Chelsea – Bournemouth: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.05.19.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 május 17.
Chelsea
Teljesítmény:
N N N N D
  • Stamford Bridge
  • Május 19. 17:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Bournemouth
Teljesítmény:
V V N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A végére azért csak sikerül valami jót is elérni? Úgy néz ki, igen. A Chelsea-ről beszélek, amely az egész évi szenvedés után az idény végére annyira összeszedte magát, hogy a középmezőnyből az élmezőnyig jutott, elérve ezzel az európai kupaindulást. Még nem, ahhoz még kell egy pont minimum. A klub múltját, az elköltött százmilliókat nézve ez még mindig elég gány eredmény, az elnök bizonyára többet akar, de valami elindult, Mauricio Pochettino végre egy olyan csapat menedzsere, amely akarja a sikert, és el is tudja érni.

Kerkez Milosék ellen játsszák utolsó meccsüket, a tét pedig nem kicsi: az Európa-liga. A Tottenham ugyanis csak három pontra, és bár sorsuk nem csak a saját kezükben, de ha kikap Ange Postecoglou csapata – amire mostanában volt példa -, akkor az EL-ben indulhatnak.

Jöjjön a Chelsea – Bournemouth mérkőzés!

Chelsea

Sok kellemetlen eredmény, megannyi nehézség, csalódás, kritika után Mauricio Pochettino egyvelege a végére összeállt. Egyveleg alatt itt csapatot kell érteni, ami sok összetevőből jött össze, sokféle helyről, és hosszú idő kellett, hogy az ízek összeérjenek. Talán ezért kapott a kelleténél több időt a dél-amerikai menedzser, mert a vezetőségben is tudták, egy ilyen fiatal csapathoz idő kell.

Aztán lehet, hogy szimplán csak kijött a lépés mostanában, és nem változott semmi. De én ezt kétlem. A Chelsea jövőre nagy valószínűséggel Európában fogja magát megint megmérettetni. Ehhez még kell egy győzelem, de a kékek saját sikerüknek, valamint a MU szerda esti győzelmének köszönhetően előrébb ugrott. Menjünk szép sorjában!

Szerdán este a Brighton otthonában lépett pályára a Chelsea, mi pedig helyesen gondoltuk, hogy az idén nem túl megnyerő sirályok kikapnak hazai pályán. Még az over 2,5 is jött, a fővárosiak 2-1-re győztek Cole Palmer és Christopher Nkunku találataival.

Eközben Manchesterben a MU valószínűtlen győzelmet aratott a Newcastle United ellen, így Pochettinoék felléptek a hatodik helyre, és még elérhető az ötödik is, ahol most a Tottenham áll. Miután Angliában hét csapat indulhat a nemzetközi porondon jövőre is, nem mindegy, hol fejezik be a bajnokságot.

Forma alapján az előzés összejöhet, de a Spurs a már kiesett Sheffield United ellen lép pályára vasárnap, ami azért árnyalja az esélyeiket.

Hazai pályán voltak csalódások, de összességében egy nem rossz idényt tudhat maga mögött a Chelsea. Tíz győzelmük mellett négyszer ikszeltek, négyszer kikaptak.

Az utolsó fordulóban nem léphet pályára Robert Sanchez, Mykhaylo Mudryk, Enzo Fernandez, Romeo Lavia, Wesley Fofana és Carney Chukwuemeka sérülés, Reece James eltiltás miatt.

A várható kezdőcsapat:

Petrovic – Gusto, T. Silva, Badiashile, Cucurella – Caicedo, Gallagher – Madueke, Palmer, Sterling – Jackson

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.09.17.Premier League
bournemouth
0:0
chelsea
Premier League
2023.05.06.Premier League
bournemouth
1:3
chelsea
Premier League
2022.12.27.Premier League
chelsea
2:0
bournemouth
Premier League
2021.07.27.Barátságos Mérkőzés
bournemouth
1:2
chelsea
Barátságos Mérkőzés
2020.02.29.Premier League
bournemouth
2:2
chelsea
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Bournemouth

Az utolsó fordulóra visszatérhet Kerkez Milos, aki hárommeccses eltiltást kapott, amikor túl durván szállt bele ellenfelébe, és emiatt azonnal kiállították. A magyar védőre azért talán szükség is volna, mióta ő nincs a pályán, a Bournemouth egyszer nyert, kétszer kikapott. A Brighton legyőzését követően az Arsenal verte meg őket, majd a hétvégén a Brentford is.

Mondjuk nagyon ez már nem számít, a Bournemouth elérte a célját, simán maradnak bent az élvonalban. Egy ilyen kerettel szerintem ez nem is meglepő, de az idény elején többen mondták, Iraola a vesztébe rohan.

A Bournemouth a 11. helyen, legrosszabb esetben a 14. helyen végeznek, de ahhoz nekik ki kell kapniuk, míg a Crystal Palace – Wolverhampton kettősnek nyernie.

Idegenben lépnek pályára, ahol egész korrekt teljesítménnyel fognak zárni. Hat győzelmük van, három döntetlennel és kilenc vereséggel. Ehhez megy majd még egy találkozó valahova.

Sérültjeik: Ryan Fredericks, Romain Faivre, Chris Mepham, Luis Sinisterra.

A várható kezdőcsapat:

Neto – Smith, Zabarnyi, Senesi, Kelly – Cook, Christie – Semenyo, Kluivert, Kerkez – Solanke

Tippelde

Lehet itt azon gondolkozni, mennyire akarja a sikert a Bournemouth, de fontosabb kérdés, mennyire akarja azt a Chelsea. Szerintünk nagyon. Ősszel nem sikerült megverni a Bournemoutht, most ezzel nem lesz gond.

Fő tippek:

1.: Chelsea győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Cole Palmer gól vagy gólpassz

Használd a 22bet Bet Boosterét! Köss multifogadásokat, és zsebeld be a megnövelt nyeremény!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső