Burnley – Birmingham: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 december 23.
Burnley
Teljesítmény:
V N N N N
  • Turf Moor
  • December 27. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Birmingham
Teljesítmény:
N D V D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Már csak egy meccs, és tényleg minden másodosztályú bajnokit a 24. fordulóból megbeszéltünk. Húzós volt, talán sikeres is lesz… A Burnley és a Birmingham City találkozója a fogadóirodák szerint papírforma eredményt fog hozni, hamarosan mondom, hogy mit mondanak a tippmesterek.

A Burnley továbbra is vezeti a bajnokságot, és jelen állás szerint eléggé úgy néz ki a dolog, hogy azonnal – kiesésük utáni évben – visszakerülnek a Premier League-be. Sok van még hátra, ezért emelném ki azt, hogy „jelen állás szerint”.

Az idény eleje számukra nem indult könnyen, ami nem meglepő, új edző, új keret, kicsit össze kellett csiszolódniuk. A Birminghamnek nem, ott a keret egy jó része már évek óta együtt van, eddig azonban a jó szereplés elkerülte őket.

Eddig. Most, idén kifejezetten jól teljesítettek, az ősz folyamán sikerült a felsőházas társakat követni. Nem tudom, mikor voltak ennyire közel a rájátszáshoz…

Ezért ez nem annyira egyértelmű meccs, főleg, hogy szerintem itt, ebben a bajnokságban olyan, hogy egyértelmű meccs nem is nagyon van.

A bukik szerint viszont igen. A Dream.bet-es srácok szerint – meg mindegyik másik irodánál is ez a helyzet – a Burnley magabiztosan fog nyerni, 1.65-öt fizetnek a sikerükre, a döntetlen most 3.80, a vendégsiker pedig 5.20. Van, ahol még sokkal magasabb is…

Nem igazán adnak esélyt tehát a Birminghamnek. Nézzük meg, hogy miért!

Következzen a Burnley – Birmingham mérkőzés!

Burnley

Habár a Ligakupából kiestek, azt hiszem, senki nem várta el tőlük, hogy a Manchester United együttesét idegenben megverjék. Még úgy sem, hogy egyébként az élvonalban szereplő klubnál nagyon sok volt a hiányzó. Talán egy gólt vártunk volna tőlük, de a szurkolók és a játékosok számára is sokkal fontosabb, hogy a jó forma megmaradjon a bajnokságban. Láthatóan Kompany néhány változtatást eszközölt, a kapuban például Peacock-Farrell volt, de a mezőnyben csupa olyan játékos, amelyik a bajnokságban is folyamatosan szóhoz jut.

Most is egy nehezebb meccs vár rájuk, a Birmingham ellen, akik idén valamennyit javultak. Nem is keveset.

A Burnley továbbra is vezeti a bajnokságot, egyedül a Sheffield United tudja tartani velük a lépést, a többiekkel szemben egyre nagyobb az előnyük. 47 pontot gyűjtött eddig Vincent Kompany együttese, ezt tizenhárom győzelemmel és nyolc iksszel hozták össze. Övék a legkevesebb vereség eddig, mindössze két csapattól kaptak ki. Egyszer a Sheffield United verte őket, egyszer pedig még a bajnokság elején a Watford. Az utóbbi időben viszont egészen szépen hozzák a meccseiket, néha kifejezett jó játékkal.

A Burnley nem csak a legkevesebb vereséggel büszkélkedhet, hanem azzal is, hogy ők az egyetlen csapat, amelyik hazai pályán még egyetlen vereséget sem szenvedett. Van nyolc győzelmük és mellé négy döntetlenjük. Az utolsó hét találkozójukat a Turf Moorban egyaránt megnyerték.

A keretet illetően vannak jó és annyira nem jó hírek. Jó hír, hogy közeleg Ashley Westwood visszatérése. A középpályás még tavaly sérült meg súlyosan a West Ham United elleni mérkőzésen, azóta nem tudott pályára lépni. Aztán ott van még Anass Zaroury, a világbajnoki negyedik helyezett marokkói válogatott játékosa, akit vészmegoldásként honosítottak és vittek magukkal, egyedül ő a bronzmeccsen lépett pályára.

Valószínűleg a fitnesz nem az igazi, de azért a kezdőbe várjuk a szélsőt. Jó hír, hogy nemsokára Nathan Tella is pályára léphet. És akkor most a kevésbé kellemes hírek – a Burnley szurkolóinak számára: Connor Roberts és Vitinho nem játszhat, előbbi eltiltott, utóbbi sérült. A MU ellen is hiányzott a portugál, és most a kolléga sem lesz ott, így CJ Egan-Rileynak kell beugrania a kezdőcsapatba.

A fiatal játékos nem kifejezetten mondható klasszikus hátvédnek, inkább a középpályán mozog otthonosan, ám most ezt a feladatot meg kell oldania.

A várható kezdőcsapat:

Muric – Egan-Riley, Harwood-Bellis, Beyer, Maatsen – Cullen, Cork – Manuel, Brownhill, Zaroury – Rodríguez

Egymás elleni meccsek:

Az idei meccs előtt hat éven át nem találkoztak, mivel a Birmingham végig a másodosztályban szerepelt, míg a Burnley a PL-ben. Aztán ugye kiestek… Idén októberben játszották le az idény első meccsét egymás között, és nem született döntés. A Birmingham remekül helyt állt, és egy pontot meg tudott szerezni, a részükről Hogan talált be, ő válaszolt Gudmundsson találatára.

Az egy pont jónak mondható, nyerni viszont régóta nem tudtak már. Az utolsó öt meccsen háromszor is döntetlent értek el, kétszer meg a Burnley győzött. A Birminghamnek ez 2013-ban sikerült.

A Turf Moorban kiegyenlített a mérleg, két hazai siker, két vendég, valamint egy iksz.

Előző 5 meccs eredménye
2022.10.19.Championship
birmingham
1:1
burnley
Championship
2016.04.16.Championship
birmingham
1:2
burnley
Championship
2015.08.15.Championship
burnley
2:2
birmingham
Championship
2014.03.12.Championship
birmingham
3:3
burnley
Championship
2013.09.17.Championship
burnley
3:0
birmingham
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Birmingham

Valamikor a szezon során a Birmingham csapatát szürkének neveztem. És valamennyire igazam volt, az elmúlt években a csapat valóban beleszürkült a másodosztályba, pedig korábban az élvonal meghatározó csapata is voltak. Sosem voltak olyan merész céljaik, de sok csapatnak megakadtak a torkán. Ez veszett ki bennük, és ez tért most vissza. Csak egy osztállyal lejjebb.

A Birmingham úgy áll, mint mondjuk a Swansea, a Reading vagy a Millwall. Felsőházban, a rájátszástól nem messze. Félidőben nem kéne még ezen gondolkozni, hogy ki lehet majd ott a 3-6. helyeken, de most azt mondanám, megvan az esélye a Birminghamnek, hogy ők ott legyenek.

A bajnokság újrakezdése óta két mérkőzésük volt, 0-0-át játszottak a Blackpool otthonában (ott győzelmet érdemeltek volna, két góljukat is elvették, és végig beszorították a narancsmezeseket), majd egy kemény meccs a Reading ellen. Fél óra alatt három gólt rúgtak hazai pályán, és a kezükben volt a siker. Kapuba talált Troy Deeney kétszer, valamint Tahith Chong. Ezt követően viszont nem tudtak kényelmes meccset játszani, a hajrában a Reading szépített, majd a hosszabbításban még egyszer. Necces volt a vége, de meglett, nyerni tudtak.

8-8-7-es mérlegük van, mint a Swansea-nak, és idegenben 4-3-4-et hoztak össze, ebben is megegyeznek a hattyúkkal, csak a gólkülönbségük jobb.

John Eustace valószínű, hogy marad a múltheti felállásnál, és nem változtat semmit. Továbbra sem számíthat Harlee Deanre, Gary Gardnerre és Przemyslaw Plachetára.

A várható kezdőcsapat:

Ruddy – Roberts – Sanderson, Trusty – Colin, Bielik, Mejbri, Bacuna, Longelo – Chong, Deeney

Tippelde

Masszív kis csapat a Birmingham, Eustace valamit most nagyon eltalált. De az kérdéses, hogy tudnak-e versenyezni az első helyezettel? Én most azt mondanám, hogy igen, egy darabig. De a mérkőzés végén Manuelék fognak örülni.

Hazai pályán nagyon nehéz őket megfogni, és kétlem, hogy a MU elleni vereség nagyon visszavetette volna őket. Hazai győzelemre számítok.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.60 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Betovo
Oddsok: 1.60 Bónusz: 100,000Ft
Casinia
Oddsok: 1.58 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső