Szlovénia – Szerbia: Fogadási Tippek és Európa-bajnokság Előzetes – 2024.06.20.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 június 19.
Fußball Arena München (München) 20 június - 14:00
Szlovénia
VS
Szerbia
EURO 2024 Discord promóció

Új nap, jönnek az új meccsek, amíg a csoportkör tart, addig nem nagyon lesz se szünet, se unalomra lehetőség az online sportfogadás kedvelői számára. Háromkor kezdődik a Szlovénia – Szerbia. Az EURO 2024 D csoportjában még semmi nem dőlt el, igaz, egy forduló után ez nehéz is lenne. A szlovénok egy döntetlennel indítottak, míg Szerbia válogatottja az utóbbi idők legrosszabb színvonalú mérkőzésén kapott ki Angliától.

Egymás ellen várhatóan nem a szórakoztató focié lesz a főszerep. Mindketten tudják, körülbelül azonos szintet képviselnek. És ezt ki kell tudniuk használni, ha tovább akarnak jutni.

Szlovénia

Szlovénia az első fordulóban azzal a Dániával játszott, amely a selejtező során is közvetlen riválisa volt. Legyőzni most sem sikerült az északi együttest, de legalább a pontszerzés összejött. Mégsem emiatt marad emlékezetes az összecsapás, hanem azért, mert 1100 nappal azután, hogy Christian Eriksen összeesett a pályán, most gólt szerzett.

A dánok egyébként összességében irányították az összecsapást, mégsem lehet azt mondani, hogy a szlovén egyenlítés ne lett volna megérdemelt. A második félidőben ugyanis Sporar és társai egyre többször hozták nehéz helyzetbe a dán védelmet. Az egyenlítő gól előtt egy perccel Benjamin Sesko hatalmas kapufát durrantott, az ezután következő szöglet pedig meghozta az egyenlítést, Erik Janza megpattanó lövése talált utat a kapuba.

Nem rossz eredmény ez, de azt gondolom, az igazán fontos összecsapás a szlovén csapat számára most következik. Ha sikerülne a nagy tornákon általában gyengélkedő szerbeket megverni, még akár a második hely is játszhatna. Látva az angolokat, még az elsőt sem lehet kizárni. De persze ehhez sok mindennek kéne összejönni.

Az első összecsapáson erőn felül teljesített az együttes, egyedül talán Jan Mlakar lógott ki, de összességében nem várom, hogy változtat a kezdőn Matjaz Kek. Ami azt jelenti, hogy Josip Ilicic pályára lépésére továbbra is várni kell majd.

A teljes keret:

Kapusok: Jan Oblak, Vid Belec, Igor Vekic

Védők: Zan Karnicnik, Jure Balkovec, Miha Blazic, Jon Gorenc Stankovic, Jaka Bijol. Erik Janza, Petar Stojanovic, Vanja Drkusic, David Brekalo

Középpályások: Benjamin Verbic, Sandi Lovric, Timi Elsnik, Jasmin Kurtic, Tomi Horvat, Adam Gnezda Cerin, Nino Zugelj, Adrian Zeljkovic, Josip Ilicic

Támadók: Andraz Sporar, Benjamin Sesko, Jan Mlakar, Zan Vipotnik, Zan Celar

A várható kezdőcsapat:

Oblak – Karnicnik, Drkusic, Bijol, Janza – Stojanovic, Gnezda-Cerin, Elsnik, Mlakar – Sporar, Sesko

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi négy egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2022.06.12.Nemzetek Ligája
szlovénia
2:2
szerbia
Nemzetek Ligája
2022.06.05.Nemzetek Ligája
szerbia
4:1
szlovénia
Nemzetek Ligája
2011.10.11.Eb-selejtező 2012
szlovénia
1:0
szerbia
Eb-selejtező 2012
2010.09.07.Eb-selejtező 2012
szerbia
1:1
szlovénia
Eb-selejtező 2012
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Szerbia

Az az igazság, hogy a szerb – angol annyira rossz meccs volt, hogy csak fél szemmel tudtam követni. Az Opta azóta megállapította, még soha ennyire gyenge minőségű, kevés lövést hozó mérkőzés nem volt az elmúlt 44 évben. Alig 11 kapura lövést láthatott a közönség, vagyis tízpercenként volt bármiféle akció. És azok közül sem mind volt minőségi akció… Még egy adalék, hogy éreztessem, mennyire gyenge meccs volt ez: Az első félidőben Harry Kane kétszer ért labdába.

A szerbek nem gondolnám, hogy győzelmet, vagy akár pontot érdemeltek volna, és Piksiéknek ez nem is jött össze. A szerb válogatott általában a nagyobb tornákon gyengén szerepel, hiába tartják őket mindig titkos favoritnak.

A játékon bőven van még mit csiszolni, de jó hír a számukra, hogy túl vannak a legnehezebb ellenfelen. Szlovénia és Dánia hozható. Ha tényleg úgy futballoznak, mint amit a hírnevük sejtet…

Az angolok elleni mérkőzésen Filip Kostic sérülést szenvedett, róla azt mondják, hogy nem játszhat, sőt a komoly sérülést sem zárták még ki az utolsó információk szerint.

A teljes keret:

Kapusok: Predrag Rajkovic, Djordje Petrovic, Vanja Milinkovic-Savic

Védők: Strahinja Pavlovic, Nemanja Stojic, Nikola Milenkovic, Milos Veljkovic, Srdjan Babic, Uros Spajic, Filip Mladenovic

Középpályások: Nemanja Maksimovic, Nemanja Gudelj, Srdjan Mijailovic, Ivan Ilic, Lazar Vujadin Samardzic, Sergej Milinkovic-Savic, Mijat Gacinovic, Sasa Lukic, Veljko Birmancevic

Támadók: Dusan Vlahovic, Luka Jovic, Aleksandar Mitrovic, Dusan Tadic, Filip Kostic, Andrija Zivkovic, Petar Ratkov

A várható kezdőcsapat:

Rajkovic – Veljkovic, Milenkovic, Pavlovic – Zivkovic, S. Milinkovic-Savic, Gudelj, Lukic, Mladenovic – Vlahovic, Mitrovic

Tippelde

A szakértők szerint a szerb csapat erősebb. Ezzel egyetértek. De a szlovén meg egységesebb. Ez nálam egy kicsit kiegyenlíti az erőviszonyokat. Egy döntetlenre akár még jók lehetnek Seskoék.

Fő tippek:

1.: Döntetlen

2.: Döntetlen vagy szerb győzelem

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Akik most fizetnek be először a Betovo irodájához, az EURO 2024 jóvoltából 100%-os bónuszt kapnak 100.000 Ft-ig

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső