Ukrajna – Belgium: Fogadási Tippek és Európa-bajnokság Előzetes – 2024.06.26.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 június 25.
Stuttgart Arena (Stuttgart) 26 június - 17:00
Ukrajna
VS
Belgium
EURO 2024 Discord promóció

Ahogy az előző írásomnál említettem, mostani csoportunkban elképesztő katyvasz van. Az első forduló nyertesei a második körben kikaptak, így most minden egyes csapatnak három-három pontja van. Csak a gólkülönbség dönt közöttük egyelőre, de a harmadik fordulóban minden kérdésre választ fogunk kapni.

A csoport másik meccsén Ukrajna játszik majd Belgiummal. A belgák tudtak javítani az első körben bemutatott bakijuk után, de azért mindenkit nem tudtak meggyőzni. Ukrajna szintén javított, nem semmi mérkőzésen verték meg a szlovákokat.

Szóval itt a tét nem kisebb, mint a továbbjutás. De születhetnek olyan eredmények, amelyek miatt innen is csak az első kettő jut tovább.

Jöjjön az Ukrajna – Belgium mérkőzés!

Ukrajna

Ukrajnáról voltak az online sportfogadás kedvelői közt, akik már egy meccset követően lemondtak. Tény és való, hogy sok hibával, gyengén futballoztak Románia ellen, Andriy Lunin két hibája után 3-0-s vereséget szenvedtek keleti szomszédunktól.

A csapat a második találkozó első félórájában sem mutatott jól. Szlovákia vezetést szerzett, de a Lunint váltó Anatoliy Trubinnak ezen kívül is rengeteg dolga volt.

Szlovákia megnyerhette volna ezt a találkozót, de nem tette. Átadta a kezdeményezés lehetőségét az ukránoknak, akik egyre magabiztosabban és egyre nagyobb tűzzel játszottak. Az egyenlítést követően – Mykola Shaparenko talált a kapuba -, hosszú ideig úgy tűnt, a meccs döntetlennel zárul. Végül a csereként pályára lépő Roman Yaremchuk egy fantasztikusan szép gólt szerzett (gondolok itt a labdaátvételre és a helyzetfelismerésre), így Ukrajna nyert. És bár ugyanúgy utolsók, mint a fordulót megelőzően, még akár csoport elsők is lehetnek. Ehhez a saját győzelmük mellett Szlovákia sikerére van még szükség Románia ellen.

Ami biztosnak tűnik az Trubin és Tymchyk ismételt pályára lépése, mindketten magabiztosabban mozogtak, mint Lunin vagy Konoplia. Na jó, Tymchyk azért sokat hibázott.

Bár a veterán Yarmolenko is jól mozgott, látszik, hogy ez az iram neki már kicsit sok, így Viktor Tsygankov visszakerülhet a pályára.

Ha minden igaz, Vitaliy Mykolenko ezúttal sem léphet pályára.

A teljes keret:

Kapusok: Georgiy Bushchan, Anatoliy Trubin, Andriy Lunin

Védők: Yukhym Konoplia, Oleksandr Svatok, Maksym Talovierov, Illia Zabarnyi, Vitaliy Mykolenko, Oleksandr Zinchenko, Valeriy Bondar, Mykola Matviyenko, Oleksandr Tymchyk, Bogdan Mykhaylichenko

Középpályások: Serhiy Sydorchuk, Taras Stepanenko, Andriy Yarmolenko, Ruslan Malinovsky, Georgiy Sudakov, Viktor Tsygankov, Volodymyr Brazhko, Mykola Shaparenko, Oleksandr Zubkov

Támadók: Roman Yaremchuk, Mykhailo Mudryk, Artem Dovbyk, Vladyslav Vanat

A várható kezdőcsapat:

Trubin – Tymchyk, Zabarnyi, Matviienko, Zinchenko – Shaparenko, Brazhko, Sudakov – Yarmolenko, Dovbyk, Mudryk

Egymás elleni meccsek

A két együttes korábban még sosem találkozott egymással.

Élő fogadás:
Igen
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Belgium

Megkérdezték De Bruynét, mi a véleménye Romelu Lukaku átkáról. A City irányítója pedig azt mondta, szerinte remek EB-t játszik a Roma támadója. Általában egy csatárt a góljai minősítenek, ám a modern futballban a csatárok dolga sem csak annyi, hogy a hálóba lőjenek. Romelu Lukaku lehet, hogy kicsit önbizalomhiányos a kapu előtt, és minden lehetőségét kihagyja, amit meg nem, azt elveszik tőle, de Románia ellen adott egy remekbeszabott gólpasszt Youri Tielemansnak.

Ezzel szerzett vezetést Belgium ez volt az első szabályos góljuk a tornán. Mert Szlovákia ellen Lukaku kétszer is a hálóba talált, egyiket sem adták meg. A meg nem adott gólok száma növekedett Románia ellen, mert a támadó itt is rúgott egy lesgólt.

A lényeg azonban a győzelem, ami visszahozta a továbbjutási/csoportelső esélyeket. Ami nyilván Domenico Tedesco célja.

A változtatások jót tettek a csapatnak, mind a formáció, mind a pályára lépő játékosok mellett ki fog tartani a német kapitány. Egyedül Arthur Theate miatt aggódtak, de elvileg a játékos pályára léphet. Ha nem, akkor Yannick Carrasco vagy Maxim de Cuyper válthatja őt.

A teljes keret:

Kapusok: Koen Casteels, Thomas Kaminski, Matz Sels

Védők: Zeno Debast, Arthur Theate, Wout Faes, Jan Vertonghen, Thomas Meunier, Timothy Castagne

Középpályások: Axel Witsel, Kevin De Bruyne, Youri Tielemans, Leandro Trossard, Aster Vranckx, Orel Mangala, Arthur Vermeeren, Amadou Onana, Maxim De Cuyper

Támadók: Romelu Lukaku, Yannick Carrasco, Dodi Lukebakio, Charles De Ketelaere, Johan Bakayoko, Lois Openda, Jérémy Doku

A várható kezdőcsapat:

Casteels – Castagne, Faes, Vertonghen – Doku, Tielemans, Onana, Theate – De Bruyne, Lukebakio – Lukaku

Tippelde

A támadásban két fokkal jobban játszott Belgium, de a védelmük ezúttal sem remekelt, nem rajtuk múlt, hogy megúszták kapott gól nélkül. Ukrajna nem brillírozik az előre játékban, de egy ilyen fontos mérkőzésen – amikor a taktikázásnak nincs helye – nem fognak finomkodni.

Fő tippek:

1.: Két és fél gól feletti eredmény

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

4.500.000 Ft üti a markát annak, aki megnyeri az RTbet EURO 2024 játékát!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső