Spanyolország – Georgia: Fogadási Tippek és Európa-bajnokság Előzetes – 2024.06.30.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 június 28.
Cologne Stadium (Köln) 30 június - 20:00
Spanyolország
VS
Georgia
EURO 2024 Discord promóció

Ha csak a selejtezőből indulunk ki, akkor ez a meccs sima lesz. Csakhogy nem lehet a selejtezőből kiindulni. Innen lehet nagyon nagyot esni. A fél világ (a futballt szerető közösségtől a sportfogadás szerelmeseiig) azt mondják, a csoportkört látva Spanyolország a legnagyobb favorit a tornán. Kellő önbizalomról tesz tanúságot Luis de la Fuente, a szövetségi kapitány is, aki úgy dicséri csapatát, mintha minimum meglenne már az EB-győzelem. És Portugália példája tegnap megmutatta, hogy bizony a nagyok is orra bukhatnak.

Szerdán este Georgia csapata példát mutatott küzdeni tudásból, szenvedélyből és valljuk be, futballból is.

Ezek után szerintünk nem teljesen egyértelmű a Spanyolország – Georgia találkozó…

Spanyolország

Magasról lehet nagyot esni, tartják a bölcs emberek. És Spanyolország most magasan van. Talán az övék az egyetlen igazán meggyőző teljesítmény a nagyok közül, Olaszország, Horvátország, Anglia, Franciaország vagy épp Belgium hozzájuk képest leszerepelt.

Luis de la Fuente nem győzi dicsérni a sajátjait, de azért én egy picit óvatosabb lennék. Még akkor is, ha papíron a spanyoloké az egyik – ha nem a – legkönnyebb nyolcaddöntő.

Tény, ami tény, eddig baromi meggyőző a spanyol játék. Első meccsüket Horvátország ellen álomjátékkal nyerték meg 3-0-ra, és az olaszok ellen is kitettek magukért, igaz, ott a befejezésekkel meggyűlt a problémájuk, és végül csak egy góllal voltak jobbak, azt is Riccardo Calafiori, az olaszok védője szerezte.

A harmadik találkozó előtt már eldőlt, hogy a spanyolok mindenképp csoportelsők lesznek. Így de la Fuente az egész csapatot lecserélte Albánia ellen. A hibátlanság így is megmaradt, Ferrán Torres találatával legyőzték Brojáékat.

A nyolcaddöntő előtt Rodri letöltötte az eltiltását, így ő újra a kezdőben lehet, viszont Ayoze Perez és Nacho sérüléséről nem nagyon tudni. Valószínűleg nem játszanak, de akkor sem lennének kezdők, ha teljesen egészségesek volnának.

A teljes keret:

Kapusok: David Raya, Alejandro Remiro, Unai Simon

Védők: Dani Carvajal, Robin Le Normand, Nacho Fernandez, Daniel Vivian, Alejandro Grimaldo, Aymeric Laporte, Marc Cucurella, Jesus Navas

Középpályások: Mikel Merino, Fabian Ruiz, Alex Baena, Rodri, Nico Williams, Martin Zubimendi, Pedri, Mikel Oyarzabal, Fermin Lopez

Támadók: Alvaro Morata, Joselu, Dani Olmo, Ferran Torres, Lamine Yamal, Ayoze Perez

A várható kezdőcsapat:

U. Simon – Carvajal, Le Normand, Laporte, Cucurella – Rodri, Pedri, Fabian Ruiz – Yamal, Morata, Williams

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.11.19.Eb-selejtező 2024
spanyolország
3:1
georgia
Eb-selejtező 2024
2023.09.08.Eb-selejtező 2024
georgia
1:7
spanyolország
Eb-selejtező 2024
2021.09.05.Vb-selejtező 2022
spanyolország
4:0
georgia
Vb-selejtező 2022
2021.03.28.Vb-selejtező 2022
georgia
1:2
spanyolország
Vb-selejtező 2022
2016.06.07.Barátságos Mérkőzés
spanyolország
0:1
georgia
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Georgia

Haragudhatnánk Willy Sagnol együttesére, de nem lehet. Georgia megtette, amit meg kellett tenni. A kényelmesen, ötlettelenül futballozó Portugáliát úgy verték meg, hogy Ronaldoék meg sem szólalhatnak. Hiába birtokolták többet a labdát, nem volt semmi fantázia a játékukban, ha mégis eljutottak a kapuig, akkor a védők vagy Mamardashvili tisztázott. Vagy valami buta megoldással megoldották helyettük a portugálok. Ha valakire, hát inkább rájuk haragudjon a magyar. Vagy leginkább senkire, mert ez csak egy hülye játék igazából…

Maradjunk Kvaratksheliáéknál, akik történelmi tettet hajtottak végre, újoncként továbbjutottak a csoportjukból, kiejtve ezzel Csehországot. Első meccsükön közel jártak a pontszerzéshez, de ott még nem volt szerencséjük, aztán Csehország ellen már majdnem győztek is (de csak ikszeltek), végül tegnap Portugáliát verték. Kiemelkedik két támadójuk, Khvicha Kvaratkshelia és Georges Mikautadze, előbbi a csapat vezére, és tegnap gólt szerzett, míg utóbbi a házi gólkirály a maga három góljával. Ja, és van egy gólpassza is.

A csapat most megint egy kemény menetre számíthat, ne feledjük a selejtezőcsoportjukban csak a negyedikek lettek, és Spanyolország oda meg vissza elverte őket. Tbilisziben 7-1-re, míg otthon 3-1-re. Szerintem az előbbitől most nem kell félni.

Miután Anzor Mekvabishvili szerdán sárga lapot kapott, így biztosan nem léphet pályára, bizonyára Chakvetadze, Kiteishvili és Kochorashvili alkotja majd a középpályát.

A teljes keret:

Kapusok: Giorgi Loria, Luka Gugeshashvili, Giorgi Mamardashvili

Védők: Otar Kakabadze, Lasha Dvali, Guram Kashia, Solomon Kverkvelia, Giorgi Gocholeishvili, Luka Lochoshvili, Giorgi Gvelesiani, Jemal Tabidze

Középpályások: Giorgi Kochorashvili, Zuriko Davitashvili, Giorgi Chakvetadze, Nika Kvekveskiri, Otar Kiteishvili, Sandro Altunashvili, Levan Shengelia, Anzor Mekvabishvili, Giorgi Tsitaishvili, Saba Lobjanidze, Gabriel Sigua

Támadók: Khvicha Kvaratskhelia, Budu Zivzivadze, Giorgi Kvilitaia, Georges Mikautadze

A várható kezdőcsapat:

Mamardashvili – Kakabadze, Gvelesiani, Kashia, Lochoshvili, Dvali – Chakvetadze, Kochorashvili, Kiteishvili – Mikautadze, Kvaratkshelia

Tippelde

Szimpi a georgiai csapat, tényleg. De szimpi a spanyol is. A nagyok közül eddig csak ők mutattak valamit. Csak mondom, nehogy most koppanjanak.

Fő tippek:

1.: Spanyol továbbjutás

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

3.: Georges Mikautadze gól vagy gólpassz

4.: Nico Williams gól vagy gólpassz

Regisztrálj a QuickWin oldalára, játssz, és nyerd meg az EB tippjátékot, ahol 50.000€ az összdíjazás.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső