Szerbia – Anglia: Fogadási Tippek és Európa-bajnokság Előzetes – 2024.06.16.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 június 13.
Arena AufSchalke (Gelsenkirchen) 16 június - 20:00
Szerbia
VS
Anglia
EURO 2024 Discord promóció

Talán a nap legizgalmasabb meccsét játsszák este kilenc órakor. Angliát mindenki a legnagyobb esélyesnek tartja, úton-útfélen azt olvasni, hogy az övék a legjobb keret, a legsikeresebb, a legértékesebb, de a háromoroszlánosok naggggyon régóta nem tudtak tornát nyerni, pedig volt már nekik jó csapatuk.

A szerbeknek is. Most is az van. De ha úgy teljesítenek, mint a mögöttünk hagyott nagyobb eseményeken, akkor már a csoportkörben elköszönünk tőlük.

Következzen a Szerbia – Anglia mérkőzés!

Szerbia

Az a hír járja, a német biztonságiak attól tartanak, a szerb és az angol szurkolók egymásnak esnek az utcán. Ebben van valami, emlékeztek az oroszokra meg az angolokra még Franciaországban? Nos, a szerbek sem sokkal másabbak, mint az oroszok e téren.

Mi azt mondjuk, a pályán legyen nagy küzdelem, legyenek gólok, egy szórakoztató mérkőzés, amire nem tudom, mennyi esély van. Szerbia jó játékosokkal vág neki a tornának, noha a selejtezőben Magyarország mögött csak a második helyen végeztek. De róluk mindig azt mondják, igazi sötét lovak, akik csak egy karnyújtásnyira vannak a nagy sikertől. Jó hosszú kar az, mert eddig egyszer sem jött össze.

A Dragan Stojkovic vezette együttes kétszer kapott ki a selejtezőben, a csoportgyőztes – vagyis mi – verte őket oda-vissza.

Júniusban már a kész kerettel vágtak neki a főpróbának, ami felemásan sikerült: Ausztriától kikaptak 2-1-re, míg Svédországot 3-0-ra győzték le.

A teljes keret:

Kapusok: Predrag Rajkovic, Djordje Petrovic, Vanja Milinkovic-Savic

Védők: Strahinja Pavlovic, Nemanja Stojic, Nikola Milenkovic, Milos Veljkovic, Srdjan Babic, Uros Spajic, Filip Mladenovic

Középpályások: Nemanja Maksimovic, Nemanja Gudelj, Srdjan Mijailovic, Ivan Ilic, Lazar Vujadin Samardzic, Sergej Milinkovic-Savic, Mijat Gacinovic, Sasa Lukic, Veljko Birmancevic

Támadók: Dusan Vlahovic, Luka Jovic, Aleksandar Mitrovic, Dusan Tadic, Filip Kostic, Andrija Zivkovic, Petar Ratkov

A várható kezdőcsapat:

V. Milinkovic-Savic – Gudelj, Milenkovic, Pavlovic – Zivkovic, Ilic, S. Milinkovic-Savic, Lukic, Mladenovic – Vlahovic, Mitrovic

Egymás elleni meccsek

A két együttes – ebben a formában – még sosem találkozott egymással.

Élő fogadás:
Igen
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Anglia

Ahogy mindig, most is bajnoki álmokkal készülnek az angolok. Ahogy ők mondják: Most már hazajön. A minap láttam egy tippet, egy angol srác 10.000 fonttal fogadta meg azt, hogy Anglia nyeri az EB-t. A legutóbbin pedig valaki a hátára tetováltatta a serleget meg egy szöveget arról, hogy Anglia győzött. Bolondok ezek az emberek néha…

Nem mondom, Gareth Southgate csapata tényleg nagy esélyes. Csak az a helyzet, hogy mindig van egy banánhéj, amin elcsúsznak. Így volt ez a mögöttünk hagyott EB-n is, amikor a Wembley-ben rendezett finálét vesztették el.

Nagy tornát 1966 óta nem nyertek, érthető, hogy a játékosok és a szurkolók is rá vannak feszülve a mostani viadalra. És az sem segít, hogy nagyon nagyon favorizálják őket a sajtóban. Nem ok nélkül.

Az angol generációváltás úgy zajlott le, hogy valójában észre sem vettük. Tele a keret zseniális fiatalokkal, mint amilyen Jude Bellingham vagy Phil Foden, és olyan játékosok nem fértek be, mint Jadon Sancho vagy Jack Grealish.

Az angol válogatott első júniusi felkészülési meccsét simán lehozta Bosznia-Hercegovina ellen (Cole Palmer, Trent Alexander-Arnold és Harry Kane találtak be), majd a főpróbán otthon, a Wembley-ben kaptak ki Izlandtól.

A teljes keret:

Kapusok: Jordan Pickford, Aaron Ramsdale, Dean Henderson

Védők: Kyle Walker, Luke Shaw, John Stones, Marc Guehi, Trent Alexander-Arnold, Kieran Trippier, Ezri Konsa, Lewis Dunk, Joe Gomez

Középpályások: Declan Rice, Jude Bellingham, Phil Foden, Conor Gallagher, Cole Palmer, Adam Wharton, Kobbie Mainoo

Támadók: Bukayo Saka, Harry Kane, Ivan Toney, Anthony Gordon, Ollie Watkins, Jarrod Bowen, Eberechi Eze

A várható kezdőcsapat:

Pickford – Alexander-Arnold, Walker, Dunk, Trippier – Rice, Bellingham – Saka, Palmer, Foden – Kane

Tippelde

Mindenki az angolok győzelmét várja, de a múltheti izlandi fiaskó után az ember kicsit elgondolkozik. Fiatal csapat, amelyen hatalmas a nyomás. Szerbia egy gólra simán jó lehet. Talán még több mindenre is.

Fő tippek:

1.: Angol győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

3.: Két és fél gól feletti eredmény

4.500.000 Ft üti a markát annak, aki megnyeri az RTbet EURO 2024 játékát! Még van időd csatlakozni!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső