Tippelde

Németországtól az első és második forduló teljesítménye kell, akkor simán legyőzik a dánokat. Ha úgy fociznak, mint Svájc ellen, akkor lehetnek problémák. Házigazdaként kötelező továbbjutniuk.

Fő tippek:

1.: Német továbbjutás

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

3.: Két és fél gól feletti eredmény

A Winsane 80.000 Ft értékben kínál Freebetet azoknak, akik az EURO 24 meccseire tippelnének!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső