Bayer Leverkusen – Werder Bremen: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes – 2024.04.14.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 13.
Bayer Leverkusen
Teljesítmény:
N N N N N
  • BayArena
  • április 14. 17:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Werder Bremen
Teljesítmény:
D V V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A mai napunk másik meccsét a lehetséges bajnokavatás miatt választottuk. Merthogy simán lehet, hogy Németország bajnokot avat. És az a bajnok nem a Bayern München lesz. Ez pedig egy hosszú, tizenegy éven át tartó regnálás végét fogja jelenteni. Nem mutat szépen a bajorok idei szezonja, azt már csak a Bajnokok Ligája megnyerésével menthetik meg. De most ne róluk beszéljünk, hanem a leendő győztesről, a Bayer Leverkusenről.

A tavaly érkező Xabi Alonso emlékeim szerint a tabella 17. helyén vette át a klubot, majd szépen felvitte őket a felsőházba, az élmezőnybe, idénre pedig olyan átalakítások hagyták el a kezét, hogy a gárda a bajnoki címre tört. Sőt nem csak arra. Döntőt fognak játszani a Német Kupában, míg az Európa-ligában a negyeddöntő első mérkőzését simán nyerték, lényegében fél lábbal az elődöntőben tudhatják magukat.

Ám most sokkal fontosabb, hogy megnyerjék a vasárnapi meccsüket, hogy végre bajnokok legyenek.

Jöjjön a Bayer Leverkusen – Werder Bremen találkozó!

Bayer Leverkusen

Egész egyszerűen már nem lehet szavakat találni Xabi Alonso csapatának teljesítményére. Nem is próbálkozom piedesztálra emelni őket, mert kétségtelenül elfogytak a jelzők. A Bayer Leverkusen letaszítja a trónról a Bayern Münchent, teszik mindezt úgy, hogy tavaly még Gerardo Seoane irányításával sehol sem voltak.

Azonban a spanyol mester – akinek ez az első felnőtt munkája – olyan szinten felrázta a legénységet, hogy most már több mint negyven mérkőzés óta veretlenek. Elképesztő szám.

A hétvégén Berlinben, az Union ellen Florian Wirtz góljával nyertek ismét, és mivel a Bayern München kikapott a Hoffenheim ellen, előnyük 16 pontosra nőtt. Ami pedig azt jelenti, hogy egyetlen győzelem elegendő a bajnoki címhez, akármit játsszon is a mögöttük levő Bayern München.

Nem csak a bajnokságban acélosak, hanem a kupában is, nemrég a Fortuna Düsseldorf kiütésével kerültek a fináléba, ahol majd a német másodosztályban levő Kaiserslautern lesz az ellenfelük.

Az Európa-ligában pedig sikerrel vették a West Ham elleni első akadályt a negyeddöntőben, két kései góllal – Jonas Hofmann mellett Victor Boniface talált be – szinte már a legjobb négy között vannak.

Hazai pályán kevesen tudták őket megfogni, 12 győzelmük és 2 ikszük van.

Annyi döntetlen van a nevük mellett, ahány játékosuk az orvosi szobában. Sérült Arthur, illetve Adam Hlozek.

A várható kezdőcsapat:

Hradecky – Kossounou, Tah, Hincapie – Frimpong, Xhaka, Palacios, Grimaldo – Wirtz, Hofmann – Boniface

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.11.25.Bundesliga
bremen
0:3
bayer leverkusen
Bundesliga
2023.03.12.Bundesliga
bremen
2:3
bayer leverkusen
Bundesliga
2022.09.17.Bundesliga
bayer leverkusen
1:1
bremen
Bundesliga
2021.05.08.Bundesliga
bremen
0:0
bayer leverkusen
Bundesliga
2021.01.09.Bundesliga
bayer leverkusen
1:1
bremen
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Werder Bremen

Hálátlan feladat előtt áll a Werder Bremen, asszisztálniuk kell ellenfelük bajnoki címéhez. Igazából a hazai szurkolók annak örülnének, ha a zöldek csak felmennének a pályára, és hagynák, hogy legyőzzék őket, nyilván ehhez nem fűlik a játékosok foga. Csakhogy vajmi kevés lesz a beleszólásuk a dolgokba, hatalmas most a különbség a két együttes között.

A Bréma rendkívül gyenge formában van, amivel egyre lejjebb és lejjebb kerülnek a pontvadászaton. Február óta nyeretlenek, két döntetlen és öt vereség történt a Köln elleni siker óta.

A hétvégén viszont egy náluk erősebb csapat, az Eintracht Frankfurt otthonában ikszeltek, az 1-1-es mérkőzésen megérdemelten loptak el egy pontot Milos Veljkovic góljával. A krónikákhoz hozzátartozik az is, hogy Jens Stage idő előtt kiszállt, és ezt nem bírták el a vendégek.

A gárda egyébként sem túl acélos idegenben, az utolsó három meccsükön nem tudtak nyerni, összesített mérlegük pedig 3 győzelemből, 4 döntetlenből és 7 vereségből áll.

Három eltiltottja is lesz szombaton a csapatnak: Jens Stage mellett Marco Friedl és Anthony Jung sem bevethető, sérült Amos Pieper és Niklas Stark, valamint Justin Njinmah, Dawid Kownacki és Skelly Alvero.

A várható kezdőcsapat:

Zetterer – Veljkovic, Gross, Malatini – Weiser, Schmid, Lynen, Schmidt, Deman – Ducksch, Woltemade

Tippelde

A mostani bajnokin nem hinném, hogy bármi esélye lenne a vendégeknek. Ha ez nem egy jövendő bajnokavató lenne, akkor sem adnék nekik sok esélyt, tekintve, hogy a fél védelem kiesett, a formájuk több mint pocsék, és ellenfelük fényévekkel előttük jár minden téren.

Fő tippek:

1.: Bayer Leverkusen győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Játssz, tippelj és nyerj: A Greatwin játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

UEFA Euro 2024
felső