Németország – Magyarország: Fogadási Tippek és Európa-bajnokság Előzetes – 2024.06.19.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 június 17.
Stuttgart Arena (Stuttgart) 19 június - 17:00
Németország
VS
Magyarország
EURO 2024 Discord promóció

Az első meccs nem igazán jött össze. A magyar válogatott rögtön egy vereséggel indított, amiben nem az a bosszantó, hogy Svájc legyőzött minket. Az a bosszantó, hogy hogyan. Hogy milyen körülmények között. Hogy mennyi amatőr hibát követtek el a játékosok, és mennyit Marco Rossi. Ezért fájó ez a vereség. No meg azért, mert csúnyán mondva már most, egy meccs után a kiesés szélére sodródott a válogatott. Németország következik ugyanis, a házigazda, amely a nyitómeccsen a skótokat verte agyon. És lehet ezen a megfogalmazáson kisasszonykodni, ez az igazság.

Magyarország az elmúlt években megmutatta, hogy a németek ellen sem ijednek meg. Ha sikerül fejben összeszedniük magukat, akkor most is okozhatnak meglepetést. De a papírforma nem ez.

Jöjjön a Németország – Magyarország mérkőzés!

Németország

Nehéz válogtottnak ennél meggyőzőbben nyitni meg a hazai rendezésű EB-t. A német csapat péntek este megkezdte a szereplését, Skóciát játszi könnyedséggel ütötték ki. Ez pedig nem túlzás. A brit válogatott nagy reményekkel érkezett a tornára, és bár még lehet esélyük a továbbjutásra, a kezdet nem jött ki jól.

A Julian Nagelsmann vezette csapat vállát komoly súly nyomja, nem elég, hogy rendező országként többet várnak el tőlük, de még ott van az elmúlt évek sikertelensége is, valamint a Hansi Flick-éra miatti bosszankodás is.

Florian Wirtz, Jamal Musiala, Kai Havertz, Niclas Füllkrug és Emre Can góljaival nagyon sima győzelmet arattak, de még az egyetlen skót gólt is német szerezte, Toni Rüdiger peches öngólt vétett.

Ez alapján nehéz lenne azt mondani, nem a Nationalelf fogja nyerni az egész kontinensviadalt. Ám ne feledjük, Katarban a spanyolok is nagyon erősen kezdtek, aztán már korán kiestek Marokkó ellen. Vagy említhetnénk a brazil csapatot, amely a VB-n egészen az elődöntőig volt meggyőző 2014-ben. Aztán 7-1-gyel estek ki. Szóval egy meccsből még nem érdemes komoly következtetéseket levonni.

Mindenesetre Nagelsmannék kellő magabiztossággal lépnek majd pályára, egy győzelem a továbbjutásukat eredményezheti.

Ami a kezdőcsapatot illeti, nem hinném, hogy változtatnak, maximum egy-két helyen, de azt is inkább azért, mert megtehetik, és nem akarnak a magyarok ellen feleslegesen kockáztatni.

A teljes keret:

Kapusok: Manuel Neuer, Oliver Baumann, Marc-André ter Stegen

Védők: Antonio Rüdiger, David Raum, Jonathan Tah, Joshua Kimmich, Nico Schlotterbeck, Waldemar Anton, Maximilian Mittelstädt, Benjamin Henrichs, Robin Koch

Középpályások: Pascal Gross, Toni Kroos, Jamal Musiala, Chris Führich, Florian Wirtz, Leroy Sané, Ílkay Gündogan, Robert Andrich, Aleksandar Pavlovic

Támadók: Kai Havertz, Niclas Füllkrug, Thomas Müller, Maximilian Beier, Deniz Undav

A várható kezdőcsapat:

Neuer – Kimmich, Rüdiger, Tah, Mittelstädt – Andrich, Kroos – Musiala, Gündogan, Wirtz – Havertz

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.09.23.Nemzetek Ligája
németország
0:1
magyarország
Nemzetek Ligája
2022.06.11.Nemzetek Ligája
magyarország
1:1
németország
Nemzetek Ligája
2021.06.23.Európa-bajnokság 2021
németország
2:2
magyarország
Európa-bajnokság 2021
2016.06.04.Barátságos Mérkőzés
németország
2:0
magyarország
Barátságos Mérkőzés
2010.05.29.Barátságos Mérkőzés
magyarország
0:3
németország
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Magyarország

Amilyen jól kijött a lépés a németeknek, annyira nem jött ki jól a magyar válogatottnak. A nagy remények itt is megvoltak, és aki látta a meccset az tudja, megvolt az esélyünk legalább a pontszerzésre. De ha 50-60 percet adunk az ellenfélnek, abból ez lesz. Ha gyermeteg, amatőr hibákat követnek el a védelmünkben, azt egy Svájc gólokkal fogja büntetni.

Marco Rossi csapata a szünetben már kétgólos hátrányban volt, Duah és Aebischer mattolta Gulácsi Pétert, aki megnyerte a Dibusz Dénessel szembeni házon belüli csatát. A Lipcse kapusa egyik gólról sem tehetett, a védők – főleg Willi Orbán és Szalai Attila – annál inkább.

Az olasz kapitány a szünetben cserélt, a játék pedig a 60. perc táján változott meg. A magyar csapat összeszedte magát, és Varga Barnabás révén összejött a szépítés is. Az egyenlítésért ment előre a magyar csapat, de egy kapitális Orbán-hiba után Embolo beállította a végeredményt.

A magyarok a meccs után Rossi és Szoboszlai részéről is fejmosást kaptak (gondolom a kapitány önkritikát is tanúsított). Könnyen lehet, hogy egy picit a hozzáállással voltak gondok, az első gól megzavarta őket, Rossi mindenesetre magára vállalta a felelősséget.

A német válogatott elleni vereség még nem jelentené biztosan a kiesésünket, de az biztos, hogy akkor a sorsunk már messze nem a saját kezünkben lesz.

Ha minden igaz, a két sérült, Loic Nego és Callum Styles szerdára sem lesz százszázalékos, így a kezdőben Bolla Bendegúz és Schäfer András kaphat helyet.

A teljes keret:

Kapusok: Dibusz Dénes, Gulácsi Péter, Szappanos Péter

Védők: Balogh Botond, Lang Ádám, Szalai Attila, Fiola Attila, Willi Orbán, Loic Nego, Ketkez Milos, Bolla Bendegúz, Nagy Zsolt, Botka Endre, Dárdai Márton

Középpályások: Nagy Ádám, Szoboszlai Dominik, Schäfer András, Kleinheisler László, Gazdag Dániel, Callum Styles, Kata Mihály

Támadók: Ádám Martin, Varga Barnabás, Sallai Roland, Csoboth Kevin, Horváth Krisztofer

A várható kezdőcsapat:

Gulácsi – Lang, Orbán, Dárdai M. – Bolla, Nagy, Schäfer, Kerkez – Szoboszlai, Sallai – Varga

Tippelde

Most megint mit lehet mondani? Komolyan… Drukkolunk a válogatottnak, de az első fordulóban látottak alapján annak is örülni kell, ha a németek nem szórnak meg minket…

Fő tippek:

1.: Német győzelem

2.: Gól az első félidőben

3.: Két és fél gól feletti eredmény

Akik most fizetnek be először a Betovo irodájához, az EURO 2024 jóvoltából 100%-os bónuszt kapnak 100.000 Ft-ig

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső