Coventry – West Brom: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 december 20.
Coventry
Teljesítmény:
D V N N N
  • Coventry Building Society Arena
  • December 21. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
West Brom
Teljesítmény:
N N V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Kicsit furcsa lesz visszaállni a VB után, főleg, hogy december van, mindjárt jön a karácsony, és ez engem, minket teljesen összezavart. Ilyenkor megszoktuk, hogy van egy kis pihi mindenkinek… most meg? Most meg meccsözön, még a karácsony ellenére is. A mai napon még egy kicsit foglalkozunk majd a világbajnoksággal, két cikkel készültünk, az egyikben a torna legjobb csapatát szedtük össze, a másikban pedig azokról a játékosokról fogunk majd beszélni, akiket négy év múlva már nem látunk a világbajnokságon. Vagyis látunk, csak nem a pályán. Hanem esetleg a kispadon. Az is lehet…

De először jöjjön négy meccs, amit kiválasztottunk. Van itt három Ligakupa-találkozó, köztük egy nagy rangadóval (Manchester City – Liverpool), meg egy elmaradt másodvonalbeli találkozó, a Coventry – West Brom. Ezzel indítunk, aztán jön a többi is.

A Coventryre egy kicsit haragszom, hiszen sorozatban másodszor szúrnak ki velünk. Rájuk fogadtunk a Reading ellen, és rájuk fogadtunk a Swansea ellen is. Mindkét meccsen megvolt az esélyük a győzelemre, és egyiket sem húzták be.

És most meg egy elég kemény meccs vár rájuk, ahol az a West Brom lesz az ellenfelük, akik alaposan beerősítettek. A kulcs az edzőáltás volt, érkezett Carlos Corberán, aki tavaly a Huddersfield együttesét majdnem a Premier League-be juttatta. A spanyol érkezésével a kiesőhelyen álló WBA magára talált, és halad egyre felfelé. Egymás után jönnek a győzelmek, és sanszos, hogy a Coventry sem fogja tudni őket megállítani. Bár lehet, hogy velük már óvatosabban kéne fogalmaznom.

A fogadóirodák számára is inkább a WBA az esélyes, a bet365 2.45-öt fizet a sikerükre, a hazaiakra 3.00-át, míg a döntetlenre 3.20-at.

Coventry

Arról a múltkor már meséltem, hogy mennyire mélyről indult a Coventry. És most nem csak erről a szezonról beszélek, hanem az elmúlt évekről. Megjárták a harmadosztályt, de süllyedtek még lejjebb is, egészen a League Two-ig. Onnan kapaszkodtak vissza. Az előző szezonban a 16. helyen végeztek, ami újoncként – és ilyen múlttal – nagyszerű eredmény.

Aztán az idei idény eleje kicsit elcsúszott, jártak az utolsó helyen is, majd úgy megindultak felfelé, mint… most a mostani ellenfelük. Jöttek egymás után a jó eredmények, és úgy gondoltuk, ebből valami merész is kijöhet még.

Aztán a győzelmi sorozatuk megszakadt, méghozzá a Reading ellen. Hiába voltak legalább olyan jók, mint az ellenfelük, hiába volt több helyzetük, gólt nem sikerült rúgniuk, míg a hazaiak egy elég szerencsés, szemfüles góllal vezetéshez jutottak.

Oké, egy hiba belefér, de a rossz formában levő Swansea-t már csak elverik, igaz? Hát nem. Nem sokon múlt. Teljesen hátra is dőlhettünk, hiszen Jonathan Panzo, Jamie Allen és Gyökeres Viktor góljaival már három-nullra mentek a hazaiak, küszöbön volt az újabb siker.

De a hattyúk máshogy gondolták, és negyedóra alatt egyenlítettek. Így meg kellett a hazai csapatnak egy ponttal elégedni.

Így a csapat most a 14. helyen áll, nem sikerült előrébb lépniük, pedig minden egyes közvetlen rivális vagy kikapott, vagy ikszelt. Egészen a 9. helyig mehettek volna előre.

Jelen pillanatban van 8 győzelmük, 6 döntetlenjük és 7 vereségük. Hazai pályán jobbak, öt ponttal többet szereztek, mint idegenben.

Mark Robins könnyen lehet, hogy ugyanazzal a kezdővel áll majd ki, mint a hétvégén. Illetve megvan az esélye, hogy Kasey Palmer most már tényleg a kezdőben kössön ki. Viszont az biztos, hogy továbbra sem lesz bevethető Kyle McFadzean, Matthew Godden, Marcel Hilssner és Tyler Walker.

A várható kezdőcsapat:

Wilson – Rose, Doyle, Panzo – Burroughs, Hamer, Sheaf, Bidwell – Allen, Palmer – Gyökeres

Egymás elleni meccsek:

Miután a Coventrynek volt egy nagy mélyrepülése az elmúlt pár évben, nem meglepő, hogy ritkán találkoztak a West Brommal, akik meg az első- és másodosztály között ugrándoztak. A Coventry közben megjárta a negyedosztályt is.

A csapatok 2010 után a tavalyi szezonban találkoztak ismét a Championshipben. A Coventry akkor újoncként szerepelt, és céljuk annyi volt, hogy bent maradjanak. A WBA célja pedig a feljutás volt. Először…

A csapatok első meccsét a WBA idegenben nyerte meg 2-1-re (Grant talált a hálóba, valamint McFadzean talált a saját kapujába, később ő szépített a hajrában), tavasszal pedig gól nélküli döntetlen lett a meccsből.

A Coventry idősebb szurkolói még emlékeznek a csapat utolsó győzelmére hazai pályán, de a fiatalabbak már nem. Mivel az 2003-ban történt. Azóta játszottak itt hat meccset, abból négyet a West Brom nyert meg, kettő pedig iksz lett.

Előző 5 meccs eredménye
2022.04.23.Championship
west brom
0:0
coventry
Championship
2021.12.04.Championship
coventry
1:2
west brom
Championship
2010.03.24.Championship
west brom
1:0
coventry
Championship
2009.10.24.Championship
coventry
0:0
west brom
Championship
2008.02.16.FA Kupa
coventry
0:5
west brom
FA Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

West Brom

Minden megváltozott, mióta lelépett a csapattól Steve Bruce. A West Bromwich kifejezetten gyengén kezdett, olyan gyengén, hogy emlékeim szerint még kiesőhelyen is voltak. Nem lehetett tovább várni, Bruce nem tudta ebből a csapatból kihozni a maximumot. Lehet, hogy elvesztették a bizalmukat a játékosok, lehet, nem tudta őket megfelelően motiválni, hogy nem volt jó az edzésmódszer, ezer oka lehet. És ez az a szitu, amikor igen, valószínű, hogy az edző személye volt az akadály, mivel Carlos Corberánnal meg szárnyal az Albion.

Mióta a spanyol rövid görög melójából visszatért Angliába, a WBA szárnyal. Igaz, elvesztették a Sheffield elleni debütáló meccsét hazai pályán, azóta viszont nem lehet megállítani őket. Legyőzték a Blackpoolt, a QPR-t, a Stoke-ot, a Sunderlandet, és a hétvégén a Rotherhamet is. Méghozzá könnyedén.

A hazai pályán lejátszott találkozó 3-0 lett, betalált a kapuba Jed Wallace, Grady Diangana, valamint Brandon Thomas-Asante.

Utóbbi kettő egyébként a kispadról állt be, és lőtt gólt, tehát megvan az esély arra, hogy kezdjenek. Főleg Diangana esetében, mivel Daryl Dike nemrég tért vissza sérülésből, sokat hagyott ki, és négy nap alatt két bajnokit nem biztos, hogy játszatni akarnak vele.

A West Brom még most sem áll jól, hiszen csak a 16. helyen vannak, de annyira közel vannak egymáshoz a csapatok, hogy egy győzelem is sokat számíthat. Ami biztos, hogy ha nyernek, előzik mostani ellenfelüket. No meg a M’Boro – Sunderland kettőst is, és odaérnek már a felsőházba. Ezt a lehetőséget nem szabad elszalasztaniuk.

Idegenben közepes teljesítményt nyújtottak eddig, háromszor nyertek, négyszer ikszeltek és háromszor kaptak ki.

Semi Ajayi és Kean Bryan nem tudott játszani a hétvégén, a hírek szerint ők még most is sérültek lesznek, nem csatlakozott hozzájuk azonban senki más.

A várható kezdőcsapat:

Palmer – Furlong, O’Shea, Pieters, Townsend – Swift, Yokoslu, Rogic – Wallace, Thomas-Asante, Diangana

Tippelde

A Coventry kezd olyan lenni, mint a Reading. Homlokegyenest mást tesznek, mint amit gondolok velük kapcsolatban. Véleményem szerint hazai pályán veszélyesek, és bár a legtöbb buki esélyesebbnek tartja a kevés gólt, szerintünk épp, hogy mindkét csapat oda fogja tenni magát. Ez egy elmaradt meccs, és hiába a fáradtság, nyerniük kell, ha feljebb akarnak lépni.

Emiatt pedig hajtani fognak. A két és fél gól feletti eredmény mellett még azt is meg lehet fogadni, hogy mindkét együttes a hálóba fog majd találni.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.13 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Betovo
Oddsok: 2.13 Bónusz: 100,000Ft
Casinia
Oddsok: 2.08 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső