Szlovákia – Ukrajna: Fogadási Tippek és Európa-bajnokság Előzetes – 2024.06.21.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 június 20.
Düsseldorf Arena (Düsseldorf) 21 június - 14:00
Szlovákia
VS
Ukrajna
EURO 2024 Discord promóció

Ma egy picit azért szorgalmasabbak leszünk. Egyrészt jön három tipp, valamint két másik cikk az Európa-bajnokságról. Összeállítottuk az első forduló csapatát, valamint a tegnap esti magyar mérkőzésről írjuk le a gondolatainkat.

Kezdjünk a tippekkel, azon belül is a Szlovákia – Ukrajna mérkőzéssel. Mindketten meglepetést értek el az első körben, a szlovákok a belgákat verték (ez volt szerintünk az egész első kör legnagyobb meglepetése), az ukránok pedig nagyon simán kikaptak Romániától (ez meg a második legnagyobb).

Semmi nem dőlt még el, és ezt tudják mindkét ország játékosai. Azonban ez után a meccs után már sokkal okosabbak leszünk…

Szlovákia

A sportfogadók számára bizonyára a legnagyobb meglepetést okozták Denis Vavroék, akik Belgium együttesét verték meg. Hiába volt esélyesebb Domenico Tedesco együttese, hiába is tett többet a győzelemért, egyetlen gól döntött. Dönthetett volna több is, ha nincs a szlovák védelem, ha nincs Dubravka kapus, és ha nincs a VAR.

De kezdjük az elején. Az első félidő hetedik percében egy belga védelmi hibát kihasználva Ivan Schranz szerzett vezetést, akinek ez csak a negyedik gólja volt a válogatottban. Egy ideig figyelték a VAR-szobában, nem volt-e les, de végül megadták. A félidőt innentől kezdve a belgák uralták, de csak nagy helyzetekig jutottak, Leandro Trossard kétszer is önző volt, azóta már tudjuk, hogy ez nagyon sokba került Belgiumnak.

A második félidőben két gólt is szereztek Lukakuék. Pontosabban Romelu Lukaku, de a VAR mindkét esetben megmentette Francesco Calzona csapatát. Ki kell még emelni David Hanckot, aki egy alkalommal a gólvonalról mentett Johan Bakayoko lövésénél.

Nem valószínű, hogy a kapitány változtat a kezdőcsapaton, de a kényszer talán közbe szól. Ugyanis sérülten hagyta el a pályán Juraj Kucka.

A rutinos középpályás játékára azonban így is nagy esély mutatkozik.

A teljes keret:

Kapusok: Martin Dubravka, Marek Rodak, Henrich Ravas

Védők: Peter Pekarik, Denis Vavro, Adam Obert, Norbert Gyömbér, Milan Skriniar, Vernon De Marco, David Hancko, Sebastian Kósa

Középpályások: Tomas Rigo, Ondrej Duda, László Bénes, Patrik Hrosovsky, Juraj Kucka, Matus Bero, Stanislav Lobotka

Támadók: Tomas Suslov, Róbert Bozenik, Lubomir Tupta, Lukas Haraslin, David Strelec, David Duris, Leo Sauer, Ivan Schranz

A várható kezdőcsapat:

Dubravka – Pekarik, Vavro, Skriniar, Hancko – Kucka, Lobotka, Duda – Schranz, Bozenik, Haraslin

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2018.11.16.Nemzetek Ligája
szlovákia
4:1
ukrajna
Nemzetek Ligája
2018.09.09.Nemzetek Ligája
ukrajna
1:0
szlovákia
Nemzetek Ligája
2017.11.10.Barátságos Mérkőzés
ukrajna
2:1
szlovákia
Barátságos Mérkőzés
2015.09.08.Eb-selejtező 2016
szlovákia
0:0
ukrajna
Eb-selejtező 2016
2014.09.08.Eb-selejtező 2016
ukrajna
0:1
szlovákia
Eb-selejtező 2016
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ukrajna

Bizonyos esetekben elhangzik az „ilyen a kapussors” frázis néhány meccs után. A Románia – Ukrajna után jutott ez eszünkbe, látva, mit művelt Andriy Lunin. A Real Madrid kapusa idén tört fel, mint a talajvíz, nélkül sem bajnok, sem BL-győztes nem lett volna a királyi gárda, és ez azt hozta magával, hogy az ukrán csapatban is kezdőként számítottak rá, noha Bushchan és Trubin is a keretben van.

Lehet, hogy a következő mérkőzésen már utóbbi lesz a kezdő, Lunin két gólban is benne volt, és ezt ő is tudja, a meccs után bocsánatot kért a társaktól és a szurkolóktól. Ez azonban Ukrajna válogatottjának nem segít, a csapat 3-0-ra bukta el első meccsét. Statisztika alapján a fordított eredmény inkább tűnne reálisnak, de a román válogatott nagyon ügyesen használta ki az ellenfél hibáit.

Tegyük hozzá, nem csak Lunin játszott gyengén, a fél védelem mellet Tsygankov, Sudakov és Dovbyk sem brillírozott.

Miután az ukránok majd a csoport legerősebbjének tartott Belgium ellen zárnak, most kell megalapozni a továbbjutásukat. Ha nem nyernek, irtó nehéz dolguk lesz.

Ennek szellemében több változtatást is eszközölhet Serhiy Rebrov, ahogy mondtam Lunin helyére Anatoliy Trubin kerülhet, visszatérhet a kezdőcsapatba Vitaliy Mykolenko, aki az első meccset sérülés miatt hagyta ki. Ez pedig azt jelenti, hogy Oleksandr Zinchenko fellép a középpályára, Shaparenko pedig leül a padra.

A teljes keret:

Kapusok: Georgiy Bushchan, Anatoliy Trubin, Andriy Lunin

Védők: Yukhym Konoplia, Oleksandr Svatok, Maksym Talovierov, Illia Zabarnyi, Vitaliy Mykolenko, Oleksandr Zinchenko, Valeriy Bondar, Mykola Matviyenko, Oleksandr Tymchyk, Bogdan Mykhaylichenko

Középpályások: Serhiy Sydorchuk, Taras Stepanenko, Andriy Yarmolenko, Ruslan Malinovsky, Georgiy Sudakov, Viktor Tsygankov, Volodymyr Brazhko, Mykola Shaparenko, Oleksandr Zubkov

Támadók: Roman Yaremchuk, Mykhailo Mudryk, Artem Dovbyk, Vladyslav Vanat

A várható kezdőcsapat:

Trubin – Konoplia, Zabarnyi, Matviyenko, Mykolenko – Stepanenko, Zinchenko – Tsygankov, Sudakov, Mudryk – Dovbyk

Tippelde

A szlovákok első körös győzelme mindenkit meglepett, de nem lettek ők még világverő együttes. Rengeteg helyzetet puskáztak el a belgák, csak Lukaku öt gólt rúghatott volna. Nincs ott teljesen rendben minden. Igaz, az ukránoknál sem, főleg a fejükben. De a második mérkőzésre felszívhatják magukat.

Fő tippek:

1.: Ukrán győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

A Winsane 80.000 Ft értékben kínál Freebetet azoknak, akik az EURO 24 meccseire tippelnének!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső