Bologna – Fiorentina: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2024.02.14.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 13.
Bologna
Teljesítmény:
N N D V V
  • Renato dall Ara
  • Február 14. 19:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Fiorentina
Teljesítmény:
N V V V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Most, hogy letudtuk a kötelezőt, szétnézhetünk más meccsek felé is. Találtunk is egy olasz bajnokit, amelyet még a 21. fordulóban, pár hete kellett volna megrendezni. Abszolút fontos meccsről van szó mindkét csapat esetében, kettejüket most két pont választja el egymástól, és ott vannak mindketten a húsos fazék közelében. A győztes feljebb léphet, a vesztes pedig lemaradhat. Egy ilyen sűrű mezőnyben ez pedig egyáltalán nem kéne egyiküknek sem…

A Fiorentina egy szörnyű forma végére ért talán, a violák egy fölényes sikerrel feledtették az elmúlt hetek csalódásait. Szintén volt egy mélyrepülés Thiago Mottáéknál is, de az látszik az eredményekből, hogy ők is maguk mögött hagyták ezt. És ezért lesz a Bologna – Fiorentina egy nagyon érdekes mérkőzés…

Bologna

Volt a Bologna csapatának egy kisebb mélyrepülése, amikor nem igazán jöttek a pontok, és ez a bajnokságban, a tabellán is meglátszik. A tavalyi év végén kezdődött és most január végéig tartott az az időszak, amikor egyik meccsüket sem tudták megnyerni. Kikaptak az Udinesétől, ikszeltek a Genoával, kikaptak a Fiorentinától (és ezzel kiestek a Coppa Italiából), kikaptak a Cagliaritól, majd az AC Milannal ikszeltek.

A gödörbe jutást azonban sikerült megállítani, előbb a Sassuolot, majd a Leccét győzték le úgy, hogy mind a két csapatnak négy gólt rúgtak.

A Lecce elleni mérkőzésen ráadásul Lukasz Skorupski hálója is érintetlen maradt, betalált Sam Beukema, Jens Ödgaard és Riccardo Orsolini, utóbbi kétszer.

A Bologna most a Serie A ötödik helyét foglalja el, ám mögöttük hatalmas verseny van. Ennek pedig még ők is részesei lehetnek. Az AS Roma egy ponttal, a Fiorentina és a Lazio két ponttal, a Napoli néggyel van lemaradva.

Hazai pályán nagyon furcsa, de nincs jobb csapat a Bolognánál. Az együttes 9-2-1-et hozott össze, hét gólt kaptak csak, huszonkettőt meg lőttek.

A legutóbb eltiltás miatt hiányzó Michel Aebischer visszatérhet, így már csak egy hiányzója van a gárdának, Adama Soumaoro.

A várható kezdőcsapat:

Skorupski – Posch, Beukema, Calafiori, Kristiansen – Freuler, Fabbian – Orsolini, Ferguson, Saelemaekers – Zirkzee

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2024.01.09.Olasz Kupa
fiorentina
1:0
bologna
Olasz Kupa
2023.11.12.Serie A
fiorentina
2:1
bologna
Serie A
2023.02.05.Serie A
fiorentina
1:2
bologna
Serie A
2022.09.11.Serie A
bologna
2:1
fiorentina
Serie A
2022.03.13.Serie A
fiorentina
1:0
bologna
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Fiorentina

Hasonló utat jár be a Fiorentina, mint a Bologna. Úgy értve, alapjáraton ők is erősek, meglepetésre a BL-re is van esélyük, de most egy kicsit gyengébben teljesítenek az elvártnál. A Vincenzo Italiano által dirigált violák problémái a Szuperkupában kezdődtek, ott kikaptak simán a Napolitól, majd a bajnokságban az Inter és a Lecce is elverte őket. Összességében négy nyeretlen mérkőzést játszottak le, mielőtt jött a Frosinone elleni hétvégi bajnoki.

A gyenge forma ellenére mindenki hazai győzelmet várt, és a játékosok tettek róla, hogy sokáig ne maradjon nyitva a kérdés. Már az első félidőben megszórták az újoncot, előbb Andrea Belotti, majd Jonathan Ikone és Lucas Martínez Quarta talált be. A második játékrészben Nicolas Gonzalez révén még jobban elhúztak a hazaiak, az utolsó gólt pedig Antonin Barak szerezte.

Ez az önbizalomnövelő siker jobbkor nem is jöhetett volna, ráadásul így továbbra is haladnak a többiekkel a tabella elején. Szereztek már 37 pontot, győzelem esetén megelőzik a Bolognát és a Romát is.

Idegenben mostanság annyira nem megy, a legutóbbi tíz meccsükből hármat nyertek meg, négyet buktak el, háromszor ikszeltek.

Két sérült van a keretben, Dodo és Gaetano Castrovilli, valamint eltiltás miatt kimarad Lucas Martínez Quarta.

A várható kezdőcsapat:

Terracciano – Kayode, Ranieri, Milenkovic, Biraghi – Duncan, Arthur Melo – Gonzalez, Beltran, Ikone – Belotti

Tippelde

A döntetlennel nem mennek sokra, így támadó futballt várok a Fiorentinától és a Bolognától is. Szerintünk ez gólokban is meg fog mutatkozni.

Tippjeink a következők:

1.: Bologna győzelem vagy döntetlen

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

UEFA Euro 2024
felső