Darmstadt – Fortuna Düsseldorf: Fogadási Tippek és Bundesliga 2 Előzetes – 2024.08.04.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 augusztus 02.
Darmstadt
Teljesítmény:
N V N V N
  • Jonathan-Heimes-Stadion am Böllenfalltor
  • Augusztus 04. 13:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Fortuna Düsseldorf
Teljesítmény:
N V V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

És akkor zárjunk egy német mérkőzéssel. Tegnap már kettőről beszéltünk, most pedig jöjjön még egy, a Darmstadt – Fortuna Düsseldorf. Ezt vasárnap rendezik, és az online sportfogadás kedvelőinek nem lesz könnyű dolga. A Darmstadt ugyanis a Bundesligából érkezik, tavaly ott szerepeltek, majd tökutolsóként búcsúztak. A Fortuna Düsseldorf pedig a feljutásért játszott, de ott a Bochummal szemben kikaptak, valójában nagyon sima osztályozó volt az.

Most kaptak egy újabb esélyt arra, hogy a legjobbak közé kerüljenek. Nem mondom azt, hogy ez a győzelem majd sokat segít rajtuk, de persze ki tudja, talán pont az itt szerzett három pont fog kelleni a bajnoki címhez…

Darmstadt

Amilyen gyorsan jöttek, olyan gyorsan távoztak az első osztályból a Darmstadt játékosai. Hosszú másodosztályú szenvedést követően a második helyen jutottak fel, de azonnal távoztak is, méghozzá az utolsó, 18. helyet csípték meg. Valójában esélyük sem volt, nyugodtan kimondhatjuk, hogy nem tudták megugrani a lécet, és még az utolsó előttihez képest is tíz ponttal maradtak le.

Torsten Lieberknecht viszont továbbra is élvezi a bizalmat, a sima kiesés ellenére vele kezdték meg a felkészülést az új szezonra. Ahol most a cél nem feltétlenül a feljutás, inkább az, hogy ott legyenek a legjobb hatban.

Több helyen is változott a keret. Fabian Schnellhardt, Jannik Müller, Aaron Seydel és Thomas Isherwood klub nélkül maradt, eladták John Peter Sesayt, távozott Morten Behrens, Emir Karic, Mathias Honsak, Bryadon Manu és Christoph Klarer.

Az új arcok közül Matej Maglica neve lehet ismerős, ő már tavaly is itt volt kölcsönben. Érkezett még Sergio Lopez, Merveille Papela, Karol Niemczycki, Luca Marseiler, Paul Will, Fynn Lakenmacher és Kai Klefisch.

Öt felkészülési meccsükből kettőt, a Saarbrücken, valamint az FSV Frankfurt ellenit bukták el, nyertek a Hesperange, a Münster 1919 és a Coventry ellen.

Sérültek: Fabian Nürnberger, Matthias Bader, Fabian Holland.

A várható kezdőcsapat:

Schuhen – Lopez, Zimmermann, Maglica, Riedel – Gjasula, Klefisch – Marseiler, Mehlem, Vilhelmsson – Hornby

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.04.16.Bundesliga 2
düsseldorf
1:0
sv darmstadt 98
Bundesliga 2
2022.10.08.Bundesliga 2
sv darmstadt 98
1:0
düsseldorf
Bundesliga 2
2022.05.06.Bundesliga 2
düsseldorf
2:1
sv darmstadt 98
Bundesliga 2
2021.12.03.Bundesliga 2
sv darmstadt 98
1:3
düsseldorf
Bundesliga 2
2021.04.04.Bu-ndesliga 2
sv darmstadt 98
1:2
düsseldorf
Bu-ndesliga 2
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Fortuna Düsseldorf

Jól mutatja a Bundesliga erejét, hogy már jó ideje nem képes a harmadik helyezett csapat feljutni a legjobbak közé. Ilyenkor ugyanis osztályozót kell játszani, és az általában a BuLi2-es csapatoknak nem szokott jól elsülni.

A legfrissebb példa erre a Fortuna Düsseldorf, amely drámai körülmények között maradt le az élvonalról. Az első mérkőzést 3-0-ra nyerték meg a VfL Bochum otthonában. Semmi extrát nem kellett volna tenni, csak megúszni egy komoly vereség nélkül a visszavágót. És ez nem sikerült. Ugyanúgy 3-0-s vereséget szenvedtek, majd tizenegyespárbajban maradtak alul.

A kudarc ellenére Daniel Thioune maradt az edző, aki alaposan belehúzott. Leigazolták Christos Tzolist és Ísak Jóhannessont, akik már az előző évben is itt voltak. Érkezett továbbá Danny Schmidt és Tim Rossmann, valamint Florian Schock. Kölcsönvették a Robert Kwasigroch – Noah Mbamba – Dzenan Pejcinovic hármast.

Tzolis ahogy jött, úgy ment is, hárommilliós haszonnal azonnal eladták a Club Brugge-nek, Benjamin Böckle, Karol Niemczycky, Dennis Gorka szintén távozott.

A Düsseldorf is két vereséget szenvedett, kikaptak a kupadöntős Kaiserslauterntől, valamint az Offenbachtól, de legyőzték a Premier League-be felkerülő Ipswichet, a török bajnok Galatasarayt és a Diósgyőrt is.

Meglehetősen sok a sérült, Jamil Siebert, Noah Mbamba, Vincent Vermeij, Dzenan Pejcinovic, Nicolas Gavory és King Manu sem szerepelhet, míg Uchino Takashi az olimpián szerepel.

A várható kezdőcsapat:

Kastenmeier – Zimmermann, Hoffmann, de Wijs, Iyoha – Tanaka, Jóhannesson,Engelhardt – Klaus, Niemiec, Affo

Tippelde

A rengeteg sérült miatt lehet esélye a hazaiaknak, különben én inkább a vendégek felé hajlanék.

Kinéz egy döntetlen is a találkozón, hiszen alapvetően két nagyjából azonos tudású csapat fog játszani.

Fő tippek:

1.: Döntetlen

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Kétgólos vezetésnél a Slotuna meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső