Bodö/Glimt – Brann Bergen: Fogadási Tippek és Eliteserien Előzetes – 2024.07.07.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2024 július 03.
Bodö/Glimt
Teljesítmény:
N N D D V
  • Aspmyra Stadion
  • Július 07. 14:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Brann Bergen
Teljesítmény:
D N N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Van, akinek jobban tetszik a norvég foci a sportfogadás kedvelői közül (a svéd ellenében), és ezzel én is így vagyok. Valahogy a svéd futball kicsit idegen számomra. De hát ugye a szegény ember meg a víz esete. Mindenesetre most a következő norvég fordulóról lesz inkább szó, azon belül is egy rangadóról fogunk beszélni a Bodö/Glimt – Brann Bergen találkozóról.

Aki esetleg már tavaly is követett minket az tudhatja, hogy a Bodö/Glimt megnyerte a bajnokságot, a Brann Bergen pedig ezüstérmes lett. Most a helyzet ugyanez, a Bodö vezet, a Brann második. Szóval ez a forduló abszolút rangadója.

Bodö/Glimt

Ugyanúgy a Bodö/Glimt vezeti a bajnokságot Norvégiában, ahogy tavaly. Akkor aztán meg is nyerték, kilenc ponttal szereztek többet, mint a második helyen befutó Brann Bergen. Most ekkora előny nem áll rendelkezésükre, most csak két ponttal gyűjtöttek többet. Viszont lehetőségük nyílt arra, hogy újra öt pontra növeljék ezt.

A Bodö nemrég belefutott pár kisebb-nagyobb pofonba, kikaptak a Ham-Kamtól, ikszeltek a KFUM Oslóval és a Sandefjorddal. Három nyerhető meccs, összesen két pont.

Még a szünet előtt sikerült magukra találni, és a Haugesund együttesét meg tudták verni. Szünet után pedig a Sarpsborg következett. Egyik esetben sem volt annyira meggyőző a játék, ezt tegyük hozzá. A Sarpsborg ugyebár kiesőhelyen, ennek ellenére csak 2-1-re sikerült őket megverni. Patrick Berg gólja után a 92. percben egy öngóllal fordították meg az állást.

Most, hogy újra nyeregben, illene a következő mérkőzést is megnyerni, máskülönben még akár az első helyüket is elbukhatják. Hazai mérlegük három győzelem és három döntetlen, ki még nem kaptak.

Sérültek: Sondre Fet, Runar Espejord, Sondre Sörli, Kasper Högh.

A várható kezdőcsapat:

Haikin – Wembangomo, Moe, Gundersen, Sörensen – Gronbaek, Berg, Saltnes – Mikkelsen, Bassi, Hauge

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.11.26.Eliteserien
brann
4:2
bodö
Eliteserien
2023.04.29.Eliteserien
bodö
2:2
brann
Eliteserien
2021.12.05.Eliteserien
bodö
2:2
brann
Eliteserien
2021.05.24.Eliteserien
brann
1:2
bodö
Eliteserien
2021.04.25.Barátságos Mérkőzés
bodö
4:1
brann
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Brann Bergen

Tavaly újonc létükre a második helyet csípték meg a norvég élvonalban, ezzel az a szörnyű korszak lezárult a Brann számára. Norvégia egyik legpatinásabb csapatáról van szó, amely valahogy mégis kipottyant az első osztályból. Nem sokat töltött a második vonalban, azonnal visszajutottak, és mondom, jött egyből egy ezüst. Most pedig már a bajnoki címet vették célba.

Nem állnak rosszul, a Bodö botladozása következtében két pontra megközelítették őket. Persze a hétvégi forduló előtt ez jobban nézett ki. Csak míg a Brann ikszelt a Strömsgodset ellen, addig a Bodö megnyerte a saját meccsét.

Meglepő volt a Strömsgodset elleni iksz, hiszen a Brann hazai pályán a legjobb az Eliteserien csapatai közül (jó, mondjuk ők játszották a legtöbb meccset is otthon).

Idegenben még veretlenek, hat meccsből hármat megnyertek, hármon ikszeltek.

Három sérült a keretben, akiknek pályára lépését nem lehet garantálni: Mads Sande, Jonas Torsvik, Moonga Simba.

A várható kezdőcsapat:

Dyngeland – Crone, Knudsen, Sery Larsen, Kristiansen – Kornvig, Heltne Nilsen, Myhre – Warming, Finne, Castro

Tippelde

Még a meglepetés is benne lehet ebben a meccsben. Ha meglepetésnek számít az, hogy a Brann Bergen nyerni tud a Bodö/Glimt otthonában. Ez tavaly nem sikerült, viszont a gólok minden esetben potyogtak.

Fő tippek:

1.: Két és fél gól feletti eredmény

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

A Cashed gondol rád az EB alatt is: 30.000 Ft jár vissza FreeBetként, ha a nap első feljogosító tippje vesztesen zárul.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

UEFA Euro 2024
felső