Atalanta – Bayer Leverkusen: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes – 2024.05.22.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 május 21.
Atalanta
Teljesítmény:
N V N N N
  • Aviva Stadium
  • Május 22. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Bayer Leverkusen
Teljesítmény:
N N D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Elérkeztünk a szezon legvégére, amikor már vadászni kell a jó meccseket. Nos, ezen a héten még nincs probléma, hiszen a spanyolok és az olaszok még játszanak egy fordulót, de aztán jön egy kis szünet. Na meg itt van még nekünk három kupadöntő is, köztük az Európa-ligáé, amelyet a három közül először rendeznek meg.

A veretlen bajnok, az 52 mérkőzés óta ki nem kapó Bayer Leverkusen találkozik az Atalantával, amelynek ittléte talán egy picikét meglepetés. Ám ha látjuk, hogyan jutottak el idáig, rögtön megváltozik a véleményünk. Többek között a Liverpoolon vezetett az út Dublinig.

Következzen az Atalanta – Bayer Leverkusen kupadöntő!

Atalanta

A tavalyi évben a Konferencialiga-döntőben szerepelt egy olasz csapat, a Fiorentina, ezzel egyidőben pedig a Coppa Italia fináléjába is bejutottak. Előbb azt bukták el, később pedig az EKL-döntőt. Ezt azért hoztam fel, mert most is ott van egy európai kupadöntőben egy olasz csapat, és nemrég lejátszották az Olasz Kupa döntőjét, melyben szintén szerepet kapott az Atalanta. És kikapott. A logika alapján most azt mondhatnánk, hogy akkor jön az EL-vereség is, de nyilván a foci ennél jóval bonyolultabb sportág. Szimplán csak érdekességként hoztam fel.

Egyáltalán nem biztos, hogy az Atalanta ki fog kapni, hiszen a szezon során jó pár erős ellenféllel találták magukat szembe, mégis itt vannak a fináléban. Gondoljunk csak az elődöntőre, ahol a Marseille-t verték ki, előtte a Liverpoolt, akik végső esélyesei voltak a tornának, de nem okozott problémát a Sporting CP, a Sturm Graz és a Rakow sem.

Ha már felhoztam a kupadöntőt, említsük meg: a remek formában levő Atalanta a mostanában nem túl biztató játékkal előrukkoló Juventustól kapott ki. Ismét csak érdekességképp egy sztori: A győzelem ellenére Massimiliano Allegrit a meccsen mutatott viselkedése miatt két nappal később menesztették.

De most vissza az Atalantához! A csapat nem tört össze, és két mérkőzéssel a vége előtt Bajnokok Ligáját érő helyen tartózkodnak, és mivel az olaszoknál az egymás elleni eredmények döntenek, az Atalanta biztosan el is indulhat a legrangosabb európai kupában. A hétvégén a Leccét idegenben verték 2-0-ra, Charles De Ketelaere mellett az EL-ben hat góllal házi gólkirály-aspiráns, Gianluca Scamacca talált még be.

A pályaválasztóként játszó olaszoknál három játékos sérült, mindhárom nagy érvágás Gian Piero Gasperininek: sérült Sead Kolasinac, Marten de Roon és Emil Holm.

A várható kezdőcsapat:

Musso – Djimsiti, Hien, Scalvini – Zappacosta, Pasalic, Ederson, Ruggeri – De Ketelaere, Koopmeiners – Scamacca

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi két egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2022.03.17.Európa-liga
bayer leverkusen
0:1
atalanta
Európa-liga
2022.03.10.Európa-liga
atalanta
3:2
bayer leverkusen
Európa-liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Bayer Leverkusen

Sikerült Xabi Alonsonak az, ami még rajta kívül másnak nem Németországban: veretlenül lettek bajnokok. A hétvégén az Augsburgot fogadták nagy csinnadratta közepette, a szurkolók pedig elégedetten mehettek haza, csapatuk ezúttal is győzött. Ez összesen már 52 mérkőzést jelent. Régóta rekordernek számítanak, a Benficának volt egy 48 meccses szériája, ezt már túlszárnyalták.

A bajnoki mérkőzésen Victor Boniface mellett Robert Andrich talált be, és bár a vendégeknek volt lehetőségük egyenlíteni, maradt minden így. A bajnokságot utcahosszal nyerték meg, 17 pontot vertek a második helyezett VfB Stuttgartra, érdekes, hogy a Bayern München még az ezüstöt sem tudta megszerezni.

Még két fontos mérkőzés vár Alonsora és legényeire. Szerdán az Európa-liga döntője, majd ezt követően a Német Kupát is elhódíthatják. A veretlenség mellett fontos, hogy három trófeával zárjanak, de igazából az egyik üti a másikat, nem igaz?

A teljes keretét egészségben tudó Alonso nem nagyon rotált az utóbbi időben sem, láthatóan szerette volna, ha csapata játékban marad.

A várható kezdőcsapat:

Hradecky – Stanisic, Tah, Tapsoba – Frimpong, Xhaka, Andrich, Grimaldo – Wirtz, Hofmann – Boniface

Tippelde

Egy döntő mindig más hangulatú, olyankor a korábbi forma is kissé háttérbe szorul. Egyetlen meccsre egy újabb trófeától, ami úgy gondolom, meg is lehet a német együttesnek.

Fő tippek:

1.: Bayer Leverkusen kupagyőzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Egyéb tippek:

1.: Gól a 80. perc után

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső