Svájc – Németország: Fogadási Tippek és Európa-bajnokság Előzetes – 2024.06.23.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 június 22.
Frankfurt Arena (Frankfurt am Main) 23 június - 20:00
Svájc
VS
Németország
EURO 2024 Discord promóció

Még egy meccs, hiszen az első csoportban négy csapat van, ergo két meccset játszanak majd holnap este. Bár aki kicsit is követi a futballt (akár sportfogadás, akár csak szórakozás miatt), annak ezt nem kell elmondani.

A német válogatott már továbbjutott, ahogy lényegében Svájc is, csak az nem mindegy, hányadik helyen. Murat Yakinék akár még csoportelsők is lehetnek, ha legyőzik a házigazdát. Ami nem lesz egyszerű, Julian Nagelsmann nagyon összeszedte a válogatottat, pedig Hansi Flick ténykedésénél voltak aggodalmaskodó hangok.

Két meccs persze még semmit nem jelent, Németország számára az EB valójában az egyenes kieséssel kezdődik, mert azt mindenki tudta, hogy innen tovább fognak jutni.

Következzen a Svájc – Németország találkozó!

Svájc

Két meccs, négy pont, eddig Svájc elégedett lehet a teljesítményével. Murat Yakin együttese előbb Magyarországot intézte el (pontosabban a magyarok intézték el magukat, tudván, mire képes ez a csapat), majd a második meccsükön Skócia ellen léptek pályára.

A döntetlen nem feltétlenül igazságos, hiszen Breel Emboloék többet tettek a sikerért, elég megnézni a statisztikát vagy egy összefoglalót a mérkőzésről. És mégis, Skócia nem érdemtelenül szerzett pontot, sőt a meccs végén még egy kapufát is rúgtak, így helyzetek ide, több lövés oda, Svájc akár ki is kaphatott volna.

Már csak az eredményt felejtettem el közölni, 1-1 lett a mérkőzés, és a svájci gólt Xherdan Shaqiri szerezte, aki annak ellenére került a kezdőbe, hogy a magyarok ellen Kwadwo Duah is gólt lőtt és jól játszott. Az Egyesült Államokban futballozó veterán játékos meg is tarthatja helyét a kezdőben.

Továbbra is két sérültje van a csapatnak (bár elvileg mindketten közel a visszatéréshez), Denis Zakaria és Steven Zuber.

A teljes keret:

Kapusok: Yann Sommer, Yvon Mvogo, Gregor Kobel

Védők: Leonidas Stergiou, Silvan Widmer, Nico Elvedi, Manuel Akanji, Ricardo Rodriguez, Cédric Zesiger, Fabian Schär

Középpályások: Denis Zakaria, Remo Freuler, Granit Xhaka, Renato Steffen, Steven Zuber, Vincent Sierro, Ruben Vargas, Michel Aebischer, Xherdan Shaqiri, Ardon Jashari, Fabian Rieder

Támadók: Breel Embolo, Noah Okafor, Kwadwo Duah, Dan Ndoye, Zeki Amdouni

A várható kezdőcsapat:

Sommer – Schär, Akanji, Rodríguez – Widmer, Freuler, Xhaka, Aebischer – Vargas, Ndoye – Shaqiri

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2020.10.13.Nemzetek Ligája
németország
3:3
svájc
Nemzetek Ligája
2020.09.06.Nemzetek Ligája
svájc
1:1
németország
Nemzetek Ligája
2012.05.26.Barátságos Mérkőzés
svájc
5:3
németország
Barátságos Mérkőzés
2008.03.26.Barátságos Mérkőzés
svájc
0:4
németország
Barátságos Mérkőzés
2007.02.07.Barátságos Mérkőzés
németország
3:1
svájc
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Németország

Halkan mondom csak, mindenféle ajándék nélkül is elég erős a német csapat, nem kell még rátenni egy lapáttal. Lehet, csak a magyarság szólal meg belőlem, de az első gól megadása olyan szintű botrány, amit nehezen tudok elfogadni. Persze nem lett belőle világraszóló hír, nem erről cikkezett a sajtó, de nekünk, magyaroknak ez igenis elfogadhatatlan döntés volt. Mármint Ilkay Gündogan lökésére gondolunk, amiből aztán Jamal Musiala gólt szerzett.

A Barca középpályása a gólpassza után rúgott egy gólt is, de azért Nagelsmann közel egy órán át nem lehetett elégedett és nyugodt. A magyarok ugyanis pariban voltak. Más kérdés, nem tudhatjuk, mennyit adott ki magából a válogatott.

Miután két kört követően vezetik a csoportjukat, megtehetik, hogy több kulcsemberüket pihentetik. A továbbjutás megvan, de persze a cél a csoport első helye. Amihez elég egy döntetlen is.

Szerencséjükre annyira erős a keret, hogy még a cseresor is baromi erős. Így történhet meg, hogy Florian Wirtz és Jamal Musiala helyét két hasonló kvalitású játékos, Leroy Sané és Chris Führich vegye át. De még benne van, hogy Niclas Füllkrug, Thomas Müller vagy Emre Can pályára lépjen.

A teljes keret:

Kapusok: Manuel Neuer, Oliver Baumann, Marc-André ter Stegen

Védők: Antonio Rüdiger, David Raum, Jonathan Tah, Joshua Kimmich, Nico Schlotterbeck, Waldemar Anton, Maximilian Mittelstädt, Benjamin Henrichs, Robin Koch

Középpályások: Pascal Gross, Toni Kroos, Jamal Musiala, Chris Führich, Florian Wirtz, Leroy Sané, Ílkay Gündogan, Robert Andrich, Emre Can

Támadók: Kai Havertz, Niclas Füllkrug, Thomas Müller, Maximilian Beier, Deniz Undav

A várható kezdőcsapat:

Neuer – Kimmich, Rüdiger, Tah, Mittelstädt – Can, Kroos – Sané, Gündogan, Führich – Füllkrug

Tippelde

Németország számára a cél a győzelem, a csoportelsőség, amihez minden esélyük megvan. Svájc ugyan nem játszik rossz futballt, ám számukra a legkeményebb meccs most következik, és most derül ki, mire lehetnek képesek.

Fő tippek:

1.: Német győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

4.500.000 Ft üti a markát annak, aki megnyeri az RTbet EURO 2024 játékát! Még van időd csatlakozni!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső