Spanyolország – Olaszország: Fogadási Tippek és Európa-bajnokság Előzetes – 2024.06.20.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 június 19.
Arena AufSchalke (Gelsenkirchen) 20 június - 20:00
Spanyolország
VS
Olaszország
EURO 2024 Discord promóció

És akkor a nap rangadójával zárjuk ezt a kurtább napot. Holnap majd a meccsek mellett egyébként az első forduló álomcsapatával, és az első kör legérdekesebb jeleneteivel is készülünk nektek.

De most térjünk vissza a jelenbe, a Spanyolország – Olaszország találkozóra. Nem kétséges, két hatalmas futballnemzet fog találkozni, akik egymás ellen minden esetben jó, színvonalas és izgalmas mérkőzéseket szoktak játszani, ahol néha még a gólok sem hiányoznak. Most is valami ilyesmire lehet számítani. Ez pedig a semleges szurkolók mellett az online sportfogadás kedvelőit sem hagyja hidegen.

Az első kör alapján a spanyolok a meccs esélyesei, de az olaszok személyében mégiscsak a címvédőről van szó…

Spanyolország

Hálás ellenfélnek bizonyult Horvátország az első fordulóban Spanyolország számára. Luis de la Fuente együttes a támadás terén nem igazán akadtak fent a horvát védelmen, míg a hátul levők bizonytalanságait nem büntették góllal Modricék.

A vörös fúria az első félidőben eldöntötte a pontok sorsát, előbb Alvaro Morata értékesített egy ziccert, majd Fabian Ruiz szlalomozott el a horvát védők között, végül Dani Carvajal közelről stukkolt Dominik Livakovic kapujába.

Ki kell emelni a két szélsőt, Nico Williamst és Lamine Yamalt, akik rutinos rókaként mozogtak a pályán, pedig ketten együtt alig idősebbek, mint én egyedül. A második félidőben visszább vettek a spanyolok, jöttek a cserék, némelyik kényszerűségből, némelyik pihentetés és taktika miatt – Horvátország még kihagyott egy tizenegyest (pontosabban Unai Simon védett), a meccs pedig lepörgött.

Nem lehet elégedett mindennel de la Fuente, ugyanis Alvaro Morata és Rodri is megsérült. Előbbi sérülése tűnik komolyabbnak, a City középpályása várhatóan ott lehet a kezdőben.

Moratát az a Mikel Oyarzabal helyettesítheti, aki a felkészülés során négy gólt szerzett, de a Real Madrid támadójának, Joselunak is van esélye arra, hogy pályára lépjen.

A teljes keret:

Kapusok: David Raya, Alejandro Remiro, Unai Simon

Védők: Dani Carvajal, Robin Le Normand, Nacho Fernandez, Daniel Vivian, Alejandro Grimaldo, Aymeric Laporte, Marc Cucurella, Jesus Navas

Középpályások: Mikel Merino, Fabian Ruiz, Alex Baena, Rodri, Nico Williams, Martin Zubimendi, Pedri, Mikel Oyarzabal, Fermin Lopez

Támadók: Alvaro Morata, Joselu, Dani Olmo, Ferran Torres, Lamine Yamal, Ayoze Perez

A várható kezdőcsapat:

U. Simon – Carvajal, Nacho, Le Normand, Cucurella – Rodri, Fabian Ruiz, Pedri – Yamal, Oyarzabal, N. Williams

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.06.15.Nemzetek Ligája
spanyolország
2:1
olaszország
Nemzetek Ligája
2021.10.06.Nemzetek Ligája
olaszország
1:2
spanyolország
Nemzetek Ligája
2021.07.06.Európa-bajnokság 2021
olaszország
2:1
spanyolország
Európa-bajnokság 2021
2017.09.02.Vb-selejtező 2018
spanyolország
3:0
olaszország
Vb-selejtező 2018
2016.10.06.Vb-selejtező 2018
olaszország
1:1
spanyolország
Vb-selejtező 2018
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Olaszország

Történelmi gólt kapott az olasz csapat az első fordulóban, rögtön a kezdés után Federico Dimarco adott gyakorlatilag gólpasszt albán ellenfelének, ehhez pedig mindössze 22 másodpercre volt szükség.

Az olaszok nem punnyadtak bele az eredménybe, és már a 20. percben náluk volt az előny, a két Inter-játékos, Alessandro Bastoni, valamint Nicoló Barella segítették ki csapatukat.

A meccs során további gólokat szerezhettek volna, de a kapu előtt nem ment senkinek, így végül maradt a 2-1. Ez is győzelem, és ez is nagy lépés a továbbjutás felé. Ebben a csoportban az, aki hibázik Albánia ellen a kieséssel néz szembe, ez biztos.

A címvédő játéka teljesen nem volt meggyőző, és a kezdőcsapatban is több olyan játékos kapott szerepet, akik később lehet, hogy kiszorulnak a padra. Jorginho helyett Bryan Cristante, Gianluca Scamacca helyett Mateo Retegui, Davide Frattesi helyett Stephan El Shaarawy kerülhet be a kezdőbe.

Ilyen szempontból a keret bő, és Spallettinek van választási lehetősége. Sérült nincs, eltiltott szintén.

A teljes keret:

Kapusok: Gianluigi Donnarumma, Guglielmo Vicario, Alex Meret

Védők: Giovanni Di Lorenzo, Federico Dimarco, Alessandro Buongiorno, Riccardo Calafiori, Federico Gatti, Matteo Darmian, Raoul Bellanova, Gianluca Mancini, Alessandro Bastoni, Andrea Cambiaso

Középpályások: Davide Frattesi, Jorginho, Lorenzo Pellegrini, Bryan Cristante, Nicoló Barella, Nicoló Fagioli, Micheael Folorunsho

Támadók: Gianluca Scamacca, Giacomo Raspadori, Federico Chiesa, Mateo Retegui, Mattia Zaccagni, Stephan El Shaarawy

A várható kezdőcsapat:

Donnarumma – Di Lorenzo, Bastoni, Calafiori, Dimarco – Cristante, Barella – Chiesa, Pellegrini, El Shaarawy – Scamacca

Tippelde

Majdnem egy évvel ezelőtt a Nemzetek Ligájában futottak össze, ott a spanyolok 2-1-re nyertek. A gólszerzők közül egyedül Joselu van itt (Yeremy Pino és Ciro Immobile nem kerültek be), de ő sem számíthat arra, hogy kezdő lesz. Ezzel csak azt akartam mondani, ez egy más meccs lesz, más csapatokkal, nagyobb téttel.

Fő tippek:

1.: Spanyol győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Regisztrálj a QuickWin oldalára, játssz, és nyerd meg az EB tippjátékot, ahol 50.000€ az összdíjazás.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső