Svájc – Olaszország: Fogadási Tippek és Európa-bajnokság Előzetes – 2024.06.29.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 június 28.
Olympiastadion Berlin (Berlin) 29 június - 17:00
Svájc
VS
Olaszország
EURO 2024 Discord promóció

A német meccs előtt kezdődik az első nyolcaddöntő. A címvédő Olaszország csap össze Svájccal, akikkel régi ismerősöknek mondhatják magukat. Lényegében Svájc az, akin át vezetett az út a legutóbbi Európa-bajnokságon, és Svájc az, amely megakadályozta Pellegriniéket, hogy kijussanak a katari VB-re.

Szóval régi ismerősök ők egymásnak, és most nincs egyértelmű esélyes. Svájc ugyanis meglepően jó, Olaszország meglepően gyenge. Ez persze magánvélemény. A sportfogadás szakértői máshogy látják, szerintük a címvédő simán jut a legjobb nyolc közé.

Következzen a Svájc – Olaszország mérkőzés!

Svájc

Van pár igazán meglepő együttes a mostani EB-n. Közéjük tartozik Svájc. Én bevallom, a torna előtt nem sokat néztem ki belőlük, de be kell látnom, hogy ezúttal tévúton jártam. Murat Yakin ugyanis a lényeges meccsekre összeszedte az övéit, és ez majdnem egy csoportelsőségben nyilvánult meg.

A nyitómérkőzésen rögtön ízelítőt kapott mindenki, mire számíthat Vargasék ellen, az ellenfél sajna mi, magyarok voltunk. Szeretném megjegyezni azonban, hogy azóta már mindenki számára világos lett két dolog: Nem olyan gyenge a magyar csapat, mint amit az első félidőben mutatott, illetve nem annyira erős a svájci csapat.

De a nyitómeccset 3-1-re megnyerték Kwadwo Duah, Michel Aebischer és Breel Embolo találataival.

A másodikon Skóciát fogadták, és ott is megvoltak a maguk helyzetei, valamint Xherdan Shaqiri révén egy bombagólt is rúgtak. A vége döntetlen lett.

Ahogy a németek elleni találkozónak is, ott Dan Ndoye góljára a hosszabbításban érkezett válasz. Ott és akkor Svájc mérges volt, mostanra már inkább hálásak Niclas Füllkrugnak, így a könnyebb ágon folytathatják. Igaz, a címvédő ellen.

Miután Silvan Widmer összeszedett megint egy sárga lapot, kénytelen lesz a pálya széléről figyelni az eseményeket. A helyén Steven Zubernek és Fabian Riedernek van esélye a játékra.

A teljes keret:

Kapusok: Yann Sommer, Yvon Mvogo, Gregor Kobel

Védők: Leonidas Stergiou, Silvan Widmer, Nico Elvedi, Manuel Akanji, Ricardo Rodriguez, Cédric Zesiger, Fabian Schär

Középpályások: Denis Zakaria, Remo Freuler, Granit Xhaka, Renato Steffen, Steven Zuber, Vincent Sierro, Ruben Vargas, Michel Aebischer, Xherdan Shaqiri, Ardon Jashari, Fabian Rieder

Támadók: Breel Embolo, Noah Okafor, Kwadwo Duah, Dan Ndoye, Zeki Amdouni

A várható kezdőcsapat:

Sommer – Schär, Akanji, Rodríguez – Rieder, Xhaka, Freuler, Aebischer – Ndoye, Vargas – Embolo

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2021.11.12.Vb-selejtező 2022
olaszország
1:1
svájc
Vb-selejtező 2022
2021.09.05.Vb-selejtező 2022
svájc
0:0
olaszország
Vb-selejtező 2022
2021.06.16.Európa-bajnokság 2021
olaszország
3:0
svájc
Európa-bajnokság 2021
2010.06.05.Barátságos Mérkőzés
svájc
1:1
olaszország
Barátságos Mérkőzés
2009.08.12.Barátságos Mérkőzés
svájc
0:0
olaszország
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Olaszország

Én komolyan mondom, eddig engem a címvédő nagyon nem győzött meg. Három évvel ezelőtt már a csoportkör után lehetett tudni, hogy itt valami készül, és végül Roberto Manciniék végig meggyőzően, jól és erősen futballozva EB-t nyertek. Ezt most Spalletti együttesében nem látom.

Igaz, most egy sokkal nehezebb csoportban voltak, és közben azért a generációváltás is megkezdődött. De ezt még sokan mások elmondhatják csapatukról.

A lényeg: Olaszország a második helyen jutott tovább Spanyolország mögött, akiktől 1-0-s vereséget szenvedtek. Emellett volt egy Albánia elleni 2-1-es győzelmük, valamint egy kiizzadt döntetlen Horvátország ellen. Azért használtam ezt a kifejezést, mert Mattia Zaccagni a 98. percben egyenlített, valamint Gigio Donnarumma kifogott egy tizenegyest.

Ha nem is ezer, de több sebből vérzik ez a válogatott. Főleg támadások terén tartjuk őket gyengének, sokat elárul a csapatról, hogy az Interben csak mellékszereplő, Davide Frattesi itt folyamatosan kezdő, ráadásul nem is a saját posztján. Olaszország góljai közül egyet sem csatár szerzett, egyedül Zaccagnit lehet annak nevezni, de ő is inkább szélsőként bevethető.

Szóval ne legyen senki meglepődve, ha a címvédés most nem jön össze.

Lehet, hogy már most jön a végállomás, a védelmet át kell alakítani, mivel Riccardo Calafiori eltiltott lesz.

A teljes keret:

Kapusok: Gianluigi Donnarumma, Guglielmo Vicario, Alex Meret

Védők: Giovanni Di Lorenzo, Federico Dimarco, Alessandro Buongiorno, Riccardo Calafiori, Federico Gatti, Matteo Darmian, Raoul Bellanova, Gianluca Mancini, Alessandro Bastoni, Andrea Cambiaso

Középpályások: Davide Frattesi, Jorginho, Lorenzo Pellegrini, Bryan Cristante, Nicoló Barella, Nicoló Fagioli, Micheael Folorunsho

Támadók: Gianluca Scamacca, Giacomo Raspadori, Federico Chiesa, Mateo Retegui, Mattia Zaccagni, Stephan El Shaarawy

A várható kezdőcsapat:

Donnarumma – Di Lorenzo, Mancini, Bastoni, Dimarco – Cristante, Barella – Frattesi, Pellegrini, Zaccagni – Scamacca

Tippelde

Miután engem nem győztek meg az olaszok, a meglepetés felé hajlok. Lehet, hogy butaság, de mit tegyek, úgy látom, a svájciak ezúttal (is) borsot törhetnek az olasz csapat orra alá.

Fő tippek:

1.: Svájci továbbjutás

2.: Két és fél gól alatti eredmény

4.500.000 Ft üti a markát annak, aki megnyeri az RTbet EURO 2024 játékát!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső