Argentína – Peru: Fogadási Tippek és Copa America Előzetes – 2024.06.30.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 június 27.
Argentína
Teljesítmény:
N N N N N
  • Hard Rock Stadium
  • Június 30. 00:00
Nézd élőben itt:
Cashed
Peru
Teljesítmény:
V D N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ahogy mondtam, harmadik és negyedik meccsünkön már a sorozat harmadik fordulójával jövünk majd. Vasárnap rendezik a címvédő Argentína és Peru mérkőzését. Előbbi már továbbjutott, utóbbi a kiesés szélén. Az egyik csapat százszázalékos, a másik egy pontot szerzett.

A VB-címvédő szövetségi kapitánya, Lionel Scaloni várhatóan a legjobbakat a padra fogja küldeni, ahogy az ilyenkor szokás. De még így is toronymagas esélyes az albiceleste, mert egyszerűen olyan erős kerettel rendelkeznek, hogy még a B csapatuk is sokáig jutna a Copa Americán. Peruval kapcsolatban nehéz lenne pozitívumokat mondani. Az ország labdarúgása láthatóan válságban, nem csak itt teljesítenek alul, hanem a Vb-selejtezőn is. Az esélyek nem csak szerintünk, hanem az online sportfogadás kedvelői szerint is egyértelműek.

Következzen az Argentína – Peru találkozó!

Argentína

Tegnap hajnalban játszotta le második csoportmeccsét a címvédő Argentína, és most már egyre tisztább képet kapunk Lionel Scaloni csapatáról, hogy mire is számíthatunk tőlük. Kábé ugyanarra, mint az előző Copán vagy a katari VB-n. Argentína pedig mindkettőt megnyerte.

Nincs új a nap alatt, a keret magját ugyanazok a játékosok alkotják, akik sikerre jutottak Katarban is. Vannak apróbb változtatások, néhány meglepetés, de a lényeg, hogy Lionel Messiék még mindig botrányosan jól néznek ki, mint csapat.

De – ha már említettem meglepetést – mondjuk el, kik azok, akik nem fértek be a csapatba: Egyrészt a Brighton fiatal tehetsége, Valentin Barco végül kimaradt, ahogy Angel Correa is, a legnagyobb név viszont Paulo Dybala, aki jó játékkal vétette Rómában észre magát, ez Scaloninak azonban nem volt elég.

Argentína, mint mondtam, két meccset játszott le eddig a csoportban Előbb Kanadát verték meg 2-0-ra, góljaikat Julian Alvarez és Lautaro Martínez szerezték, majd jött a Chile elleni mérkőzés, ahol ismét az Inter támadója volt eredményes, ezúttal is csereként beszállva. Nem siették el a győztes gólt, Martínez a 88. percben talált be.

A harmadik mérkőzésen Scaloni a teljes csapatot pihentetheti, hiszen tétje már számukra nincs. Legalábbis komoly biztosan nincs.

Ez azt jelenti, hogy pályán lehet Giovani Lo Celso, Gonzalo Montiel, Alejandro Garnacho, Exequiel Palacios és Guido Rodríguez is.

A várható kezdőcsapat:

Rulli – Montiel, Martínez Quarta, Pezzella, Otamendi – Palacios, Rodríguez – Di Maria, Lo Celso, Garnacho – Alvarez

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.18.Vb-selejtező 2026
peru
0:2
argentína
Vb-selejtező 2026
2021.10.15.Vb-selejtező 2022
argentína
1:0
peru
Vb-selejtező 2022
2020.11.18.Vb-selejtező 2022
peru
0:2
argentína
Vb-selejtező 2022
2017.10.06.Vb-selejtező 2018
argentína
0:0
peru
Vb-selejtező 2018
2016.10.07.Vb-selejtező 2018
peru
2:2
argentína
Vb-selejtező 2018
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Peru

Peru válogatottja nem igazán megy nagyot mostanában. A Copa Americán csoda kellene a továbbjutáshoz, nem csak nekik kéne legyőzni Argentínát, de Chilének is vernie kéne Kanadát, miközben a peruiak gólaránya jobb. Nem csak itt vannak gondok, hanem a Vb-selejtezőn is, ahol példátlanul gyengék. Míg általában ott vannak a továbbjutásra esélyes csapatok közelében, most tökutolsók. Hat meccs alatt még csak győzniük sem sikerült, két döntetlen mellett négyszer kaptak ki.

Juan Reynoso lényegében csődöt mondott, és tavaly decemberben le is lépett, a helyét Jorge Fossati vette át. Egyelőre nem látni a fejlődést a csapaton, amely már idejét sem tudja, mikor nyert tétmérkőzésen.

Pár barátságos siker volt, ami miatt pozitívan érkeztek meg Amerikába, de hamar lehűtötték a kedélyeket. Két meccs, egy pont, kiesés.

Az első találkozót Chilével játszották, a 0-0-s döntetlennel nem igazán lehetnek elégedettek. A második mérkőzésen is közel jártak a pontszerzéshez, Kanada viszont 1-0-ra győzött. Talán, ha mindenki a pályán maradt volna, ám Miguel Araujot félórával a vége előtt kiállították.

A keret két legnagyobb játékosa kétségtelenül Gianluca Lapadula és Paolo Guerrero. Utóbbira emlékeztek még? Anno a Bayern Münchenben szórta a gólokat. Most, 40 évesen már otthon játszik.

A várható kezdőcsapat:

Gallese – Santamaria, Zambrano, Callens – Polo, Carrillo, Cartagena, Quispe Cordova, Lopez – Lapadula, Guerrero

Tippelde

Az azért túlzás, hogy Peru esélyekkel lép pályára. Mert nem. Még akkor sem, ha az argentinok a tartalékokkal lépnek pályára.

Fő tippek:

1.: Argentin győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Versenyezz más Ivibet játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 2.400.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

UEFA Euro 2024
felső