Románia – Hollandia: Fogadási Tippek és Európa-bajnokság Előzetes – 2024.07.02.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 július 01.
Fußball Arena München (München) 02 július - 17:00
Románia
VS
Hollandia
EURO 2024 Discord promóció

Az utolsó nyolcaddöntőket kedden rendezik, ha ezeknek a mérkőzéseknek vége, már csak nyolcan lesznek versenyben. Eddig is voltak már meglepetések, fura eredmények, és ez a későbbiekben is várható, a nagyok dominanciája ugyanis nem annyira látható, mint azt előzetesen gondoltuk.

A Románia – Hollandia mérkőzés esélyese az oranje, ezt nem lehet elvitatni. Mégsem tűnnek egyértelmű esélyesnek, amit a sportfogadás szakértői is megmutattak nekünk a szorzóikkal.

Románia

Nem lehet elvitatni, Románia nagyot lépett előre, mióta Edward Iordanescu átvette az irányítást. Kezdjük mindjárt azzal, hogy itt vannak az Európa-bajnokságon, ráadásul egy csoportkört is túléltek, ahol Szlovákia, Belgium és Ukrajna volt az ellenfél.

Érdekes csoport volt, ahol mindenki négy ponttal zárt, vagyis egyszer nyert, egyszer ikszelt és egyszer kikapott. A románok Ukrajnát verték meg, de nagyon, 3-0-ra, majd kikaptak Belgiumtól, végül 1-1-es döntetlent játszottak Szlovákiával. Nyilván a magyar sajtó több szereplője is csalást kiáltott, hiszen az iksz mindkét szomszédnak jó volt. Én láttam a meccset, nekem nem úgy tűnt, hogy csak sétálgatnak a pályán. De persze ez csak magánvélemény.

Románia szerintem a célját elérte. A legjobb tizenhat között pedig még egy meglepetésre lehet erejük. Nem feltétlenül maguk miatt, hanem azért, mert ez a holland csapat bizony nem verhetetlen. Ezt lentebb el is olvashatjátok. Iordanescu nagyon elégedett volt a csapatával, mert a lehető legritkábban változtatott. A védelem például mindháromszor ugyanazzal a négyessel állt ki, de most muszáj lesz változtatni, Nicusor Bancu a második sárga lapját szedte össze Szlovákia ellen.

A teljes keret:

Kapusok: Florin Nita, Horatiu Moldovan, Stefan Tarnovanu

Védők: Andrei Ratiu, Radu Dragusin, Adrian Rus, Ionut Nedelcearu, Nicusor Bancu, Andrei Burca, Vasile Mogos, Bogdan Racovitan

Középpályások: Marius Marin, Alexandru Cicaldau, Ianis Hagi, Darius Olaru, Razvan Marin, Nicolae Stanciu, Deian Sorescu, Adrian Sut

Támadók: Denis Alibec, George Puscas, Valentin Mihaila, Florinel Coman, Denis Dragus, Dennis Man, Daniel Birligea

A várható kezdőcsapat:

Nita – Mogos, Dragusin, Burca, Ratiu – R. Marin, S. Marin, Stanciu – Hagi, Dragus, Coman

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2017.11.14.Barátságos Mérkőzés
románia
0:3
hollandia
Barátságos Mérkőzés
2013.03.26.Vb-selejtező 2014
hollandia
4:0
románia
Vb-selejtező 2014
2012.10.16.Vb-selejtező 2014
románia
1:4
hollandia
Vb-selejtező 2014
2008.06.17.Európa-bajnokság 2008
hollandia
2:0
románia
Európa-bajnokság 2008
2007.10.13.Eb-selejtező 2008
románia
1:0
hollandia
Eb-selejtező 2008
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Hollandia

Engem eddig a holland csapat nem győzött meg. A csoportjából azért továbbjutott, de csak csoportharmadikként. Tőlük sokat várnak szokásosan, és a teher alatt nem nő az a bizonyos pálma. Ezer sebből vérzik a holland válogatott, amely ebből a szempontból nekem nagyon hasonlít a másik benelux csapathoz, Belgiumhoz.

Visszatért Ronald Koeman, az a fajta eredményesség azonban nem, amely akkor volt jellemző a hollandokra, amikor először ült ő a kispadon. A mostani keret tele van fiatalokkal, akiknek még nincs túl nagy rutinjuk, és az is tény, hogy közvetlenül az EB előtt két meghatározó emberét elvesztette a kapitány sérülés miatt (Koopmeiners és de Jong), de… attól még keserű a szurkolók szájíze.

A csoportban megverték Lengyelországot 2-1-re (Cody Gakpo és Wout Weghorst góljaival), aztán gól nélküli döntetlent játszottak Franciaországgal, végül 3-2-re kikaptak Ausztriától (itt Gakpo mellett Memphis Depay talált be, valamint Donyell Malen, csak ő a saját kapujába).

Ez eddig édeskevés, de itt a lehetőség javítani.

Sérült ugyan nincs, de változtatásra így is számíthatunk. Mindössze 35 perc után kapták le Joey Veermant a pályáról, aki ezt nem nyugtázta túl jól, a kispadon sírta el magát. A csere fájó volt, de valóban jogos, és ezek után várhatóan Veerman nem fog kezdeni. Én még látok változtatást: Ismét támadó szerepkörben léphet pályára Jeremie Frimpong, visszatér a kezdőbe Xavi Simons.

A teljes keret:

Kapusok: Bart Verbruggen, Justin Bijlow, Mark Flekken

Védők: Lutsharel Geertruida, Virgil van Dijk, Nathan Aké, Stefan De Vrij, Micky van de Ven, Daley Blind, Denzel Dumfries

Középpályások: Georginio Wijnaldum, Tijjani Reijnders, Joey Veerman, Teun Koopmeiners, Frenkie de Jong, Jerdy Schouten, Ryan Gravenberch, Jeremie Frimpong

Támadók: Xavi Simons, Wout Weghorst, Memphis Depay, Cody Gakpo, Donyell Malen, Brian Brobbey, Steven Bergwijn

A várható kezdőcsapat:

Verbruggen – Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Ake – Reijnders, Schouten – Frimpong, Simons, Gakpo – Depay

Tippelde

Aki azt gondolja, ez Hollandia számára könnyű meccs lesz, az nagyot téved. Romániában emberükre akadnak, és nincs kizárva az sem, hogy újabb (titkos) favorit búcsúzik az Európa-bajnokságtól.

Fő tippek:

1.: Mindkét fél szerez majd gólt

2.: Gól a második félidőben

Regisztrálj a QuickWin oldalára, játssz, és nyerd meg az EB tippjátékot, ahol 50.000€ az összdíjazás.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső