Djurgarden – Värnamo: Fogadási Tippek és Allsvenskan Előzetes – 2024.07.14.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2024 július 12.
Djurgarden
Teljesítmény:
N D V N N
  • Tele2 Arena
  • Július 14. 14:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Värnamo
Teljesítmény:
N D V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A mai fókusz nem ezeken a svéd meccseken van a sportfogadás kedvelői számára, tudom én is. Sokkal fontosabb a vasárnap esti EB-döntő, valamint az utána éjjel kezdődő Copa-finálé. De haladjunk sorban. Vasárnap délután kezdődik a Djurgarden – Värnamo mérkőzés, ami első ránézésre simának tűnik. És másodikra is.

A Djurgarden ugyanis a Malmö mögött a második helyről várja a folytatást, a Värnamo meg a középmezőnyben, magához képest egészen jól szerepel. Ez viszont nem feltétlenül lesz elég egy bajnoki címre hajtó ellenféllel szemben.

Djurgarden

Látszik, hogy a tavalyi negyedik helyezett a bajnoki címre tör, megunták, hogy mindig a Malmöről a Häckenről meg az Elfsborgról szól minden.

Egyébként egy tizenkétszeres bajnokról van szó, viszont az elmúlt öt évben nem tudtak első helyen végezni. Mint mondtam, tavaly a negyedikek lettek, idén pedig a bajnokság harmadánál a másodikak. Egyelőre hét pont a lemaradásuk a Malmövel szemben, de ők eggyel kevesebbet játszottak, szóval ezt még le lehet dolgozni négyre. Az meg bőven látótávolságon belül van.

Ha tényleg komolyan veszik ezt, és szeretnének bajnokok lenni, akkor az olyan hibákat, mint a Hammarby elleni 0-3 nem engedhetik meg. A sima vereség után a hétvégén tudtak javítani, a Norrköping otthonában Deniz Hummet, Tobias Gulliksen és Besard Sabovic góljaival 3-1-re nyertek. Tokmac Nguen adott egy gólpasszt a találkozón.

Elég sok csapat van, akik jobb hazai szerepléssel büszkélkedhetnek, a Djurgarden csak a nyolcadik négy győzelemmel, egy döntetlennel és két vereséggel.

Sérültből három van a keretben, Piotr Johansson, Hampus Finndell és Rasmus Schüller.

A várható kezdőcsapat:

Widell Zetterström – Therkildsen, Tenho, Une Larsson, Dahl – Leach, Sabovic – Fallenius, Tokmac, Gulliksen – Hummet

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.09.16.Allsvenskan
djurgarden
1:2
varnamo
Allsvenskan
2023.07.08.Allsvenskan
varnamo
1:2
djurgarden
Allsvenskan
2023.02.14.Barátságos Mérkőzés
djurgarden
1:4
varnamo
Barátságos Mérkőzés
2022.08.07.Allsvenskan
varnamo
0:0
djurgarden
Allsvenskan
2022.07.16.Allsvenskan
djurgarden
5:0
varnamo
Allsvenskan
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Värnamo

A bevezetőben azt mondtam, magához képest a Värnamo jól áll, de igazából a tavalyi teljestíményhez képest visszaesést produkálnak. Legutóbb ugyanis az ötödikek lettek, Kim Hellberg irányításával történetük egyik legjobb finishét hozták le. A mester azóta már nem őket, hanem a Hammarbyt irányítja. Január óta a mindössze 34 éves svéd, Anes Mravac ül a kispadon.

Beszéljünk az új igazolásokról, mert a Värnamoról idén még nem esett szó. Jött Albion Ademi, de amilyen gyorsan jött, úgy ment is. Jó üzletet csinált vele a Värnamo, 70 ezer euróért vették, 490-ért adták el Kínába.

Érkezett még Johan Rapp, Viktor Andersson, David Mikhail, Mohammad Alsalkhadi és Samuel Kotto.

Távozott az említett Ademi mellett Oscar Johansson, Victor Eriksson, Edvin Becirovic, Charlie Vindehall, Nils Wallenberg, Pontus Kindberg, Netinho, Hampus Gustafsson, Bernardo Vilar és Filipp Voytekhovich.

A szünetre egygólos vereséggel mentek, onnan pedig egy kétgólos győzelemmel tértek vissza, a Göteborgot Samuel Kalu és Ajdin Zeljkovic góljaival győzték le.

Most a 9. helyen állnak 5 győzelemmel, 2 döntetlennel és 6 vereséggel. Idegenbeli mérlegük 4-1-1, erre a Djurgardennek oda kell figyelnie…

Sérültek és eltiltottak nincsenek.

A várható kezdőcsapat:

Rasheed – Winsth, Larsson, Grozdanic, Bergh – Engvall, Wenderson, Nasström, Zeljkovic – Kalu, Thern

Tippelde

Jó oka van a bukiknak azt mondani, hogy a Djurgarden az esélyes. A Värnamo tavaly nagyot ment, de idén sokat botladoznak. Egy picit árnyalja a képet, hogy a Djurgarden otthonában eddig három meccset játszottak egymás ellen, ebből kettőt a vendégek nyertek meg…

Fő tippek:

1.: Djurgarden győzelem

2.: Három és fél gól feletti eredmény

Heti Reload bónusz a Powbet oldalán! A bónusz mértéke 50%, legfeljebb 150.000 Ft-ig

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső