Spanyolország – Franciaország: Fogadási Tippek és Európa-bajnokság Előzetes – 2024.07.09.

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2024 július 08.
Fußball Arena München (München) 09 július - 20:00
Spanyolország
VS
Franciaország
EURO 2024 Discord promóció

Tudtuk, hogy az idei kontinensviadalon összesen 51 mérkőzést fognak lejátszani. Most pedig már tudjuk 48 eredményét. Az elődöntőihez érkezett az Európa-bajnokság, igazából meglepetés nélküli tornát láthatunk, a legjobb négy közé négy futballnagyhatalom került be. Talán egy picit a hollandok lógnak ki.

Kedden este a Spanyolország – Franciaország slágermérkőzést bonyolítják le, míg szerdán jön a Hollandia – Anglia elődöntő. És az emberiség retteg a francia – angol finálétól.

Spanyolország

Hosszú, fárasztó és vezéráldozatokkal teli győzelmet aratott Spanyolország az Európa-bajnokság negyeddöntőjében. Luis de la Fuente együttese két védőjét és egy középpályását bukta el, kit sérülés, kit pedig eltiltás miatt.

De ne rohanjunk ennyire előre. A spanyol válogatott játszotta eddig a legjobb focit, ez kétségtelen. A vörös fúria esélyesként, de nem a legnagyobb esélyesként érkezett meg a tornára, de a csoportkörben nagyjából mindenkit elkápráztattak, és jó futballt nyújtottak a nyolcaddöntőben Georgia ellen. Tudták azonban, hogy az igazi megmérettetés a negyeddöntőben jön. Hiszen érkezett Németország, a házigazda.

Én nem fogok olyan hangzatos, figyelemfelkeltő és otromba dolgokat mondani, mint az egyik magyar weboldal, miszerint „gyalázatosan, gusztustalanul” játszott Julian Nagelsmann csapata. Szó sem volt ilyenről. Toni Kroos valóban véget vetett Pedri EB-jének, de aki ismeri a német játékát, pontosan tudja, hogy ebben azért szándékosságot nem lehet találni. De nem azért vagyok itt, hogy a németeket védjem. Főleg, hogy amúgy én szimplán sportfogadási szándékom miatt nem is nekik „drukkoltam”.

A spanyolok változatos meccset játszottak, de nem kevés kritikát tudnék megfogalmazni. Egyrészt a góljuk után visszavettek, pedig akkor lehetett volna bevinni a végső csapást. Ja, a gólt Dani Olmo szerezte. A második, hogy a spanyol kispadon nem túl sok olyan játékos szerepel, aki az előre játékban segítséget tud nyújtani. Mikel Oyarzabal még csak-csak, de például Ferrán Torres játéka nem volt túl meggyőző.

Nem tudták kihúzni gól nélkül, és én akkor azt mondtam, Spanyolország nem juthat tovább. Voltak is necces szituk, például Marc Cucurella kezezése, ami sokak szerint tizenegyest ért, Anthony Taylor szerint nem. Mikor már készültem a tizenegyesekre, jött a kispadról beszálló Mikel Merino, akinek nem a gólszerzés az elsődleges feladata, és kihasználván, hogy üresen hagyták a tizenhatoson belül, gólt fejelt a német kapuba.

Dani Carvajal még egy piros lapot összehozott, taktikai faultja után küldték le a pályáról.

Carvajal és Pedri mellett kiesett még Robin Le Normand, aki szintén eltiltott lesz, és így a mesternek alaposan át kell dolgoznia a kezdőcsapatát.

A teljes keret:

Kapusok: David Raya, Alejandro Remiro, Unai Simon

Védők: Dani Carvajal, Robin Le Normand, Nacho Fernandez, Daniel Vivian, Alejandro Grimaldo, Aymeric Laporte, Marc Cucurella, Jesus Navas

Középpályások: Mikel Merino, Fabian Ruiz, Alex Baena, Rodri, Nico Williams, Martin Zubimendi, Pedri, Mikel Oyarzabal, Fermin Lopez

Támadók: Alvaro Morata, Joselu, Dani Olmo, Ferran Torres, Lamine Yamal, Ayoze Perez

A várható kezdőcsapat:

U. Simon – J. Navas, Nacho, Laporte, Cucurella – D. Olmo, Rodri, F. Ruiz – Yamal, Morata, N. Williams

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2021.10.10.Nemzetek Ligája
spanyolország
1:2
franciaország
Nemzetek Ligája
2017.03.28.Barátságos Mérkőzés
franciaország
0:2
spanyolország
Barátságos Mérkőzés
2014.09.04.Barátságos Mérkőzés
franciaország
1:0
spanyolország
Barátságos Mérkőzés
2013.03.26.Vb-selejtező 2014
franciaország
0:1
spanyolország
Vb-selejtező 2014
2012.10.16.Vb-selejtező 2014
spanyolország
1:1
franciaország
Vb-selejtező 2014
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Franciaország

Mentsen meg az ég minket egy francia – angol döntőtől. A két futballnagyhatalom hozza a legpocsékabb futballt, és ebben most nincs semmi elfogultság, nincs harag vagy akármi, ezek tények. A franciák konkrétan nem rúgtak még akcióból gólt, és mégis ott vannak a legjobb négy között. Ez valami elképesztő.

A csoportkörben Ausztriát egy öngóllal verték, majd jött két iksz, Hollandia ellen 0-0, Lengyelország ellen 1-1 (itt talált be EGYEDÜL francia játékos a kapuba, Kylian Mbappé tizenegyesből volt eredményes).

A nyolcaddöntőben Belgium okozott némi nehézséget, de az végig világos volt, hogy a francia jobb csapat. Ezt végül egy öngóllal sikerült bebizonyítani. És végül jöttek a negyeddöntőben a portugálok.

Cristiano Ronaldoék szintén nem remekeltek, de talán egy fokkal jobb és szebb futballt mutattak be eddig. Ahogy ezen a mérkőzésen is. Bár valljuk be, itt azért voltak bőven helyzetei a franciáknak is, főleg Ousmane Dembélé és Kylian Mbappé villogtak, gólt azonban sem ők, sem az ellenfelük nem szerzett.

Maradtak a tizenegyesek, ahol Roberto Martínez együttese hibázott (Joao Félix lövése kijött a kapufáról), Didier Deschamps-é viszont nem.

Sokat kritizáljuk a francia válogatottat, joggal, de egy dolgot ne vegyünk el tőlük, mégpedig azt, hogy a védekezésük nagyon egyben van, és ennek a spanyol csapatnak is nagyon nehéz dolga lesz, ha be akarja venni Mike Maignan kapuját. Eddig ez akcióból senkinek sem sikerült, egyedül Robert Lewandowski szerzett gólt büntetőből.

Sérült nincs, és most már eltiltott sem, mivel Adrien Rabiot letöltötte az eltiltását a negyeddöntőben.

A teljes keret:

Kapusok: Brice Samba, Mike Maignan, Alphonse Areola

Védők: Benjamin Pavard, Ferland Mendy, Dayot Upamecano, Jules Koundé, William Saliba, Jonathan Clauss, Theo Hernandez, Ibrahima Konaté

Középpályások: Eduardo Camavinga, Antoine Griezmann, Aurélien Tchouaméni, N’Golo Kanté, Adrien Rabiot, Warren Zaire-Emery, Youssouf Fofana

Támadók: Olivier Giroud, Kylian Mbappé, Ousmane Dembélé, Randal Kolo Muani, Marcus Thuram, Kingsley Coman, Bradley Barcola

A várható kezdőcsapat:

Maignan – Koundé, Upamecano, Saliba, Hernández – Kanté, Rabiot – Dembélé, Griezmann, Mbappé – Kolo Muani

Tippelde

Mindkét együttes bivalyerős, de a keret a franciáknál egy fokkal jobb. A spanyolok szebb focit játszanak, de a németek ellen eléggé elfáradtak, ráadásul a fél védelem nem lesz a helyén. Be kell vallani, nem ők a favoritok. Mi mégis azt mondjuk, ők kerülnek a döntőbe.

Fő tippek:

1.: Spanyol továbbjutás

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

A Winsane 80.000 Ft értékben kínál Freebetet azoknak, akik az EURO 24 meccseire tippelnének!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső