Románia – Ukrajna: Fogadási Tippek és Európa-bajnokság Előzetes – 2024.06.17.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 június 14.
Fußball Arena München (München) 17 június - 14:00
Románia
VS
Ukrajna
EURO 2024 Discord promóció

Már a jövő héten rendezik a következő meccseket, de mi már ezzel készültünk nektek. A D csoport maradék egy meccséről, valamint az E csoportról lesz ma szó, hétfőn pedig marad nekünk az F jelű kvartett.

Ismét időrendben haladunk, vagyis az E csoport nyitómérkőzésével, a Románia – Ukrajna találkozóval. Szomszédokról beszélünk, Kelet-Európa két prominens tagjáról. Az ukránok a futballban jó ideje a románok fölé nőttek, de keleti szomszédaink most azon igyekeznek, hogy ezt a hátrányt behozzák. Az első lépést már megtették, itt vannak a csoportkörben.

Románia

A románoknál 2019-ben vette át a válogatott irányítását Mirel Radoi, akivel nagyon elégedettek voltak a szövetségnél. Nyilván neki is megvoltak a maga kis csatározásai, de összességében látszott, hogy a csapat fejlődésnek indult. Románia épp pótselejtezős helyen állt a katari VB-re, amikor Radoi bejelentette, hogy nem marad kapitány, a szerződése lejárta után távozik.

A helyére Edward Iordanescu érkezett, akinek nem sikerült kijutnia a VB-re, emiatt – meg még más miatt is – a drukkerek nem igazán bíztak abban, hogy ő a megfelelő személy. Mindez akkor változott meg, amikor Románia csoportelsőként jutott ki a mostani EB-re.

Mögöttük maradt Svájc, Izrael, Fehéroroszország, Koszovó és Andorra.

A románok a selejtező vége óta nyeretlenek. Márciusban ikszeltek az északírekkel, kikaptak Kolumbiától, míg júniusban Bulgária és Liechtenstein is megoldhatatlan problémát okozott.

A keret tekintetében Olimpiu Morutan hiánya a legfeltűnőbb, a középpályás sérülés miatt nem lehet itt. Szintén nem kapott válogatott meghívót Cristian Manea és Florian Tanase.

A teljes keret:

Kapusok: Florin Nita, Horatiu Moldovan, Stefan Tarnovanu

Védők: Andrei Ratiu, Radu Dragusin, Adrian Rus, Ionut Nedelcearu, Nicusor Bancu, Andrei Burca, Vasile Mogos, Bogdan Racovitan

Középpályások: Marius Marin, Alexandru Cicaldau, Ianis Hagi, Darius Olaru, Razvan Marin, Nicolae Stanciu, Deian Sorescu, Adrian Sut

Támadók: Denis Alibec, George Puscas, Valentin Mihaila, Florinel Coman, Denis Dragus, Dennis Man, Daniel Birligea

A várható kezdőcsapat:

Moldovan – Ratiu, Dragusin, Burca, Bancu – M. Marin – Stanciu, Cicaldau, Hagi, Coman – Alibec

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2011.02.08.Barátságos Mérkőzés
románia
3:4
ukrajna
Barátságos Mérkőzés
2016.05.29.Barátságos Mérkőzés
románia
2:3
ukrajna
Barátságos Mérkőzés
2010.05.29.Barátságos Mérkőzés
ukrajna
3:2
románia
Barátságos Mérkőzés
2003.08.20.Barátságos Mérkőzés
ukrajna
0:2
románia
Barátságos Mérkőzés
2002.03.27.Barátságos Mérkőzés
románia
4:1
ukrajna
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ukrajna

Ukrajna pótselejtező útján tudta kivívni a szereplést az EB-re. A saját csoportjukban majdnem megcsípték a második helyet, ehhez mindössze egy olaszok elleni győzelemre lett volna szükség. De az EB címvédőjét nem könnyű megverni. Nem is sikerült ez Rebrovéknak.

Így is büszkék lehetnek, mert Anglia és Olaszország mögött végeztek a harmadik helyen, annyi pontot gyűjtve, mint Spallettiék.

A pótselejtező nem volt egyszerű. Boszniában már majdnem elvéreztek, amikor az utolsó percekben fordítani tudtak, Izland ellen a döntőben szintén meg kellett fordítaniuk a találkozót. A hős az a Mykhaylo Mudryk lett, aki nagyon távol áll attól, hogy sikeresnek nevezzük az idei szezonját. Vagy a tavalyit…

A keret meglepetést nem okozott, alább láthatjátok mind a 26 főt, aki itt lesz az EB-n. Ilyenkor inkább az a kérdés, ki az, aki nem lesz itt. És két olyan játékos van, akit esetleg hiányolhatnak az ukránok: Oleksandr Karavaev és Vitaliy Buyalskyi.

Az ukránok júniusban felkészülés gyanánt Lenygelországgal és Moldovával játszottak, előbbitől kikaptak, utóbbit nagyon meggyepálták.

A teljes keret:

Kapusok: Georgiy Bushchan, Anatoliy Trubin, Andriy Lunin

Védők: Yukhym Konoplia, Oleksandr Svatok, Maksym Talovierov, Illia Zabarnyi, Vitaliy Mykolenko, Oleksandr Zinchenko, Valeriy Bondar, Mykola Matviyenko, Oleksandr Tymchyk, Bogdan Mykhaylichenko

Középpályások: Serhiy Sydorchuk, Taras Stepanenko, Andriy Yarmolenko, Ruslan Malinovsky, Georgiy Sudakov, Viktor Tsygankov, Volodymyr Brazhko, Mykola Shaparenko, Oleksandr Zubkov

Támadók: Roman Yaremchuk, Mykhailo Mudryk, Artem Dovbyk, Vladyslav Vanat

A várható kezdőcsapat:

Trubin – Konoplia, Zabarnyi, Matviyenko, Mykolenko – Sydorchuk, Zinchenko – Tsygankov, Sudakov, Mudryk – Dovbyk

Tippelde

Nekem a románok még mindig nagyon sötét lónak tűnnek, ezen nem segít semmi egyelőre. Úgy hiszem, hogy a csoportból nem fognak tudni tovább menni, az ukránoknak viszont megvan a lehetőségük erre. Főleg, ha most nyerni tudnak.

Fő tippek:

1.: Ukrán győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Regisztrálj a QuickWin oldalára, játssz, és nyerd meg az EB tippjátékot, ahol 50.000€ az összdíjazás.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső