Brazília – Argentína: Fogadási Tippek és Vb-selejtező Előzetes – 2023.11.22.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 20.
Brazília
Teljesítmény:
V V D N N
  • Maracana Stadium
  • November 22. 01:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Argentína
Teljesítmény:
V N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mai második meccsünk igazi csemege a futballt és a sportfogadást szeretők körében. Ugyanias Dél-Amerikában a két legnagyobb futballnemzet csap össze, a Brazília – Argentína meccs mindenkit meg fog mozgatni.

Egy korábbi tippben már említettem, hogy akkora tétje ezeknek a meccseknek nincs, ezt pedig úgy értem, hogy most már hat csapat jut ki egyenes ágon, egy pedig pótselejtező útján kvalifikálhat, de igenis presztízs értéke van az ilyesfajta mérkőzéseknek.

Hogy mire számíthatunk? Azt csak a Jóisten tudja megmondani, ugyanis Argentína az előző körben kikapott Uruguaytól, míg Brazília három kör óta nyeretlen, ebből kettő vereség. Szóval az a hatalmas fölény, ami jellemzi ezeket a csapatokat, most nincs meg.

De ilyenkor elhalványul a forma, elhalványul a tabellán elfoglalt helyezés, és 90 percig csépelik egymást a felek. Mi pedig ezt szeretnénk látni.

A Librabetnél 2.60 a hazai győzelem, 3.00 a döntetlen, 3.11 a vendégsiker.

Brazília

Különleges helyzetben van Brazília, hiszen nincs fix szövetségi kapitányuk egyelőre. Fernando Diniz pontosan tudja, hogy legfeljebb az európai bajnokságok végéig számítanak a szolgálataira, aztán jön Carlo Ancelotti, aki hosszú idő után az első külföldi lesz a válogatott kispadján. Már, ha Florentino Perez nem szól közbe, vannak ilyen pletykák is, hogy csillagászati fizetéssel marasztalnák a místert.

Brazíliának elkelne a segítség, mert ennyire cudarul régen álltak a selejtezőben. A mostani ötödik pozíciójuk annak köszönhető, hogy már három meccsen is botlottak: ikszeltek Venezuelával, kikaptak Uruguaytól és legutóbb Kolumbia is legyőzte őket.

Pedig jól indult a meccs, Gabriel Martinelli már a negyedik percben gólt szerzett, nem sokkal később Vinicius Jr.-t azonban sérülés miatt le kellett cserélni. A második félidőben pedig jött a feketeleves, Luis Díaz ihletett formában futballozott, és két gólt is szerzett, amivel Kolumbia fordított.

Diniznek át kell gondolnia, milyen csapattal állnak ki majd Argentína ellen, Vinicius Jr. kiesése komoly probléma, de a helyére léphet Gabriel Jesus (bár ő most épült fel), Paulinho vagy esetleg a 17 esztendős Endrick, aki Ronaldo Nazario óta a legfiatalabb játékos, aki meghívót kapott a felnőttek közé. Most még a Palmeirasban futballozik, hamarosan azonban csatlakozik a Real Madridhoz.

Brazília hazai pályán utoljára épp az argentinoktól kapott ki egy 2019-es barátságos mérkőzésen.

Ami egyébként a keretet illeti, eléggé foghíjas, tekintve, hogy nincs itt Neymar, Richarlison és a középpályáról hiányzik Casemiro is többek között.

A teljes keret:

Kapusok: Alisson, Ederson, Lucas Perri

Védők: Emerson Royal, Carlos Augusto, Renan Lodi, Bremer, Gabriel Magalhães, Nino, Marquinhos

Középpályások: André, Bruno Guimarães, Douglas Luiz, Joelinton, Raphael Veiga, Rodrygo, Pepê, João Pedro

Támadók: Endrick, Gabriel Jesus, Gabriel Martinelli, Paulinho, Raphinha, Vinicius Junior, Rodrygo

A várható kezdőcsapat:

Alisson – Emerson, Marquinhos, Magalhaes, Lodi – Guimaraes, Andre, Luiz – Rodrygo, Martinelli, Raphinha

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2021.11.17.Eb-selejtező 2024
argentina
0:0
brazília
Eb-selejtező 2024
2021.07.11.Copa America 2021
argentina
1:0
brazília
Copa America 2021
2019.11.15.Barátságos Mérkőzés
brazília
0:1
argentina
Barátságos Mérkőzés
2019.07.03.Copa America 2019
brazília
2:0
argentina
Copa America 2019
2018.10.16.Barátságos Mérkőzés
brazília
1:0
argentina
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Argentína

Nem csak a brazilok futottak bele egy meglepetésszerű vereségbe, hanem a regnáló világbajnokok is. Argentína hazai környezetben, Buenos Airesben kapott ki Uruguay csapatától, Fede Valverdéék két góllal intézték el Lionel Scaloni együttesét.

Ronald Araujo mellett Darwin Núnez talált be, de talán nem a gólok, nem az eredmény, hanem egy balhé miatt marad emlékezetes a meccs, Mathías Olivera torkát ragadta meg Lionel Messi, majd a meccs után a tisztelet hiányára panaszkodott.

Argentína a veresége ellenére vezeti csoportját, de a mérleg most már nem makulátlan, négy győzelem mellé jött egy vereség is.

Az argentin keretről legutóbb már szót ejtettünk, bombaerősek most is, és Uruguay ellen is a legerősebb csapatát állította ki a mester, de ezúttal a játékosok nem azt a teljesítményt nyújtották, ami elvárható volt tőlük.

A teljes keret:

Kapusok: Emiliano Martínez, Franco Armani, Juan Musso, Walter Benitez

Védők: Gonzalo Montiel, Pablo Maffeo, Nahuel Molina, Germán Pezzella, Cristian Romero, Lucas Martínez Quarta, Nicolás Otamendi, Marcos Acuña, Francisco Ortega, Nicolás Tagliafico

Középpályások: Leandro Paredes, Guido Rodríguez, Enzo Fernández, Rodrigo De Paul, Exequiel Palacios, Giovani Lo Celso, Alexis Mac Allister

Támadók: Paulo Dybala, Ángel Di María, Lionel Messi, Julián Álvarez, Lautaro Martínez, Nicolás González, Lucas Ocampos

A várható kezdőcsapat:

E. Martínez – Molina, Romero, Otamendi, Tagliafico – De Paul, Mac Allister, Fernández – Messi, Álvarez, L. Martínez

Tippelde

Presztízsmeccs a javából, egyik csapat sem szeretne egy vereséget felmutatni a szurkolóinak, így ezúttal (is) óvatosa mérkőzésre számítunk.

Tippjeink a következők:

1.: Két és fél gól alatti eredmény

2.: Döntetlen

Versenyezz más Ivibet játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 2.400.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső