Skócia – Magyarország: Fogadási Tippek és Európa-bajnokság Előzetes – 2024.06.23.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 június 22.
Stuttgart Arena (Stuttgart) 23 június - 20:00
Skócia
VS
Magyarország
EURO 2024 Discord promóció

Nem annyira megszokott, hogy a hétvégén teszünk közzé tippeket, de a mostani torna ezt egy picit átszabja. Vasárnap kezdődik meg ugyanis a csoportkör harmadik fordulója, sok minden most fog eldőlni. Tulajdonképpen minden.

Németország vezeti a csoportot és már biztosan továbbjutott, de számunkra sokkal érdekesebb, hogy a magyar válogatott hol fog végezni. Ugyanis hiába van nulla pontunk, még akár csoportharmadikként összejöhet a legjobb tizenhat mezőnye. Ehhez azonban elengedhetetlen, hogy legyőzzük Skóciát.

Jöjjön a Skócia – Magyarország találkozó!

Skócia

Nem volt egy hálás meccs sportfogadás szempontjából a skótok eddigi egyetlen találkozója sem. A Steve Clarke vezette brit válogatott ugyanis nem azt az arcát mutatja, mint amit a selejtező során. Most már két mérkőzést láttunk tőlük, a katasztrofális nyitómeccs után – melyet követően Clarke elmondta, tudnak ők ennél jobban játszani – Svájc következett. És a kapitánynak igaza volt, valóban tudnak jobban játszani, a győzelemhez azonban ez sem volt elég. Talán kijelenthető, hogy az iksz igazságos, de mivel Svájcnak sokkal több lehetősége volt, inkább azt mondjuk: Murat Yakinék elbuktak két pontot. A skót gól Scott McTominay nevéhez volt köthető.

Összeszedettebb volt a skót csapat, mint az első mérkőzésen, de a védelmük még most is könnyedén zavarba hozható, láthatóan Ryan Porteous kiválása érzékenyen érintette őket.

Akit egyébként két mérkőzésre tiltottak el, így a magyar válogatott ellen sem léphet pályára, ahogy nem lesz ott Kieran Tierney sem, aki a Svájc elleni meccsen sérült meg.

A teljes keret:

Kapusok: Angus Gunn, Liam Kelly, Zander Clark

Védők: Anthony Ralston, Andrew Robertson, Grant Hanley, Kieran Tierney, Jack Hendry, Ryan Porteous, Liam Cooper, Ross McCrorie, Greg Taylor, Scott McKenna

Középpályások: Scott McTominay, John McGinn, Callum McGregor, Billy Gilmour, Stuart Armstrong, Lewis Morgan, Ryan Jack, Kenny McLean, James Forrest

Támadók: Lawrence Shankland, Ché Adams, Ryan Christie, Tommy Conway

A várható kezdőcsapat:

Gunn – Hendry, Hanley, McKenna – Ralston, Gilmour, McGregor, Robertson – McGinn, McTominay – Shankland

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi két egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2018.03.27.Barátságos Mérkőzés
magyarország
0:1
skócia
Barátságos Mérkőzés
2004.08.18.Barátságos Mérkőzés
skócia
0:3
magyarország
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Magyarország

Ezúttal sokkal összeszedettebb és jobb volt a magyar válogatott, azonban a hazai pályán játszó németek ellen ez sem volt elég. Persze most sokan mondhatják, hogy a német csapat kapott egy ajándékot Danny Makkelie holland bírótól (néhány itthoni lap szimplán csak csalónak hívja a játékvezetőt), és abban egyetértünk, szerintem is hibázott Jamal Musiala góljánál. Hiszen előtte Ilkay Gündogan szabálytalankodott Willi Orbánnal szemben.

Ha Szoboszlaiék így játszottak volna Svájc ellen, most egy teljesen más helyzetben állnánk, valószínűleg a csoportmásodik helyért küzdenénk. Így viszont a harmadik helyet akarjuk megszerezni, hátha beférünk a legjobb négy csoportharmadik közé.

A harmadik mérkőzés előtt aggasztó hírek érkeztek, Szoboszlai Dominik két edzést is kihagyott, ám mint kiderült, nem sérülésről van szó, szimplán rápihent a holnap esti meccsre. Szintén nem volt ott Balogh Botond, akit sérülés következtében várhatóan nem fogunk látni ezen a tornán, és Loic Nego megint külön dolgozott, ami azt jelenti, ő sem bevethető. Készen áll a játékra viszont Callum Styles.

A teljes keret:

Kapusok: Dibusz Dénes, Gulácsi Péter, Szappanos Péter

Védők: Balogh Botond, Lang Ádám, Szalai Attila, Fiola Attila, Willi Orbán, Loic Nego, Ketkez Milos, Bolla Bendegúz, Nagy Zsolt, Botka Endre, Dárdai Márton

Középpályások: Nagy Ádám, Szoboszlai Dominik, Schäfer András, Kleinheisler László, Gazdag Dániel, Callum Styles, Kata Mihály

Támadók: Ádám Martin, Varga Barnabás, Sallai Roland, Csoboth Kevin, Horváth Krisztofer

A várható kezdőcsapat:

Gulácsi – Fiola, Orbán, Dárdai – Bolla, Styles, Schäfer, Kerkez – Szoboszlai, Sallai – Varga

Tippelde

Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy Skócia ellen nyerni tudunk. Viszont a skótok fizikailag jobbak, mint mi, szinte mindenki az angol bajnokságban edződik. Szoboszlai elmondta, a németek ellen néhányan szédültek a fáradtságtól. Itt sem számíthatnak ezen szempontból sok jóra.

Fő tippek:

1.: Döntetlen vagy magyar győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Akik most fizetnek be először a Betovo irodájához, az EURO 2024 jóvoltából 100%-os bónuszt kapnak 100.000 Ft-ig

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső