Bolívia – Panama: Fogadási Tippek és Copa America Előzetes – 2024.07.02.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 július 01.
Bolívia
Teljesítmény:
V V V V V
  • Inter&Co Stadium
  • Július 02. 03:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Panama
Teljesítmény:
N V V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Fogyóban a kontinenstorna meccsei, így egy másik kontinensre ugrunk át. Azt hittük, csak egy picit nézünk be a Copa Americára, de úgy tűnik, állandó vendégek leszünk. Immáron a csoportkör harmadik fordulójában járunk, vagyis most már biztosan kiderül, kik jutnak a negyeddöntőbe. Ellentétben az EB-vel, itt nincsenek legjobb csoportharmadikok, akik bejutnának, ráadásul alapból csak tizenhatan kezdték meg a tornát.

A mostani mérkőzésünk a Bolívia – Panama lesz, és bármilyen furcsa, a panamaiak a továbbjutásért fognak küzdeni. Azáltal, hogy legyőzték az Egyesült Államokat a múltkor hatalmas lépést tettek a legjobb nyolc felé, és a csoport leggyengébbjét kell már csak elintézniük ahhoz, hogy biztos továbbjutónak mondhassák magukat.

A másik ágon az USA ugyanis a legjobbakkal, a már továbbjutott Uruguay-jal fog játszani. A sportfogadás szerelmesei már most vakarják a fejüket…

Bolívia

Bolívia számára a Copa America véget ért. Eddig két vereség, bárhogy alakul a harmadik kör, nekik már nem lesz esélyük arra, hogy másodikként továbbjussanak. Szóval maradt a tisztességes lezárás, és az Egyesült Államok kisegítése. Ennyi célja lehet a csapatnak, amelytől egyébként nem is vártak többet, azt főleg nem, hogy az USA vagy Uruguay csapatait megverjék. Nem is tették.

Az első fordulóban Gregg Berhalterék még csak 2-0-ra verték meg őket, de Uruguay már gólfesztivált rendezett, és öttel küldte haza a brazil Carlos Antonio együttesét.

Nagyon nem megy Bolíviának, amely a legutóbbi tíz mérkőzéséből kettőt nyert meg, valamint nyolcat bukott el. Csak Andorrát győzték le ebben az évben, tavaly pedig Perut és Szaúd-Arábiát. Ebből tétmeccs csak a Peru elleni volt…

Alaposan átalakította az első meccshez képest Antonio a kezdőjét, ami lássuk be, nem bizonyult jó döntésnek. Mivel legjobb tudomásom szerint nincs sérült és eltiltott sem a csapatban, az elsőhöz hasonló csapat áll majd ki Panama ellen.

A várható kezdőcsapat:

Viscarra – Cuellar, Haquin, Sagredo – Justiniano – Medina Roman, Saucedo, Villamil, Fernandez – Menacho, Bruno Miranda

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.08.27.Barátságos Mérkőzés
bolívia
1:2
panama
Barátságos Mérkőzés
2016.06.07.Copa America
panama
2:1
bolívia
Copa America
2011.08.11.Barátságos Mérkőzés
bolívia
1:3
panama
Barátságos Mérkőzés
2011.03.26.Barátságos Mérkőzés
panama
2:0
bolívia
Barátságos Mérkőzés
2008.08.21.Barátságos Mérkőzés
bolívia
1:0
panama
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Panama

Na, erre senki nem számított. A házigazda Egyesült Államok első fordulós győzelme után kikapott, méghozzá Panamától. Az Arany-kupa elleni vereséget követően senki nem gondolta volna, hogy úgymond élesben is ez lesz, de erről tett Timothy Weah. A szélső szűk húsz perc után teljesen szürreálisan úgy nyakon vágta ellenfelét, hogy az azonnal földre esett. Nem tudni, mi hangzott el, valami biztos, mert az ütés abszolút indokolatlan volt. Először csak sárga lapot kapott, majd jött a VAR, és jött a piros lap.

A kiállítás ellenére Folarin Balogun négy perccel később vezetést szerzett (hogy aztán a meccs után megmutassa, milyen rasszista üzeneteket kapott). A vége mégis 2-1 lett Panamának, és ez nagyban volt köszönhető Weah-nak.

De mivel most Panamáról van szó, dicsérjük meg őket egy kicsit, mert esélytelenként, hátrányból fordítottak a rendező ország csapata ellen. Góljaikat Cesar Blackman és José Fajardo szerezték. Egyébként ők is tíz emberrel fejezték be a találkozót, mivel Adalberto Carrasquillát a meccs végén állították ki.

A sorsdöntő mérkőzésen egy győzelem már elegendő lehet, de még akár egy döntetlen is, sok függ a csoport másik meccsétől.

Ugyebár Carrasquilla nem játszhat a kiállítása miatt, Thomas Christiansen változatlan kezdővel állhat ki ezt leszámítva.

A várható kezdőcsapat:

Mosquera – Blackman, Farina, Cordoba, Miller, Davis – Murillo, Ayarza, Martínez, Barcenas – Guerrero

Tippelde

Bolívia eddig még csak gólt sem szerzett ezen a Copán. Panama győzelemre fog játszani, és úgy érzem, egy góllal jobbak is lesznek.

Fő tippek:

1.: Panamai győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Kétgólos vezetésnél a LibraBet meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

UEFA Euro 2024
felső