Portugália – Szlovénia: Fogadási Tippek és Európa-bajnokság Előzetes – 2024.07.01.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 június 30.
Frankfurt Arena (Frankfurt am Main) 01 július - 20:00
Portugália
VS
Szlovénia
EURO 2024 Discord promóció

Olyan elképesztő cikkekkel találkozni manapság a magyar sajtóban, hogy az hihetetlen. Portugália és Georgia okozták a magyar válogatott kiesését. Csaló bírók itt, taktikus, magyaroktól félő portugálok ott, mindenki hibás, csak az a magyar válogatott nem, amely elfelejtett kimenni a pályára a Svájc elleni mérkőzés első félidejében.

Hagyjuk is, beszéljünk a tényekről! A tény pedig az, hogy Portugália – Szlovénia mérkőzést rendeznek hétfőn este Frankfurtban. Roberto Martínez együttese egy meglepetés-vereséggel, valamint két győzelemmel, míg Szlovénia három döntetlennel jutott el idáig.

A tények – sportfogadás tekintetében – arra predesztinálnak, hogy Cristiano Ronaldoék győzelmére tippeljünk. De – B csapat ide vagy oda – pont az előző meccsükön mutatták meg, hogy ők sem verhetetlenek…

Portugália

Most, hogy a fél ország Portugáliára haragszik, beszéljük meg, mi volt velük a csoportkörben. Roberto Martínez legénysége egy hibátlan selejtező után magabiztosan várta a csehek elleni meccset, és majdnem ráfázott. Csehország szerzett ugyanis előnyt, amit később ők is egyenlítettek ki egy öngóllal. A győztes találatra sokat kellett várni, a 92. percben Francisco Conceicao közelről vágott be egy labdát, így elkerülték a döntetlent az esélyesebb portugálok.

A Törökország elleni találkozón Martínez nem a három, hanem a négyvédős rendszert favorizálta, és ez látszott is a játékon. Nagyon könnyen győzték le a törököket Bernardo Silva és Bruno Fernandes góljaival, valamint egy török (Akaydin) a két gól között saját kapujába talált.

És akkor elérkezett a harmadik meccs, amely a magyar válogatottnak volt a legfontosabb. Meg Georgiának. De Portugáliának egyáltalán nem. Martínez visszaállt a háromvédős rendszerre, plusz kicserélte az egész csapatát. Ha megnézzük őket, az egy bombaerős csapat volt, amely viszont még sosem játszott együtt. Antonio Silva két hatalmas hibája után a portugál győzelem a habokba veszett, Georgia teljesen megérdemelten nyert, Martínez pedig már tétmeccsen sem veretlen.

A kapitány láthatta, hogy alapemberei nélkül nem sokra megy, így mindenki visszatér, aki csak számít. Még az eltiltás miatt kimaradó Rafael Leao is rendelkezésre áll, ő Georgia ellen letöltötte a büntetését.

Nincs így már eltiltott, ahogy sérült sem.

A teljes keret:

Kapusok: Rui Patricio, Jose Sa, Diogo Costa

Védők: Nelson Semedo, Pepe, Ruben Dias, Diogo Dalot, Goncalo Inacio, Nuno Mendes, Joao Cancelo, Antonio Silva

Középpályások: Joao Palhinha, Bruno Fernandes, Bernardo Silva, Danilo, Joao Neves, Matheus Nunes, Ruben Neves, Vitinha, Pedro Neto

Támadók: Cristiano Ronaldo, Goncalo Ramos, Joao Felix, Rafael Leao, Diogo Jota, Francisco Conceicao

A várható kezdőcsapat:

D. Costa – J. Cancelo, Pepe, Dias, Mendes – Vitinha, J. Palhinha, B. Fernandes – B. Silva, C. Ronaldo, R. Leao

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2024.03.26.Barátságos Mérkőzés
szlovénia
2:0
portugália
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Szlovénia

A dánoknál is elmondtam, az igazságosság diktálja, hogy itt is mondjam el. Borzasztó, hogy nyeretlen csapatok tudnak bejutni a legjobb tizenhat közé. Tény, nagy szó, hogy Angliával ikszeltek. Sokat tettek azért is, hogy a dánok ellen meg legyen a döntetlen (Erik Janza bombagóljával), a szerbek ellen meg sokáig vezettek, és a hosszabbításban Milinkovic-Savicék mentették ikszre a találkozót.

Van ennek a csapatnak tartása, de mondom, eddig azért olyan nagyon különleges dolgot nem láttunk tőlük. Igaz, ők nem is úgy futottak neki ennek az EB-nek, hogy majd valamiben ki fognak tudni emelkedni – reálisan nézve. Itt vannak a legjobb tizenhat között, ami hatalmas eredmény, és biztos, hogy Matjaz Kek arra számít, meglesz a legjobb nyolc is. A papírforma azonban mást diktál. Szlovénia kerete mérföldekkel gyengébb, mint az ellenfélé, igaz, vannak egyébként olyan játékosok, akiknek ismerős a portugál futball, Andraz Sporar és Jan Oblak is kipróbálta magát a Liga Portugalban évekkel ezelőtt.

Egyetlen játékos nem bevethető, Erik Janza eltiltás miatt nem lesz majd a pályán. A helyén Jure Balkovec szerepel.

A teljes keret:

Kapusok: Jan Oblak, Vid Belec, Igor Vekic

Védők: Zan Karnicnik, Jure Balkovec, Miha Blazic, Jon Gorenc Stankovic, Jaka Bijol, Erik Janza, Petar Stojanovic, Vanja Drkusic, David Brekalo

Középpályások: Benjamin Verbic, Sandi Lovric, Timi Elsnik, Jasmin Kurtic, Tomi Horvat, Adam Gnezda Cerin, Nino Zugelj, Adrian Zeljkovic, Josip Ilicic

Támadók: Andraz Sporar, Benjamin Sesko, Jan Mlakar, Zan Vipotnik, Zan Celar

A várható kezdőcsapat:

Oblak – Karnicnik, Drkusic, Bijol, Balkovec – Stojanovic, Elsnik, Gnezda Cerin, Mlakar – Sporar, Sesko

Tippelde

Lehet, hogy túlzottan alábecsülöm a szlovén csapatot, de a csoportkörben én egy olyan csapatot láttam, amely a lehető legritkábban tud irányítani. Portugália ellen szemernyi esélyük nincs, inkább a kontrajátékban bízhatnak. Meg hogy Martínezék még egyszer kifognak egy olyan napot, mint Georgia ellen.

Fő tippek:

1.: Portugál győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Akik most fizetnek be először a Betovo irodájához, az EURO 2024 jóvoltából 100%-os bónuszt kapnak 100.000 Ft-ig

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső