Brazília – Kolumbia: Fogadási Tippek és Copa America Előzetes – 2024.07.03.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 július 02.
Brazília
Teljesítmény:
N D D N D
  • Levi's Stadium
  • Július 03. 03:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Kolumbia
Teljesítmény:
N N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Na, végre mutatott magából valamit a brazil válogatott. Üdv az olvasóknak, a mai napon csak Copa America meccsekkel jövünk. Ja nem, lesz egy elmaradt norvég bajnokink. Tudom, nem annyira izgi, de a sportfogadás szakértői vallják, nem csak a nagy meccsekre kell tippelni.

Szóval, van itt nekünk mára egy Brazília – Kolumbia mérkőzésünk, amit majd egy Costa Rica – Paraguay követ, végül az említett norvég meccsel zárunk.

Brazília csapata az első körben bemutatott botlást követően már magabiztosan nyert, de a továbbjutás még nincs meg. Ahhoz egy pontra minimum szükség lesz, nehogy valamilyen úton-módon Costa Rica megtréfálja őket. Meg különben is, ez a csapat a trófeáért jött, nehogy már egy Kolumbia megállítsa őket…

Brazília

Sok volt a kritikus hang a brazilokkal szemben, akiktől sokat várnak a Copán, úgy tartják, ez a főpróba a 2026-os Világbajnokság előtt. Ehhez képest Costa Rica ellen beragadtak, és első meccsükön csak egy döntetlent sikerült összehozni. Dorival Junior és a játékosok kaptak is mindenfélét, sejtettük, hogy a másodikon még nagyobb elánnal fognak szerepelni és biztosak voltunk a győzelemben. Nem csak maguk miatt, hanem az ellenfél miatt is.

A paraguayi válogatottat már az első félidőben elintézték, pedig nem indult könnyen a találkozó, Lucas Paqueta tizenegyest hibázott. De Vinicius Jr. vezérletével sikerült mégis háromgólos előnyre szert tenni, a Real Madrid csatára volt az, aki kétszer talált a hálóba, a Girona – vagyis már a Manchester City – játékosa, Savio pedig egyszer köszönt be.

Miután a folytatásban Omar Alderete szépített, nem sokkal később jött rá a válasz, Paqueta a második tizenegyesét már nem hibázta el.

A csoportelső elleni mérkőzésen mindenki egészséges, és eltiltott sincs. Nem valószínű, hogy változás lesz a Paraguay elleni mérkőzéshez képest, vagyis Raphinha ezúttal is a kispadon találja magát majd Savio miatt.

A várható kezdőcsapat:

Alisson – Danilo, Militao, Marquinhos, Wendell – B. Guimaraes, J. Gomes – Savio, L. Paqueta – Vinicius Jr. – Rodrygo

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.11.17.Vb-selejtező 2026
kolumbia
2:1
brazília
Vb-selejtező 2026
2021.11.12.Vb-selejtező 2022
brazília
1:0
kolumbia
Vb-selejtező 2022
2021.10.10.Vb-selejtező 2022
kolumbia
0:0
brazília
Vb-selejtező 2022
2021.06.24.Copa America
brazília
2:1
kolumbia
Copa America
2019.09.07.Barátságos Mérkőzés
brazília
2:2
kolumbia
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Kolumbia

A továbbjutás már biztosan megvan, már csak azt nem tudni, hogy első vagy második helyen mennek tovább James Rodríguezék. A veterán irányító az első mérkőzésen is fontos szereplő volt, ahogy a másodikon is, ezúttal is kiosztott egy gólpasszt, Kolumbia pedig Paraguay után Costa Ricát is nagyon magabiztosan győzte le. Luis Diaz büntetője volt az első félidő egyetlen gólja, a másodikban Davinson Sánchez, majd Jhon Cordoba találtak be. Két meccs, hat pont, öt rúgott és egy kapott gól, ez bizony önmagáért beszél, de az igazi próba majd most következik.

A Vb-selejtezőn Kolumbia megelőzi Brazíliát, ami nagy szó, nem is érdemtelen, de ez még nem jelenti azt, hogy valóban jobbak is. Nestor Lozano bízik abban a csapatban, melyet pályára küldött Costa Rica ellen, és nem hinném, hogy nagy változások lesznek. Maximum egy vagy kettő. Főleg, hogy Jhon Lucumi továbbra is sérült. Az ő helyét Carlos Cuesta vette át a védelem közepén, és marad is Davinson Sánchez társa.

A várható kezdőcsapat:

Vargas – Munoz, Sanchez, Cuesta, Mojica – Lerma, Uribe – Arias, Rodríguez, Díaz – Cordoba

Tippelde

Rangadó itt a végére, amelyen nehéz megmondani, mi lesz. Brazília nyilván a csoportelsőségre hajt, de már csak presztízsből sem fogja elengedni ezt a találkozót Kolumbia.

Fő tippek:

1.: Brazil győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

4.: Gól az első és a második félidőben

Fogadj 8.000 Ft értékben a GGBET oldalán, és nyerj 4.000 Ft értékű ingyenes fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

UEFA Euro 2024
felső