Németország – Skócia: Fogadási Tippek és Európa-bajnokság Előzetes – 2024.06.14.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 június 11.
Fußball Arena München (München) 14 június - 20:00
Németország
VS
Skócia
EURO 2024 Discord promóció

Hát akkor kezdjünk neki. A múltheti – mondhatni – üresjárat után most már ráfordulunk a célegyenesre, most már minden az EB-ről fog szólni. Ma csak egy tipp lesz összesen, de igyekszünk a kezdésig minden egyes csapatot bemutatni (a kereteket, a kapitányt, az idáig vezető utat, a sztárjátékost, a felfedezettet, a várható kezdőt és a menetrendet), szóval nem hagyunk olvasni való nélkül senkit.

De a nyitómeccsről már most írunk egy keveset. A nyitómeccs mindig a házigazdáé, idén tehát Németország kezdi meg az Európa-bajnokságot. Ellenfelük Skócia lesz, és számunkra ez nem csak egy sima meccs, két következő ellenfelünket figyelhetjük meg.

Jöjjön a Németország – Skócia mérkőzés!

Németország

A házigazda feladata mindig nehéz, rajtuk sokkal nagyobb a nyomás, kivéve persze, ha az esélytelenek nyugalmával futnak neki az adott sorozatnak. Németország nem esélytelen. A végső győzelemre is esélyesek között tartják őket számon. És mivel az utóbbi világesemények nem úgy sültek el, ahogy ők azt szerették volna, a feszültség érezhető. Mióta Joachim Löw távozott a szövetségi kapitányi pozícióból, a válogatott nem találja önmagát. Az is igaz, hogy a csapatot 15 éven át szolgáló Löw is elfáradt a végére, tehát a váltás időszerű volt. Csak nem helyes. Hansi Flickkel a válogatott egyet lépett visszafelé, és Katarban akkora pofont kaptak, hogy a fal adta a másikat. Már a csoportkörben távoztak.

Előtte az EB-n a nyolcaddöntő és Anglia jelentette a megállót, nagyon simán nyert a későbbi ezüstérmes.

Száz szónak is egy a vége: Németországnak nagyon kellene egy siker. Amit nincs, aki garantáljon. A keret bombaerős, olyannyira, hogy nagyon sok jó játékos kimaradt (Karim Adeyemi, Mats Hummels, Julian Brandt, Marco Reus, Timo Werner, hogy csak párat soroljunk fel), de még így is bombaerős csapattal vág neki a tornának Julian Nagelsmann, aki egy Japán elleni 1-4-et követően váltotta Flick mestert.

A játék akadozik, ezt be kell vallani. A főpróbának számító ukránok és görögök elleni meccsen nem ment a játékosoknak, Ukrajna ellen 0-0-t értek el, míg Görögországot 2-1-re megverték, ám nem ment olyan könnyen. Góljaikat Kai Havertz és Pascal Gross szerezték.

A teljes keret:

Kapusok: Manuel Neuer, Oliver Baumann, Marc-André ter Stegen

Védők: Antonio Rüdiger, David Raum, Jonathan Tah, Joshua Kimmich, Nico Schlotterbeck, Waldemar Anton, Maximilian Mittelstädt, Benjamin Henrichs, Robin Koch

Középpályások: Pascal Gross, Toni Kroos, Jamal Musiala, Chris Führich, Florian Wirtz, Leroy Sané, Ílkay Gündogan, Robert Andrich, Aleksandar Pavlovic

Támadók: Kai Havertz, Niclas Füllkrug, Thomas Müller, Maximilian Beier, Deniz Undav

A várható kezdőcsapat:

Neuer – Kimmich, Tah, Rüdiger, Mittelstädt – Kroos, Gündogan, Andrich – Wirtz, Havertz, Musiala

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2015.09.07.Eb-selejtező 2016
skócia
2:3
németország
Eb-selejtező 2016
2014.09.07.Eb-selejtező 2016
németország
2:1
skócia
Eb-selejtező 2016
2003.09.10.Eb-selejtező 2004
németország
2:1
skócia
Eb-selejtező 2004
2003.06.07.Eb-selejtező 2004
skócia
1:1
németország
Eb-selejtező 2004
1999.04.28.Barátságos Mérkőzés
németország
0:1
skócia
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Skócia

Teljesen megérdemelten van itt Skócia futball válogatottja, sorozatban most már másodszor jutottak el egy EB főtáblájáig. Volt egy pechesebb időszakuk, 1998 után egyetlen nagy tornára sem tudtak kikeveredni, ezen változtatott Steve Clarke. Igaz, az előző EB nem úgy sült el, ahogy akarták, Anglia, Horvátország és Csehország mögött csak a csoport utolsó helyét szerezte meg. Kétszer kikapott, egyszer ikszelt.

A kudarc nem törte össze a szigetlakókat, és ugyanolyan elánnal mentek tovább a következő siker érdekében, mintha mi sem történt volna. És ez be is jött számukra, a selejtező során Spanyolország mögött simán kijutottak a mostani EB-re.

A kapitány feje fölött gyülekeznek a viharfelhők, két játékosát is le kellett cserélnie. Tommy Conway és Lewis Morgan került be, Lyndon Dykes és Ben Doak pedig ki. Mindketten sérülés miatt.

A skótok ugyanúgy főpróbáztak, mint a németek: Gibraltárt 2-0-ra verték meg (Ryan Christie, Che Adams), míg Finnországgal 2-2-t játszottak (Arttu Hoskonen [öngól], Lawrence Shankland).

A teljes keret:

Kapusok: Angus Gunn, Liam Kelly, Zander Clark

Védők: Anthony Ralston, Andrew Robertson, Grant Hanley, Kieran Tierney, Jack Hendry, Ryan Porteous, Liam Cooper, Ross McCrorie, Greg Taylor, Scott McKenna

Középpályások: Scott McTominay, John McGinn, Callum McGregor, Billy Gilmour, Stuart Armstrong, Lewis Morgan, Ryan Jack, Kenny McLean, James Forrest

Támadók: Lawrence Shankland, Ché Adams, Ryan Christie, Tommy Conway

A várható kezdőcsapat:

Gunn – Ralston, Hendry, Hanley, Porteous, Robertson – Christie, McTominay, McGregor, McGinn – Adams

Tippelde

Nem minden esetben a nyitómeccsek a legjobbak, ezt be kell látni. A német válogatott messze van a csúcsformától, persze az időzítés terén azért Julian Nagelsmann nem egy nyeretlen kétéves. Kell az erős kezdés, különben megint a csoport alján találhatják magukat. Szerintem jó, hogy nem a magyarok játsszák a nyitómeccset…

Fő tippek:

1.: Német győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Egyéb tippek:

1.: Szögletek száma: Over 9,5

Játssz, tippelj és nyerj: A Greatwin játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső