Bayern München – Werder Bremen: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 november 07.
Bayern München
Teljesítmény:
N N N N N
  • Allianz Arena
  • November 08. 20:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Werder Bremen
Teljesítmény:
N N V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az előző tippben mondtam, helyre állt a status quo, már nem a trónbitorlók állnak az élen, hanem a Bayern München. Az Union Berlin újabb veresége után Sadio Manéék elfoglalták az őket megillető pozíciót, és ezt már nem is szeretnék elveszíteni.

A Bayern Münchenről azt tartották, hogy majd gyengélkedni fog Robert Lewandowski eligazolása után. A kérdés az volt, ki fog gólt rúgni? Hát, egyrészt igazoltak egy remek csatárt, másrészt a társak is felnőttek a feladathoz, szépen osztják le a feladatokat és a gólokat meccs közben.

Most az a Werder Bremen érkezik, akik újoncként képesek nagyon jó teljesítményre, főleg idegenben lehet félni tőlük. A Borussia Dortmundot elkapták nemrég, meg még akadtak meglepő győzelmeik, szóval nem teljesen esélytelenül érkeznek majd az Allianz Arénába.

Kivéve a bukik szerint, akik nagyon alacsony szorzót adtak a Bayern győzelmére, a legtöbb helyen az 1.20-at is alig érik el, még annak is örülni kell… Mi ilyenre nem szoktunk fogadni, szóval biztosan másfelé indulunk el.

A teljes kép érdekében: A döntetlen 7 és 9 között mozog, míg a vendégek sikere sokszor eléri a 13-at is.

Jöjjön a Bayern München – Werder Bremen találkozó!

Bayern München

Voltak bőven olyanok, akik Julian Nagelsmann távozását követelték, sőt emlékszem, hogy Hasan Salihamidzic és Oliver Kahn azt taglalták – állítólag -, hogy még akkor is megérné kirúgni a vezetőedzőt, hogy nagyon sok pénzt kellene fizetni érte. Thomas Tuchel akkor már szabad volt, és a tervek szerint ő lett volna az új edző.

De a Bayern München aztán magára talált, és újra elkezdték hozni a meccseiket. Ami pedig ugyanolyan fontos, nagyon szép játékkal, közönségszórakoztató, sokgólos meccseket nyernek. A Bajnokok Ligájában nincs még egy csapat, amelyik a csoportkört hibátlanul hozta volna le, a Bayern München úgy tette meg mindezt, hogy a legnehezebb csoport az övék volt, az Inter és az FC Barcelona is abban a kvartettben volt.

És mondom, közben a bajnoki meccsek is szépen jönnek, a hibátlan teljesítménynek köszönhetően pedig az élre ugrottak, megelőzték az Union Berlint, amely eddig az első helyen állt.

Nem mondom, hogy könnyen nyertek a hétvégén, de a Hertha elleni találkozót maguknak nehezítették meg. Ugyanis Jamal Musiala egy, és Eric-Maxim Choupo-Moting két góljával egy félidő után nagyon elmentek, de a Hertha még a félidő lefújása előtt szépített… Kétszer. Az ötgólos első félidőt egy gól nélküli második követte.

A csapat hazai mérlege nagyon jó, négy győzelmük van és két döntetlenjük, csak öt gólt kaptak, de húszat rúgtak…

Ebből a csapatból ki kell emelni Choupo-Motingot, aki általában tartalékként volt bevetve, de amikor a csapat több meghatározó játékosa is kiesett, jött, és csúcsformában kezdett focizni. Ebben a szezonban már tíz gólnál jár, az utolsó hét meccs mindegyikén gólnak örülhetett…

Így hiába épült fel Leroy Sané, esélyes, hogy a csatár marad a kezdőben.

Már csak három sérültje van az együttesnek, Matthijs de Ligt, Bouna Sarr és Thomas Müller. Az irányító a csípőjével bajlódik, volt beteg is az elmúlt időben, nem tudni, mikor térhet vissza.

A várható kezdőcsapat:

Neuer – Mazraoui, Pavard, Upamecano, Davies – Kimmich, Sabitzer – Coman, Musiala, Mané – Choupo-Moting

Egymás elleni meccsek:

Ahogy arra számítani lehetett, a Bayern München alaposan uralja a két csapat közötti találkozók többségét. Az utolsó öt meccsből négyet nyertek meg, a Werder 2020-ban egy döntetlent tudott elérni, ez volt a legnagyobb sikerük az elmúlt tíz évben.

Utoljára a tavalyelőtti idényben találkoztak, mivel a Werder akkor kiesett, és idén tudtak visszajutni. Ami jó, mert ugye azonnal sikerült a legjobbakhoz kerülni.

A Bayern fölénye nem csak összességében, de persze hazai pályán is látható és nagyon is látványos. Sokszor ütötték ki ellenfelüket, volt itt 4-2-es, két 6-0-s meccs, akadt, amikor 6-1-re győztek a hazaiak, volt itt egy 5-0 is, szóval a legtöbbször a müncheni támadók kitesznek magukért…

És ez most is benne van, legyen idén bármilyen jó a Bremen…

Előző 5 meccs eredménye
2021.03.13.Bundesliga
bremen
1:3
bayern münchen
Bundesliga
2020.11.21.Bundesliga
bremen
Bundesliga
2020.06.16.Bundesliga
bremen
0:1
bayern münchen
Bundesliga
2019.12.14.Bundesliga
bayer münchen
6:1
bremen
Bundesliga
2019.04.24.Német Kupa
bremen
2:3
bayern münchen
Német Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Werder Bremen

A hétvégi meccsükről is beszéltünk a zöld-fehéreknek, azt mondtuk, a Schalke 04 elleni meccset meg fogják nyerni. Így is lett, Niklas Füllkrug és Marvin Ducksch hozták ismét a győzelmet, ezzel már második győzelmét aratta sorozatban a csapat.

Újonc létükre remekelnek, már most 21 pontnál járnak, és a Lipcse mögött a hetedik helyen állnak. Nem valószínű, hogy ez a forma a szezon végéig kitart, de az látszik, hogy kiesési problémáik nem lesznek. És most ez a lényeg.

A csapat eddig inkább idegenben volt erős, de mostanában otthon is elkezdtek nyerni, a Herthát és a Schalkét is otthon verték meg.

Mérlegük 6-3-4, de mint mondtam, idegenben nagyon erősek. Három meccset nyertek, kétszer ikszeltek, egyszer kaptak ki.

A csapat kezdője nagyjából megvan, apróbb változtatásokat szokott Ole Werner eszközölni. A mostani sérültek ezt nem befolyásolják. Felix Agu mellett Jean-Manuel Mbom nem játszhat, valamint a múlt héten megbetegedett Dudu, szereplésére van esély, de azért arra több, hogy ezúttal is kimarad a keretből.

Nem várunk sok változtatást, a középpályának lesz több védekező feladata, esélyes, hogy a hátsó hármashoz még csatlakozik Marco Friedl, aki a középpályáról zárhat vissza.

A várható kezdőcsapat:

Pavlenka – Pieper, Veljkovic, Stark – Friedl, Gruev, Weiser – Schmid, Bittencourt – Füllkrug, Ducksch

Tippelde

Masszív csapat a Werder, nekünk nagyon szimpatikusak, de azt érzem, hogy azért a Bayern München túlságosan erős. Így a pontszerzés nem valószínű, hogy összejön. Ám egy gólt találhatnak a jó formában levő csatárok.

Olyan meccs ez, ahol azért óvatosnak kell lenni, így mi most annyit mondunk csak, hogy legalább három és fél gól lesz a meccsen. Ez is kockázatos, de ez tűnik a legjobb megoldásnak most…

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.58 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Betovo
Oddsok: 1.57 Bónusz: 100,000Ft
Casinia
Oddsok: 1.57 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső